Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Vroesenpaviljoen

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Vroesenpaviljoen en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Vroesenpaviljoen is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Groot Handelsgebouw, Centraal Station, Delftse Poort, van Nelle Fabriek, bevinden zich op slechts 1.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
van der Valk 0.82 km
Le Marin Boutique Hotel 1.16 km
Premier Suites Plus 1.49 km
Marriott 1.60 km
Supernova Hotel 1.76 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Vroesenpaviljoen 0.00 km
Statencafe 0.48 km
Engels 1.40 km
Beers and Barrels 1.62 km
Ayla 1.65 km
Vroesenpaviljoen

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Vroesenpaviljoen

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Vroesenpaviljoen. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Fe Sey
Fe Sey 13-06-2022
Heerlijk plekje. Lekker in de zon gezeten, maar helaas weinig vegan opties. Ze hadden alleen maar 1 sandwich die vegan was. Pancakes waren ook niet vegan. Echt jammer! En te weinig sfeer. Muziek op de achtergrond zou helpen ;)

 

Theo van Grieken
Theo van Grieken 28-08-2023
Heerlijke plek, mooi uitzicht, rust.

 

Camille Lipsey
Camille Lipsey 21-04-2023
Leuke, sfeervolle plek. Altijd fijn om te vertoeven. Eén groot minpunt: de chef is altijd met z'n handen aan het proeven, wast daarna z'n handen niet, maar maakt vervolgens wel de borden op. Eeeww bah. Gewoon echt niet meer doen, en zeker niet als je een open keuken hebt. Ik lees hier meer reviews van mensen die dit opgevallen is

 

Twan Holtzapffel
Twan Holtzapffel 06-09-2020
Heerlijke plek om te ontbijten of te lunchen. Uitgebreide kaart met lekkere opties. Voor ieder wat wils, veel gezonde opties. Er is een ruim terras met uitkijk op het park. Heerlijk om in de middag te zitten en te genieten van het zonnetje. Bediening uiterst vriendelijk, enkel het afruimen van de tafels duurde bij ons ietsjes lang, stond een geruime tijd een hoop rommel op tafel. Verder zeker een aanrader.

 

Rene Schipper
Rene Schipper 27-03-2022
Leuke tent op een leuke locatie. Vrijwel vegetarisch menu, maar keuze genoeg. Heerlijk in het zonnetje op het terras genoten 😎

 

 

meer Reviews

 

Foto's Vroesenpaviljoen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Vroesenpaviljoen. Plan je binnenkort een event bij Vroesenpaviljoen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen Vroesenpaviljoen Vroesenpark Rotterdam Blijdorp
Tafeldecoratie 6ballonnen Vroesenpaviljoen Vroesenpark Rotterdam Blijdorp
Heliumballonnen Vroesenpaviljoen Vroesenpark Rotterdam Blijdorp
Heliumballonnen Vroesenpaviljoen Vroesenpark Rotterdam Blijdorp

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Vroesenpaviljoen of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Vroesenpaviljoen zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.