Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Old Dutch Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Old Dutch Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Old Dutch Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Old Dutch! Wat te zien en doen bij Old Dutch Rotterdam.

Old Dutch Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Depot Boijmans van Beuningen, Witte de Withstraat, Cinerama, De Doelen, Lijnbaan, bevinden zich op slechts 0.5 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Old Dutch Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Old Dutch Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Old Dutch Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Old Dutch Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Old Dutch Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Old Dutch Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Old Dutch kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Old Dutch Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Old Dutch  
Old Dutch 0.00 km website
Ferry 0.32 km website
Nieuw Rotterdams Cafe NRC 0.36 km website
Tai Wu 0.41 km website
Satebar 0.41 km website

 

Foto's Old Dutch Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Old Dutch. Plan je binnenkort een event bij Old Dutch en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Ballonboog 6m Restaurant Private Dining Old Dutch Rotterdam
Ballonboog 6m Restaurant Private Dining Old Dutch Rotterdam
Heliumballonnen Goud Restaurant Old Dutch Rotterdam
Heliumballonnen Goud Restaurant Old Dutch Rotterdam
 

Parkeren nabij Old Dutch

Parkeren nabij Old Dutch kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Old Dutch is Museumpark. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.24 km bij Old Dutch vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.76 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Old Dutch met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Rochussenstraat 20, 3015 EK Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Museumpark (0.24 km.)
Metrostation    Eendrachtsplein (0.14 km.)
Tramhalte    Eendrachtsplein Rotterdam (0.14 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.97 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.83 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Old Dutch Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.