Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Laurenskerk Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Laurenskerk Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Laurenskerk Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Laurenskerk! Wat te zien en doen bij Laurenskerk Rotterdam.

Laurenskerk Rotterdam is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Laurenskerk, Meent, Markthal, Erasmus University College, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Laurenskerk Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Laurenskerk Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Laurenskerk Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Laurenskerk Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Laurenskerk Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Laurenskerk Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Laurenskerk kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Laurenskerk Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Laurenskerk  
Vandal 0.19 km website
Cafe in the City 0.26 km website
Oyster Club 0.26 km website
1NUL8 0.28 km website
Madam Chen 0.30 km website

 

Foto's Laurenskerk Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Laurenskerk. Plan je binnenkort een event bij Laurenskerk en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Cloudbuster Rond Lichtjesdiner Vrienden van Sophia Laurenskerk Rotterdam
Cloudbuster Rond Lichtjesdiner Vrienden van Sophia Laurenskerk Rotterdam
Cloudbuster Rond Lichtjesdiner Vrienden van Sophia Laurenskerk Rotterdam
Cloudbuster Rond Lichtjesdiner Vrienden van Sophia Laurenskerk Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Laurenskerk Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Laurenskerk Rotterdam
Ballonpilaar Breed Hart Laurenskerk Rotterdam
Ballonpilaar Breed Hart Laurenskerk Rotterdam

Laurenskerk

De Laurenskerk is het enige middeleeuwse gebouw van Rotterdam. Deze must-see hotspot is gebouwd tussen ca. 1449 en 1525 (toen Rotterdam nog ommuurd was en waterwegen de belangrijkste handelsroutes waren) en staat sindsdien letterlijk en figuurlijk in het centrum van de stad. Onder het gigantische dak vonden sindsdien veel afwisselende activiteiten plaats. Maar ook tegenwoordig is de Laurens nog een plek voor ontmoeting, bezinning en inspiratie. Naast de kerkdiensten wordt de kerk nog regelmatig gebruikt voor concerten, rondleidingen, congressen, beurzen, diners en andere zakelijke- en ceremoniële bijeenkomsten. Er staan geen vaste banken in de Laurenskerk en daarom kan de kerk naar ieders wens ingedeeld worden voor kleinere of grotere groepen. De maximale capaciteit in concert- en theateropstelling is 1200 personen. Voor een diner kunnen er 150 tot 1000 zitplaatsen gecreeerd worden.

Zaal Huren

De Laurenskerk is een monument dat ademt sfeer, karakter en klasse en heeft de ideale ruimte voor een diner, concert, beurs, cengres, diplomering, modeshow of een bruiloft. Alles is mogelijk in de Laurenskerk en de inkomsten uit de verhuur komen geheel ten goede aan het onderhoud en de instandhouding van het Rijksmonument.

Trouwen in de Laurenskerk

De mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk ook beleven op de mooiste trouwlocaties van Rotterdam. Al eeuwenlang worden er in de Laurenskerk huwelijken voltrokken. Naast een kerkelijk huwelijk kan er in deze stijlvolle en feestelijke locatie ook een burgerlijk huwelijk voltrokken worden. In de kerk is ook alle ruimte voor een receptie, diner en feest.

 

Zalenoverzicht

Hieronder een overzicht van het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

 

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Koor 200 - - 334 210 - - - - - - - -
Grote Kubus 55 - - 30 - - - - - - - - -
Kubus 2 23 - - - 15 - - - - - - - -
Kubus 3 23 - - - 15 - - - - - - - -
Kerk (geheel) 2500 28 - 1400 1000 - 1750 - - - - - -

 

 

Parkeren nabij Laurenskerk

Parkeren nabij Laurenskerk kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Laurenskerk is Markthal. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.22 km bij Laurenskerk vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (3.24 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Laurenskerk met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Grotekerkplein 27, 3011 GC Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Markthal (0.22 km.)
Metrostation    Blaak (0.30 km.)
Tramhalte    Meent Rotterdam (0.17 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.29 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.55 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Laurenskerk Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.