Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

La Mozza Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij La Mozza Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij La Mozza Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij La Mozza! Wat te zien en doen bij La Mozza.

La Mozza is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Erasmus University College, Foodhallen, Centrale Bibliotheek, Kubuswoningen, Laurenskerk, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

 

Met korting naar La Mozza?

Met korting naar La Mozza? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

La Mozza

 

Hotels in de buurt van La Mozza Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan La Mozza Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij La Mozza Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van La Mozza Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van La Mozza Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van La Mozza Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van La Mozza kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van La Mozza Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot La Mozza  
La Mozza (review) 0.00 km
Foodhallen (review) 0.32 km
Pesca (review) 0.36 km
Madam Chen (review) 0.50 km
Fitzgerald (review) 0.59 km
 

Parkeren nabij La Mozza

Parkeren nabij La Mozza kan gewoon op straat. Bernardus Gewinstraat is parkeerzone 611 en kost € 2,60 per uur op ma t/m do: 09:00 - 18:00 vrij: 09:00 - 21:00 za: 09:00 - 18:00 zo: 12:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij La Mozza is Kiphof. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.36 km bij La Mozza vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.88 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar La Mozza met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Goudsesingel 73, 3031 EE Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Kiphof (0.36 km.)
Metrostation    Oostplein (0.41 km.)
Tramhalte    Goudsesingel Rotterdam (0.17 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.55 km.)
Steiger Watertaxi   Oostplein (0.61 km.)

 

Foto's La Mozza

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor La Mozza. Plan je binnenkort een event bij La Mozza en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen La Mozza Goudsesingel Rotterdam
Heliumballonnen La Mozza Goudsesingel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over La Mozza of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.