Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Societeit Aan De Maas Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Societeit Aan De Maas Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Societeit Aan De Maas Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Societeit aan de Maas

De Societeit aan de Maas is een prachtig vereenigingsgebouw van de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging De Maas welke vele sportieve successen heeft behaald, waaronder Olympische zeilwedstrijden. Het monumentale pand staat aan de Veerhaven en biedt een spectaculair uitzicht over de Maas met al haar scheepvaart. Het is een echte Rotterdamse evenementenlocatie met diverse Zalen beschikbaar voor kleine en grote evenementen. Daarnaast beschikt het gebouw over een terras en en lichte serre met een wijds uitzicht over de Maas. De Serre heeft veel mogelijkheden voor feesten en zakelijke bijeenkomsten incl. catering. Bij grotere gezelschappen is de Flyer- en/of Maaszaal eenvoudig aan de ruimte toe te voegen en bij mooi weer kunnen ze het buitenterras erbij betrekken. De Serre heeft een oppervlakte van 90m2 en biedt plaats aan 70 tot 120 gasten.

 

Feest bij Societeit aan de Maas! Wat te zien en doen bij Societeit aan de Maas.

Societeit aan de Maas is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Societeit aan de Maas, Wereldmuseum, Spido, Hotel New York, City Race, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Met korting naar Societeit aan de Maas?

Met korting naar Societeit aan de Maas? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Societeit aan de Maas

 

Hotels in de buurt van Societeit aan de Maas Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Societeit aan de Maas Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Societeit aan de Maas Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Societeit aan de Maas Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Societeit aan de Maas Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Societeit aan de Maas Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Societeit aan de Maas kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Societeit aan de Maas Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Societeit aan de Maas  
Mara by Flipp (review) 0.27 km
Prachtig (review) 0.45 km
Dudok aan de Maas (review) 0.53 km
Rodeo (review) 0.55 km
Harbour Club (review) 0.57 km

 

Zaal Huren bij Societeit aan de Maas

Interesse in een zaal huren bij Societeit aan de Maas, eventueel met aankleding? Hotel New York heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Societeit aan de Maas en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij Societeit aan de Maas met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Grote Zaal 280 5 - - - - - - - - - - -
Serre - - - - - - - - - - - -
Flyerzaal - - - 30 - - - - - - -
Maaszaal - - - - - - - - - - -
Terras - - - - - - - - - - -

 

 

Parkeren nabij Societeit aan de Maas

Parkeren nabij Societeit aan de Maas kan gewoon op straat. Veerhaven is parkeerzone 120 en kost € 4,26 per uur op ma t/m za: 09:00 - 18:00 zo: 12:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Societeit aan de Maas is Westerpark. Deze parkeergarage kost € 1.80 per uur en ligt hemelsbreed 0.41 km bij Societeit aan de Maas vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.79 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Societeit aan de Maas met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Veerdam 1, 3016 DD Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Westerpark (0.41 km.)
Metrostation    Leuvehaven (0.61 km.)
Tramhalte    Westplein Rotterdam (0.14 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (1.54 km.)
Steiger Watertaxi   Veerhaven (0.05 km.)

 

Foto's Societeit aan de Maas

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Societeit Aan De Maas. Plan je binnenkort een event bij Societeit Aan De Maas en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest VNO NCW Societeit aan de Maas Veerhaven Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest VNO NCW Societeit aan de Maas Veerhaven Rotterdam
Cloudbuster Rond Societeit aan de Maas Veerhaven Rotterdam
Cloudbuster Rond Societeit aan de Maas Veerhaven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Societeit aan de Maas of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.