Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Student Hotel Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Student Hotel Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Student Hotel Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Student Hotel! Wat te zien en doen bij Student Hotel Rotterdam.

Student Hotel Rotterdam is een hotel in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Willemsbrug, Oude Haven, Witte Huis, Kubuswoningen, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 0.9 km afstand.

 

"Gezellige, urban sfeer in dit mooie, industriele hotel. Ideaal voor een kort of lang verblijf. Authentieke mensen in een bruisende sfeer."

Hotels in de buurt van Student Hotel Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Student Hotel Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Student Hotel Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Student Hotel Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Student Hotel Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Student Hotel Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Student Hotel kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Student Hotel Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Student Hotel  
Finca 0.80 km website
Calma by Finca 0.86 km website
La Mozza 0.99 km website
Madam Chen 1.06 km website
Fitzgerald 1.06 km website

 

Foto's Student Hotel Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Student Hotel. Plan je binnenkort een event bij Student Hotel en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Ballonboeket Verjaardag 19 Jaar The Student Hotel Rotterdam
Ballonboeket Verjaardag 19 Jaar The Student Hotel Rotterdam

The Student Hotel Rotterdam

The Student Hotel Rotterdam is een hotel in het centrum van Rotterdam in de wijk Crooswijk Kralingen, een van de meest geliefde buurten van de stad. The Student Hotel Rotterdam is meer dan een hotel alleen, het is een hub voor samen wonen en samen werken waar toeristen, Rotterdammers en studenten samenkomen om te leren, verblijven, werken, gamen en ontspannen. Niet alleen studenten maar ook toeristen kunnen er verblijven vanaf 1 overnachting tot een heel jaar. Je kunt er terecht voor een werkplek, een vergadering of gewoon voor een hapje en een drankje. En wat super gaaf is: Je verblijft tussen studenten vanuit de hele wereld.

Kamers

Het hotel beschikt over 252 studentenkamers verdeeld over 4 verschillende kamertypes: Standard Rooms, Junior Suites, Super Suites en mindervalide kamers. De kamers zijn volledig ingericht met supersnelle WIFI, een werkplek en een eigen badkamer. Daarnaast kunnen de gasten gebruik maken van de fitnessruimte, wasserette en gratis leenfietsen. De lobby van het hotel is een ontmoetingsplek waar je kunt studeren en ontspannen. In de lobby is verder een bar, restaurant, bibliotheek en gameroom aanwezig.

Eten en Drinken

Eten en drinken is het kloppende hart van The Student Hotel, waar herinneringen worden gemaakt tijdens het eten en nieuwe vriendschappen worden gesloten tijdens de koffie. De open eet- en drinkruimtes in het hotel zijn comfortabel en bieden voldoende keuze in eten en drinken om bij te kunnen tanken en een ruimte om de hele dag te kunnen werken.

Zaal Huren

Of je nu een werkplek met bureau nodig hebt voor een dag, een kantoor om je team te laten werken of een inspirerende ruimte om je volgende grote idee te lanceren, je vindt het bij The Student Hotel Collab Rotterdam. TSH Collab is de perfecte plek om je bedrijf een kickstart te geven, met een inspirerende omgeving en een wereldwijde community van ambitieuze creatievelingen, ondernemers en start-ups. Het hotel heeft volledig uitgeruste ruimtes beschikbaar voor vergaderen en evenementen van 2 tot 300 personen.

 

Zalenoverzicht

Hieronder een overzicht van het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

 

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
The Classroom 1 29 - - 40 18 - 40 - 16 - - - -
The Classroom 2 29 - - 40 18 - 40 - 16 - - - -

 

 

Parkeren nabij Student Hotel

Parkeren nabij Student Hotel kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Student Hotel is Parking Admiraliteitskade. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.06 km bij Student Hotel vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (1.92 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Student Hotel met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Willem Ruyslaan 225, 3063 ER Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Parking Admiraliteitskade (0.06 km.)
Metrostation    Gerdesiaweg (0.46 km.)
Tramhalte    Oostzeedijk Rotterdam (0.09 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (1.10 km.)
Steiger Watertaxi   Admiraliteitskade (0.08 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Student Hotel Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.