Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Maassilo Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Maassilo Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Maassilo Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Koop je tickets voor evenementen in de Maassilo bij de officiële Ticketmaster website. Tickets uitverkocht? TicketSwap is een site waar je ook tickets kan kopen en/ of verkopen voor evenementen in de Maassilo. De verkoper mag maximaal 20% winst vragen, dus geen woekerprijzen.

De Maassilo Rotterdam

De Maassilo is een 100 jaar oude graansilo welke sinds 2003 dienst doet als unieke en karakteristieke evenementenlocatie met vijf Zalen voor 100 tot 6000 personen. In 2018 heropent de vernieuwde NOW&WOW club haar deuren naar de verbouwde 10e verdieping. In de drie verschillende Zalen van Now&Wow is er ruimte voor 1600 man. Naast de iconische NOW & WOW feesten is hier ook ruimte voor andere evenementen. Al jaren is de Maassilo een van de bekendste clubs van ons land waar je absoluut een keer in je leven moet zijn geweest.

Zaal Huren

Platform One is een imponerende zal met een industriele uitstraling en met een capacaiteit van 1100 personen en 1800m2 de grootste zaal van de Maassilo. In deze zaal werd vroeger het graan vanuit de haven aangeleverd en d.m.v. grote buizen naar boven gepompt. Daar kwam het graan terecht in een bak met rubberen banden en werd het vervolgens in de silo's getort. De trechters van deze silo's zijn in het plafond nog steeds te zien. De zaal is geschikt voor beurzen, modeshows, congressen, diners en grote Bedrijfsfeesten.

Platform Two is met een capaciteit van 650 personen en 900m2 geschikt voor workshops, plenaire bijeenkomsten, feesten en borrels. In deze zaal herinneren de zware stalen nooddeuren en de betonnen vloer aan vroegere tijden. De uitverlichte open silo boven de bar is het neusje van de zalm. In de ene hoek is een enorme murschildering en in de andere staat een karakteristieke Volkswagen, dat maakt deze zaal tot een rauw en urban decor.

Platform Three is 900m2 groot en heeft een capaciteit van 635 gasten. Deze zaal bevindt zich in het oudste gedeelte van de Maassilo. In het interieur zijn nog de historische takels en silotrechters verwerkt. Deze zaal leent zich vanwege een akoustisch plafond, een enorm podium, 2 barren en 3 backstageruimtes bij uitstek voor een concert. Maar eigenlijk komt elk soort evenement hier tot zijn recht, van presentaties, borrels en workshops tot kleine Bedrijfsfeesten.

The Basement heeft een oppervlakte van 1250m2 en een capaciteit van 990 gasten. De indrukwekkende authentieke vliegwielen in The Basement zorgden vroeger voor de kracht die nodig was om het graan naar de 10e verdieping te stuwen waar het aldaar in honderden graansilo's werd gestort. De ruimte is geschikt voor feesten en (zakelijke) bijeenkomsten en tijdens nachtevenement kunnen hier ook de munten worden gekocht.

Daarnaast zijn in de Maassilo nog kleinere Zalen te huur.

  • NOW is een grote maar sfeervolle zaal voor max 1250 gasten en heeft de vibe van een club.
  • KISS is een zaal voor max 350 gasten en biedt een schitterend uitzicht op de slyline van Rotterdam.
  • THE DISKO is geschikt voor 150 gasten en de discobollen aan het plafond, de mooie illustaties aan de muur en rode banken met zachte kussens, doen je denken aan een Parijse nachtclub.
  • PLACE PIGALLE is met een eigen bar en genoeg zitgelegenheid, een gezellige loungeruimte en ontmoetingsplein. Deze zaal onstaat door NOW, KISS en THE DISKO met elkaar te koppelen.
  • THE CAFE heeft een capaciteit van 150 gasten en een eigen terras aan de kade. Het caf is met een volledig uitgeruste bar, uitermate geschikt voor borrels, feestjes, workshops en diners.
  • THE FOREST (max. 100 gasten) is een podiumzaal welke gelegend is op de begane grond van de Maassilo. Deze ruimte is uitermate geschikt is voor presentaties, workshops, voorstellingen en intieme feestjes.

 

Feest bij Maassilo! Wat te zien en doen bij Maassilo.

Maassilo is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Maassilo, Fenix Food Factory, Walhalla, Lantarenvenster, Hotel New York, bevinden zich op slechts 0.7 km afstand.

 

Met korting naar Maassilo?

Met korting naar Maassilo? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Maassilo

 

Hotels in de buurt van Maassilo Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Maassilo Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Maassilo Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Maassilo Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Maassilo Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Maassilo Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Maassilo kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Maassilo Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Maassilo  
Fenix Food Factory (review) 0.70 km
Amazing Oriental (review) 0.78 km
By Ami (review) 0.94 km
Mood (review) 0.97 km
Rodeo (review) 0.99 km

 

Zaal Huren bij Maassilo

Interesse in een zaal huren bij Maassilo, eventueel met aankleding? Hotel New York heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Maassilo en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij Maassilo met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Grote zaal Maassilo 1100 6 - 750 450 1800 1500 - - - - - 700
Middenzaal Maassilo 650 6 - 300 200 900 750 - - - - - -
Kleine zaal Maassilo 850 5 - 350 250 900 750 - - - - - -
Grote zaal Now&Wow Club 750 7 - 250 300 1250 900 - - - - - 250
Zijarm links Now&Wow Club 350 4 - 150 150 350 300 - - - - - -
Zijarm rechts Now&Wow Club 220 4 - 40 - 150 100 - - - - - -

 

 

Parkeren nabij Maassilo

Parkeren nabij Maassilo kan gewoon op straat. Puttershoekstraat is parkeerzone 230 en kost € 1,80 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Maassilo is Fenix. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.61 km bij Maassilo vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Noorderhelling (2.69 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Maassilo met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Fenix (0.61 km.)
Metrostation    Maashaven (0.08 km.)
Tramhalte    Hillevliet Rotterdam (0.84 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Zuid (1.48 km.)
Steiger Watertaxi   Maashaven (0.14 km.)

 

Foto's Maassilo

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Maassilo. Plan je binnenkort een event bij Maassilo en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Platform One Maassilo Rotterdam
Cloudbuster Rond Platform One Maassilo Rotterdam
Heliumballonnen Platform One Maassilo Rotterdam
Heliumballonnen Platform One Maassilo Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Maassilo of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.