Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Maassilo Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Maassilo Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Maassilo Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Maassilo! Wat te zien en doen bij Maassilo Rotterdam.

Maassilo Rotterdam is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Maassilo, Fenix Food Factory, Walhalla, Lantarenvenster, Hotel New York, bevinden zich op slechts 0.7 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Maassilo Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Maassilo Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Maassilo Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Maassilo Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Maassilo Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Maassilo Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Maassilo kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Maassilo Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Maassilo  
Fenix Food Factory 0.70 km website
Amazing Oriental 0.78 km website
By Ami 0.94 km website
Mood 0.97 km website
Aqua Asia 1.11 km website

 

Foto's Maassilo Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Maassilo. Plan je binnenkort een event bij Maassilo en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Cloudbuster Rond Platform One Maassilo Rotterdam
Cloudbuster Rond Platform One Maassilo Rotterdam
Heliumballonnen Platform One Maassilo Rotterdam
Heliumballonnen Platform One Maassilo Rotterdam

De Maassilo Rotterdam

De Maassilo is een 100 jaar oude graansilo welke sinds 2003 dienst doet als unieke en karakteristieke evenementenlocatie met vijf zalen voor 100 tot 6000 personen. In 2018 heropent de vernieuwde NOW&WOW club haar deuren naar de verbouwde 10e verdieping. In de drie verschillende zalen van Now&Wow is er ruimte voor 1600 man. Naast de iconische NOW & WOW feesten is hier ook ruimte voor andere evenementen. Al jaren is de Maassilo een van de bekendste clubs van ons land waar je absoluut een keer in je leven moet zijn geweest.

Zaal Huren

Platform One is een imponerende zal met een industriele uitstraling en met een capacaiteit van 1100 personen en 1800m2 de grootste zaal van de Maassilo. In deze zaal werd vroeger het graan vanuit de haven aangeleverd en d.m.v. grote buizen naar boven gepompt. Daar kwam het graan terecht in een bak met rubberen banden en werd het vervolgens in de silo's getort. De trechters van deze silo's zijn in het plafond nog steeds te zien. De zaal is geschikt voor beurzen, modeshows, congressen, diners en grote bedrijfsfeesten.

Platform Two is met een capaciteit van 650 personen en 900m2 geschikt voor workshops, plenaire bijeenkomsten, feesten en borrels. In deze zaal herinneren de zware stalen nooddeuren en de betonnen vloer aan vroegere tijden. De uitverlichte open silo boven de bar is het neusje van de zalm. In de ene hoek is een enorme murschildering en in de andere staat een karakteristieke Volkswagen, dat maakt deze zaal tot een rauw en urban decor.

Platform Three is 900m2 groot en heeft een capaciteit van 635 gasten. Deze zaal bevindt zich in het oudste gedeelte van de Maassilo. In het interieur zijn nog de historische takels en silotrechters verwerkt. Deze zaal leent zich vanwege een akoustisch plafond, een enorm podium, 2 barren en 3 backstageruimtes bij uitstek voor een concert. Maar eigenlijk komt elk soort evenement hier tot zijn recht, van presentaties, borrels en workshops tot kleine bedrijfsfeesten.

The Basement heeft een oppervlakte van 1250m2 en een capaciteit van 990 gasten. De indrukwekkende authentieke vliegwielen in The Basement zorgden vroeger voor de kracht die nodig was om het graan naar de 10e verdieping te stuwen waar het aldaar in honderden graansilo's werd gestort. De ruimte is geschikt voor feesten en (zakelijke) bijeenkomsten en tijdens nachtevenement kunnen hier ook de munten worden gekocht.

Daarnaast zijn in de Maassilo nog kleinere zalen te huur.

 

Zalenoverzicht

Hieronder een overzicht van het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

 

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Grote zaal Maassilo 1100 6 - 750 450 1800 1500 - - - - - 700
Middenzaal Maassilo 650 6 - 300 200 900 750 - - - - - -
Kleine zaal Maassilo 850 5 - 350 250 900 750 - - - - - -
Grote zaal Now&Wow Club 750 7 - 250 300 1250 900 - - - - - 250
Zijarm links Now&Wow Club 350 4 - 150 150 350 300 - - - - - -
Zijarm rechts Now&Wow Club 220 4 - 40 - 150 100 - - - - - -

 

 

Parkeren nabij Maassilo

Parkeren nabij Maassilo kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Maassilo is Fenix. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.61 km bij Maassilo vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Noorderhelling (2.69 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Maassilo met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Fenix (0.61 km.)
Metrostation    Maashaven (0.08 km.)
Tramhalte    Hillevliet Rotterdam (0.84 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Zuid (1.48 km.)
Steiger Watertaxi   Maashaven (0.14 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Maassilo Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.