Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Rotterdams Ballonnenbedrijf

(5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Rotterdams Ballonnenbedrijf en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Sparta, Stadshaven Brouwerij, Diergaarde Blijdorp, Delfshaven, bevinden zich op slechts 1.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
van der Valk 1.82 km
Fletcher 2.98 km
Le Marin Boutique Hotel 2.98 km
Supernova Hotel 3.30 km
Premier Suites Plus 3.66 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Vroesenpaviljoen 2.63 km
Soif 2.68 km
Statencafe 3.03 km
Courzand 3.38 km
De Machinist 3.56 km
Rotterdams Ballonnenbedrijf

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Ballonnen nodig? Stuur een Whatsapp naar +31 (0)10-3073668 (ja, je kunt naar dit nummer een Whatsapp sturen). Ook 's avonds, ook in het weekend!

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf levert exclusieve ballondecoraties waar dan ook ter wereld af. Of het nu in onze eigen rotstad is of op het party eiland Ibiza, bedenk het maar. Dit doen wij op de Rotterdamse manier: goed, snel en op de afgesproken tijd. Ook in het weekend en ook 's nachts als het moet. Zo leveren wij onze (helium) ballonnen en ballondecoraties 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u thuis of op locatie. Alle ballonnen en ballondecoraties worden kant en klaar - gevuld met lucht of helium - bezorgd en geplaatst op de door u aangewezen plaats. U hoeft hier zelf niets aan te doen.

Bij het Rotterdams Ballonnenbedrijf maken we uitsluitend gebruik van 's werelds beste kwaliteit latex ballonnen welke door de NVWA zijn vrijverklaard van nitrasamines. Alle (niets uitgezonderd) latex ballonnen die wij verkopen en gebruiken in onze ballondecoraties zijn 100% biologisch afbreekbaar. Het ontbindingsproces van deze latex ballonnen duurt ca. 6 maanden en dat is even snel als dat van een eikenblad.

Bent u ballonnen vergeten te bestellen of heeft een ander ballonnenbedrijf u laten zitten? U kunt ons voor spoedgevallen tot laat in de avond nog bereiken via Whatsapp +31 (0)10-3073668. Als het moet zijn we binnen 30 minuten in hartje Rotterdam met ballonnen. En als extra VIP service krijgen onze vaste klanten ons mobiel nummer. Zoals gezegd leveren wij 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op zondag. Ook in de avond.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Rotterdams Ballonnenbedrijf

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Rotterdams Ballonnenbedrijf. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
5.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Marcel
Marcel 07-11-2023
Op het laatst ballonnen geregeld voor Halloween bij dit bedrijf ! Gewoon in de avond via Whats App. Superblij mee ! Keurig netjes kunnen afhalen op een adres. Nogmaals bedankt !

 

Heidimaria Wehrmann
Heidimaria Wehrmann 07-11-2023
Snelle levering, goed meegedacht aan de opdracht, snelle communicatie via WhatsApp, mooie kwaliteit Ballonnen.

 

Nathalie R.
Nathalie R. 16-06-2023
Binnen 1 dag geregeld, super lief dat ze ons ertussen heeft geplaatst. De balonnen pilaren en de (extra) helium ballonnen hebben ervoor gezorgd dat alles er tip top uitzag. Onze oma heeft een geweldige verjaardag gehad. Hopelijk vieren we volgend jaar haar 90ste verjaardag, we weten in iedere geval waar we de versiering zullen bestellen. TOP EN BEDANKT

 

sui cheung
sui cheung 14-09-2023
Mooie 40 cijfers en ballonnen ontvangen. Netjes thuis bezorgd. Goede kwaliteit!

 

De Jonge Events
De Jonge Events 08-11-2023
Wij zijn heel erg enthousiast over de dienstverlening van het Rotterdams Ballonnen bedrijf! Ze denken mee over de mogelijkheden, zijn zeer professioneel en de kwaliteit van de ballonnen is helemaal top. Ook voor grotere evenementen een ontzettend fijne partij om mee samen te werken.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Rotterdams Ballonnenbedrijf

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Rotterdams Ballonnenbedrijf. Plan je binnenkort een event bij Rotterdams Ballonnenbedrijf en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Rotterdams Ballonnenbedrijf
Rotterdams Ballonnenbedrijf

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Rotterdams Ballonnenbedrijf of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Rotterdams Ballonnenbedrijf zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.