Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Bar Blink Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Bar Blink Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Bar Blink Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Bar Blink

Bij Bar Blink aan de Wijnhaven in Rotterdam kun je van 's morgens tot 's avonds genieten van de Mediterraanse gerechten met af en toe een uitstapje naar het Midden Oosten. In dit All dag, Every day cafe schijnt de hele dag de zon door de plafond hoge ramen en het fijne terras aan het water. Bar Blink is een plek waar je terecht kunt van je eerste ontbijt of kopje koffie tot een laat diner of eindeloze borrel. Daarnaast is Bar Blink ook een inspirerende plek om langs het water van de Wijnhaven te werken of (zakelijk) te lunchen.

 

Feest bij Bar Blink! Wat te zien en doen bij Bar Blink.

Bar Blink is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Wijnhaven, Witte Huis, Oude Haven, Kubuswoningen, Markthal, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Met korting naar Bar Blink?

Met korting naar Bar Blink? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Bar Blink

 

Hotels in de buurt van Bar Blink Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Bar Blink Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Bar Blink Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Bar Blink Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Bar Blink Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Bar Blink Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Bar Blink kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Bar Blink Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Bar Blink  
Bar Blink (review) 0.00 km
Fitzgerald (review) 0.16 km
Fred (review) 0.18 km
Madam Chen (review) 0.25 km
De Vrienden Live (review) 0.33 km
 

Parkeren nabij Bar Blink

Parkeren nabij Bar Blink kan gewoon op straat. Zwartehondstraat is parkeerzone 21 en kost € 4,26 per uur op ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Bar Blink is The Red Apple. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.14 km bij Bar Blink vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.98 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Bar Blink met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Wijnhaven 59, 3011 WJ Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   The Red Apple (0.14 km.)
Metrostation    Blaak (0.20 km.)
Tramhalte    Station Blaak Rotterdam (0.20 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.22 km.)
Steiger Watertaxi   Boompjes (0.24 km.)

 

Foto's Bar Blink

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Bar Blink. Plan je binnenkort een event bij Bar Blink en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrijfsfeest TIWYA Bar Blink Wijnhaven Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Bedrijfsfeest TIWYA Bar Blink Wijnhaven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Bar Blink of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.