Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Ceo Baas Van Het Vlees

 • Sumatraweg 1-3, 3072 ZP Rotterdam [Kaart]
 • http://www.ceobaasvanhetvlees.nl/
  Uw link hier?
 • Fenix (0.30 km.)
 • Wilhelminaplein (0.88 km.)
 • Maashaven Rotterdam (0.49 km.)
 • Rotterdam Zuid (1.85 km.)
 • Fenix / Walhalla (0.14 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ceo Baas Van Het Vlees en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Fenix, Hotel New York, World Port Center, Lantarenvenster, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Hotel New York 0.28 km
Bruno Room Mate 0.60 km
NHOW 0.69 km
SS Rotterdam 0.83 km
ART Hotel 0.88 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
CEO Baas van het Vlees 0.00 km
Fenix 0.20 km
Rodeo 0.41 km
Mood 0.43 km
By Ami 0.57 km
Ceo Baas Van Het Vlees

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Op het bruisende Katendrecht in Rotterdam vind je restaurant C.E.O. Baas van het Vlees, een ware ode aan absolute kwaliteit in vlees zonder franje. Sinds de Opening in 2013 heeft dit vleesrestaurant een reputatie opgebouwd als een toonbeeld van vakmanschap en culinair genot.

Het restaurant dankt zijn naam aan zijn focus op het beste vlees, en dat merk je zodra je de eerste hap neemt. Met een onberispelijke reputatie en twee keer bekroond als het beste vleesrestaurant van Nederland, staat C.E.O. Baas van het Vlees garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Het geheime wapen van het restaurant is de Broiler, een Amerikaanse grill die verwarmd wordt tot wel 1.300 graden Celsius. Deze intense hitte zorgt voor een perfecte krokante korst op het vlees, waardoor elke hap een explosie van smaak en textuur is. Het is een ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Wat C.E.O. Baas van het Vlees echt bijzonder maakt, is de levendige sfeer waarin gasten een belangrijke rol spelen. Het restaurant is niet alleen een plek om te eten, maar een ruimte waar gasten de muziek maken. De energie van de drukte, het enthousiasme van de gasten en het genot van puur vlees en goede wijn zorgen voor een unieke ambiance waar eigenaar en team trots op zijn.

En wanneer er iets te vieren valt, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf voor prachtige ballondecoraties om de feestelijke sfeer compleet te maken. Dus kom langs en ontdek de filosofie en producten van C.E.O. Baas van het Vlees, en laat je verrassen door een culinaire ervaring die al je verwachtingen overtreft.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij CEO Baas van het Vlees

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij CEO Baas van het Vlees. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's CEO Baas van het Vlees

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ceo Baas Van Het Vlees. Plan je binnenkort een event bij Ceo Baas Van Het Vlees en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Gronddecoratie 7 Ballonnen Folieballon Cijfer 50 Verjaardag CEO Baas van het Vlees Katendrecht Rotterdam
Gronddecoratie 7 Ballonnen Folieballon Cijfer 50 Verjaardag CEO Baas van het Vlees Katendrecht Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over CEO Baas van het Vlees of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of CEO Baas van het Vlees zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.