Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Delftse Poort

(4.5/5)
 • Weena, 3013 BA Rotterdam [Kaart]
 • 010 303 8288
 • https://delftsepoort.nl
  Uw link hier?
 • Schouwburgplein II (0.17 km.)
 • Rotterdam Centraal (0.09 km.)
 • Rotterdam Centraal Rotterdam (0.12 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (0.14 km.)
 • Centrum (1.11 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Delftse Poort en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Centraal Station, Groot Handelsgebouw, De Doelen, Oude Luxor, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Marriott 0.17 km
Premier Suites Plus 0.21 km
Midtown Hotel 0.34 km
Hilton 0.37 km
The James 0.53 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Beers and Barrels 0.11 km
Engels 0.20 km
Krozant 0.20 km
Stadscafe Weena 0.22 km
NOYA 0.25 km
Delftse Poort

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
De Delftse Poort, gelegen aan het Weena in het bruisende centrum van Rotterdam, is een opvallend en indrukwekkend gebouw dat tot mei 2009 het hoogste gebouw van Nederland was. Met zijn hoogte van 151 meter en 41 verdiepingen steekt het majestueus boven de stad uit. Dit iconische gebouw fungeert als het kloppende hart van de zakelijke wereld in Rotterdam, en als het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben we het voorrecht gehad om regelmatig de ballonnen te verzorgen bij bedrijven die hier hun kantoor houden en iets te vieren hebben.

Delftse Poort is niet alleen een imposant gebouw; het is ook de ideale locatie voor professionals die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek. Binnenin het gebouw vind je talloze flexwerkplekken en vergaderruimtes die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven. Of je nu een informele bespreking wilt houden met je team, een belangrijke klant wilt ontvangen, of gewoon rustig wilt werken in een professionele omgeving, Delftse Poort heeft alles te bieden.

Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben we vaak het genoegen gehad om deze ruimtes op te fleuren met kleurrijke ballonnen ter gelegenheid van diverse vieringen en evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, een succesvolle deal, of gewoon een informele bijeenkomst om de teamgeest te versterken, ballonnen dragen altijd bij aan de feestelijke sfeer.

Het feit dat Delftse Poort het hoogste gebouw van Nederland was, spreekt tot de verbeelding. Het biedt een adembenemend uitzicht over de stad Rotterdam en de skyline die voortdurend evolueert. Dit maakt het een bijzondere en inspirerende locatie om te werken en te vieren.

De combinatie van een prestigieuze locatie, moderne voorzieningen en de toevoeging van kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf maakt van evenementen in Delftse Poort altijd een onvergetelijke ervaring. Het is een eer om deel uit te maken van de vieringen van bedrijven die hier kantoor houden en om bij te dragen aan de vreugde en het succes van deze bijzondere locatie in het hart van Rotterdam.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Delftse Poort

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Delftse Poort. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Delftse Poort

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Delftse Poort. Plan je binnenkort een event bij Delftse Poort en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen Webhelp Delftse Poort Weena Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Webhelp Delftse Poort Weena Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Delftse Poort of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Delftse Poort zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.