Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Rotterdams Ballonnenbedrijf

(5/5)
 • Thurledeweg 125, 3044ER Rotterdam [Kaart]
 • 010 307 3668
 • https://www.rotterdamsballonnenbedrijf.nl
  Uw link hier?
 • Parking Europoint (1.53 km.)
 • Schiedam Centrum (0.52 km.)
 • Station Schiedam Centrum Rotterdam (0.52 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (3.68 km.)
 • Marconistraat / M4H (1.34 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Rotterdams Ballonnenbedrijf en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Sparta, Stadshaven Brouwerij, Diergaarde Blijdorp, Delfshaven, bevinden zich op slechts 1.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
van der Valk 1.82 km
Fletcher 2.98 km
Le Marin Boutique Hotel 2.98 km
Supernova Hotel 3.30 km
Morgan and Mees 3.60 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Vroesenpaviljoen 2.63 km
Soif 2.68 km
Statencafe 3.03 km
Courzand 3.38 km
De Machinist 3.56 km
Rotterdams Ballonnenbedrijf

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Ballonnen nodig? Stuur een Whatsapp naar +31 (0)10-3073668 (ja, je kunt naar dit nummer een Whatsapp sturen). Ook 's avonds, ook in het weekend!

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf levert exclusieve ballondecoraties waar dan ook ter wereld af. Of het nu in onze eigen rotstad is of op het party eiland Ibiza, bedenk het maar. Dit doen wij op de Rotterdamse manier: goed, snel en op de afgesproken tijd. Ook in het weekend en ook 's nachts als het moet. Zo leveren wij onze (helium) ballonnen en ballondecoraties 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u thuis of op locatie. Alle ballonnen en ballondecoraties worden kant en klaar - gevuld met lucht of helium - bezorgd en geplaatst op de door u aangewezen plaats. U hoeft hier zelf niets aan te doen.

Bij het Rotterdams Ballonnenbedrijf maken we uitsluitend gebruik van 's werelds beste kwaliteit latex ballonnen welke door de NVWA zijn vrijverklaard van nitrasamines. Alle (niets uitgezonderd) latex ballonnen die wij verkopen en gebruiken in onze ballondecoraties zijn 100% biologisch afbreekbaar. Het ontbindingsproces van deze latex ballonnen duurt ca. 6 maanden en dat is even snel als dat van een eikenblad.

Bent u ballonnen vergeten te bestellen of heeft een ander ballonnenbedrijf u laten zitten? U kunt ons voor spoedgevallen tot laat in de avond nog bereiken via Whatsapp +31 (0)10-3073668. Als het moet zijn we binnen 30 minuten in hartje Rotterdam met ballonnen. En als extra VIP service krijgen onze vaste klanten ons mobiel nummer. Zoals gezegd leveren wij 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op zondag. Ook in de avond.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Rotterdams Ballonnenbedrijf

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Rotterdams Ballonnenbedrijf. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Rotterdams Ballonnenbedrijf

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Rotterdams Ballonnenbedrijf. Plan je binnenkort een event bij Rotterdams Ballonnenbedrijf en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Rotterdams Ballonnenbedrijf
Rotterdams Ballonnenbedrijf

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Rotterdams Ballonnenbedrijf of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Rotterdams Ballonnenbedrijf zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.