Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Studio De Bakkerij

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Studio De Bakkerij en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Heineken Gebouw, Centraal Station, Delftse Poort, Groot Handelsgebouw, bevinden zich op slechts 1.1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Midtown Hotel 1.03 km
Hilton 1.17 km
Marriott 1.28 km
Premier Suites Plus 1.28 km
Atlanta 1.42 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
La Cabane de Fabian 0.40 km
Get Back 0.80 km
Jack Rotterdam 0.83 km
Bird 0.88 km
Statencafe 1.08 km
Studio De Bakkerij

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
Gelegen in een voormalige chocoladefabriek aan de sfeervolle Bergweg in Rotterdam, bloeit Studio de Bakkerij op als een betoverende plek waar theater en taal samenkomen om mensen te verbinden. Het theater is niet slechts een plek van uitvoeringen, maar een creatieve oase die draait om het smeden van banden en het laten opbloeien van gemeenschap.

Als een culturele huiskamer weeft Studio de Bakkerij een veilige omgeving waarin Rotterdammers elkaar kunnen ontmoeten en in contact kunnen komen met het krachtige medium van theater. De voormalige chocoladefabriek heeft zich getransformeerd tot een plek waar creativiteit en menselijkheid gedijen, en waar de kunst van het toneel de kracht heeft om mensen bij elkaar te brengen.

Wat dit theater echt uniek maakt, is de intieme en huiselijke sfeer die het creëert. De kleinschaligheid van de locatie en de zorgvuldig geselecteerde eigen producties zorgen ervoor dat het voelt als een gemeenschapshuis. Deze ambiance spoort gesprekken aan tussen bewoners, kunstenaars, publiek en zelfs politiek, waardoor een dynamische en levendige uitwisseling van ideeën ontstaat.

Studio de Bakkerij is ook een toevluchtsoord voor makers die sociale thema's willen verkennen in hun werk. Het fungeert als een opstap voor jonge theatermakers en acteurs, waardoor de volgende generatie creatievelingen een kans krijgt om hun stem te laten horen. De programmering is gevormd door de inbreng van betrokken theaterliefhebbers uit Rotterdam Noord, wat resulteert in een gevarieerd en boeiend aanbod van traditionele en innovatieve kunstvormen.

Wanneer momenten van viering en geluk aanbreken in Studio de Bakkerij, staan de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om een vrolijke en feestelijke sfeer te creëren. Deze samenwerking weerspiegelt de levendige energie van het theater en de stad Rotterdam zelf, terwijl ze de nadruk legt op het belang van verbindende ervaringen.

Kortom, Studio de Bakkerij is een nederig maar krachtig centrum van kunst en gemeenschap. Het weeft de stof van theater, taal en verbondenheid tot een magische ervaring die de zintuigen prikkelt en harten verwarmt

 

Zaal huren

Studio de Bakkerij biedt de perfecte ambiance voor diverse zakelijke evenementen. De theaterzaal met beamer is ideaal voor presentaties, lezingen, trainingen, workshops en filmvertoningen. Dankzij een theaterdoek kunnen de zaal en foyer eenvoudig worden samengevoegd, waardoor er meer mogelijkheden ontstaan terwijl de intieme sfeer behouden blijft. Of het nu gaat om vergaderingen, bedrijfsfeesten of recepties, Studio de Bakkerij is de juiste locatie. De zaalhuur voor zakelijke evenementen bedraagt €600,00 exclusief 21% BTW, met de mogelijkheid van aanvullende horecaservices op basis van nacalculatie en maatwerkoffertes.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Studio De Bakkerij, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Studio De Bakkerij

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Studio De Bakkerij. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Studio De Bakkerij?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Kees Brink
Kees Brink 27-10-2023
Gezellig kleinschalig theater, gevarieerde programmering, relaxte atmosfeer

 

Eleonora Schotsborg
Eleonora Schotsborg 12-05-2023
Leuke ruimte om op te treden. Echt iets voor jongeren.

 

Marijn Dool, van den
Marijn Dool, van den 10-04-2023
Heerlijk klein theater. Intiem en tegelijkertijd voorzien van alles wat je van een theater mag verwachten. In aanloop naar de voorstelling heel goed afspraken te maken en ze denken mee, mocht je zelf theatermaker zijn en een aansprekende ruimte zoeken.

 

Maurice Verhees
Maurice Verhees 07-01-2019
Het was een hele bijzondere avond met lieve vriendinnen. Het diner werd afgewisseld met theater stukken en zang. De zangeres was niet heel goed, maar daar kon het theater niks aan doen. Er was een vrouw die een verhaal vertelde over een horecagezin van een bar in rotterdam, wat ze ongelofelijk goed deed. Het eten was super lekker (Het licht om het te fotograferen zat niet mee). Aan het eind van de middag mochten we nog een kaartje versturen naar iemand om te laten weten dat we hen niet zijn vergeten, dit kaartje is ook daadwerkelijk verstuurd en aangekomen. Ik heb een hele leuke middag gehad!

 

Meta Kooij
Meta Kooij 05-04-2023
Wij waren hier met Rotterdam lacht het is een gezellig klein theater er hangt een fijne persoonlijke sfeer Een aanrader voor iedereen die aankomend comedy talent wil zien

 

 

meer Reviews

 

Foto's Studio De Bakkerij

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Studio De Bakkerij. Plan je binnenkort een event bij Studio De Bakkerij en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 10 Jubileum Taal en Theater Studio de Bakkerij Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Jubileum Taal en Theater Studio de Bakkerij Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Jubileum Taal en Theater Studio de Bakkerij Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Jubileum Taal en Theater Studio de Bakkerij Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Studio De Bakkerij of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Studio De Bakkerij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.