Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Marriott Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Marriott Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Marriott Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Marriott! Wat te zien en doen bij Marriott Rotterdam.

Marriott Rotterdam is een hotel in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als De Doelen, Delftse Poort, Centraal Station, Oude Luxor, Lijnbaan, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

"Rotterdam Marriott Hotel is ontspannen in aangename luxe met ruime kamers en een prachtig uitzicht op het Centraal Station."

Hotels in de buurt van Marriott Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Marriott Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Marriott Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Marriott Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Marriott Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Marriott Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Marriott kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Marriott Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Marriott  
Beers and Barrels 0.14 km website
Ayla 0.15 km website
Engels 0.20 km website
Tai Wu 0.34 km website
TIWYA 0.36 km website

 

Foto's Marriott Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Marriott. Plan je binnenkort een event bij Marriott en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Heliumballonnen Marriot Hotel Weena Rotterdam
Heliumballonnen Marriot Hotel Weena Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Marriott Hotel Weena Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Marriott Hotel Weena Rotterdam
Heliumballonnen Marriott Hotel Weena Rotterdam
Heliumballonnen Marriott Hotel Weena Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen Marriott Hotel Weena Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen Marriott Hotel Weena Rotterdam

Marriott Hotel in Rotterdam

Het 5 sterren Marriott Hotel is gevestigd in de iconische Millennium Toren, recht tegenover Rotteram Centraal Station. Het hotel heeft 228 ruime moderne kamers met een spectaculair uitzicht op het Centraal Station en de stad van Rotterdam.

Eten en Drinken

Op de eerste verdieping van het Marriott Hotel vind je restaurant The Milln van chef-kok en eigenaar Wim Severein. Dit restaurant is in 2018 met een Michelin ster bekroond. Je kunt er genieten van een culinaire lunch of fine dining diner, zowel zakelijk als priv. Daarnaast is er een private dining kamer beschikbaar tot 16 personen. In de Lobby op de begane grond vind je Pillars Bar & Kitchen. Hier kun je terecht voor heerlijke gerechten, spannende cocktails of een goed glas wijn.

Zaal Huren

Het hotel beschikt over moderne vergaderzalen met hoge plafonds, natuurlijk daglicht en draadloos internet. De onlangs gerenoveerde Rotterdam Room biedt 134m2 eersteklas vergaderruimte en faciliteiten, geschikt voor groepen tot 120 personen. De 4 boardrooms zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en bevinden zich op de hogere verdiepingen in het hotel met een prachtig uitzicht en alle privacy die je maar kunt wensen. In totaal heeft het Marriott Hotel Rotterdam 7 zalen met een totale oppervlakte van 476m2.

 

Zalenoverzicht

Hieronder een overzicht van het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

 

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Rotterdam I 59 3.1 - 40 32 - 50 - 25 - - - -
Rotterdam II 75 3.1 - 60 48 - 70 - 30 - - - -
Rotterdam 134 3.1 - 120 100 - 120 - 60 - - - -
Noordam 53 - - 24 24 - 100 - 12 - - - -
Rijndam 53 - - 24 24 - 24 - 12 - - - -
Statendam 53 - - - - - - - - - 4 - -
Prinsendam 53 - - - - - - - - - 4 - -

 

 

Parkeren nabij Marriott

Parkeren nabij Marriott kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Marriott is Central Plaza Parking. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.07 km bij Marriott vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.03 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Marriott met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Weena 686, 3012 CN Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Central Plaza Parking (0.07 km.)
Metrostation    Rotterdam Centraal (0.14 km.)
Tramhalte    Kruisplein Rotterdam (0.05 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.25 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (1.01 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Marriott Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.