Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Fitzgerald Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Fitzgerald Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Fitzgerald Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Fitzgerald! Wat te zien en doen bij Fitzgerald Rotterdam.

Fitzgerald Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Kubuswoningen, Witte Huis, Oude Haven, Markthal, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Fitzgerald Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Fitzgerald Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Fitzgerald Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Fitzgerald Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Fitzgerald Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Fitzgerald Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Fitzgerald kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Fitzgerald Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Fitzgerald  
Fitzgerald 0.00 km website
Madam Chen 0.09 km website
Bar Blink 0.16 km website
Vandal 0.53 km website
Cafe in the City 0.55 km website

 

Foto's Fitzgerald Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Fitzgerald. Plan je binnenkort een event bij Fitzgerald en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Ballonboog 6m Babyshower Restaurant Fitzgerald Rotterdam
Ballonboog 6m Babyshower Restaurant Fitzgerald Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Cijfer 15 Verjaardag Restaurant Fitzgerald Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Cijfer 15 Verjaardag Restaurant Fitzgerald Rotterdam
 

Parkeren nabij Fitzgerald

Parkeren nabij Fitzgerald kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Fitzgerald is Markthal. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.24 km bij Fitzgerald vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.95 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Fitzgerald met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Gelderseplein 49, 3011 WZ Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Markthal (0.24 km.)
Metrostation    Blaak (0.07 km.)
Tramhalte    Station Blaak Rotterdam (0.07 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.08 km.)
Steiger Watertaxi   Boompjes (0.38 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Fitzgerald Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.