Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

La Mozza

(4.5/5)
 • Goudsesingel 73, 3031 EE Rotterdam [Kaart]
 • 06 10269797
 • https://www.lamozza.nl/
 • Kiphof (0.36 km.)
 • Oostplein (0.41 km.)
 • Goudsesingel Rotterdam (0.17 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.55 km.)
 • Oostplein (0.61 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij La Mozza en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Foodhallen, Centrale Bibliotheek, Kubuswoningen, Laurenskerk, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Savoy 0.27 km
Motto by Hilton 0.38 km
Stayokay Hostel 0.52 km
The Slaak 0.55 km
Animathor 0.65 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
La Mozza 0.00 km
Hoy Kitchen 0.15 km
Foodhallen 0.32 km
Shanghai Papa 0.36 km
Pesca 0.36 km
La Mozza

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij La Mozza

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij La Mozza. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Anne Von der heide
Anne Von der heide 02-06-2023
Hier broodje af gehaald. Zou ook niet snel binnen gaan zitten, wellicht wel buiten aan de tafeltjes je broodje opeten, maar niet heel uitnodigend. Erg duur, €12 voor afhaal broodje is echt echt veel geld. Wel lekker, is het alleen niet waard. Worden wel goede producten gebruikt denk ik.

 

Kc
Kc 26-10-2023
Heerlijk broodje, alleen een beetje onhandig eten.

 

THEMANDYNGUYEN
THEMANDYNGUYEN 29-03-2023
This is the kind of food you request as a final meal when you’re on death row. WOW wat lekker! Brood is heerlijk knapperig maar niet te hard voor je gehemelte. Het vlees is dun gesneden en alles bij elkaar met de ui, kaas en saus is echt een smaakexplosie. De teriyaki is mijn favoriet.

 

Kim van Driel
Kim van Driel 26-07-2023
Jammer dat je bij binnenkomst te horen krijgt dat er geen mozzarella en burrata is ivm leverproblemen, beetje onhandig gezien de naam van de zaak. Binnenruimte was wat sfeerloos en nodigde niet uit om er te gaan zitten. Buitenruimte was ok. Bestellen moet via een bestelzuil, voelde beetje alsof je bij de McDonalds langs kwam terwijl de prijzen hier toch aanzienlijk hoger liggen dan bij de Mac. Eten smaakte goed, dat dan weer wel. Maar ook weer niet de prijs waard. En 3 euro voor een blikje cola dat je aan de straat opdrinkt voelt ook wat zuur met een supermarkt om de hoek. NB: wellicht handig om een andere naam te kiezen voor de zaak ivm verwachtingen management. Voor Covid-19 ben ik enkele keren bij de vorige eigenaren (en vorige locatie) geweest van la Mozza. Onder de vorige eigenaren heb ik la Mozza ervaren als een eetzaak in het wat luxere segment met aanzienlijk meer keuze en een sfeervolle inrichting en bediening. Onze verrassing was dan ook extra groot toen we bij de huidige la Mozza aankwamen, wat meer een streetfood tent is en totaal niet matchte met onze verwachtingen.

 

noel sohw
noel sohw 15-09-2023
Heerlijk eten! Gastvrij en vriendelijk :)

 

 

meer Reviews

 

Foto's La Mozza

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor La Mozza. Plan je binnenkort een event bij La Mozza en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen La Mozza Goudsesingel Rotterdam
Heliumballonnen La Mozza Goudsesingel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over La Mozza of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of La Mozza zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.