Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Restaurant Goud Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Restaurant Goud Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Restaurant Goud Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Restaurant Goud! Wat te zien en doen bij Restaurant Goud Rotterdam.

Restaurant Goud Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Schiecentrale, Euromast, Heerenhuys, SS Rotterdam, Societeit aan de Maas, bevinden zich op slechts 0.7 km afstand.

 

"Het is Goud wat hier blinkt. Culinaire verrassingen in een intieme sfeer."

Hotels in de buurt van Restaurant Goud Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Restaurant Goud Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Restaurant Goud Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Restaurant Goud Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Restaurant Goud Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Restaurant Goud Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Restaurant Goud kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Restaurant Goud Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Restaurant Goud  
Restaurant Goud 0.00 km website
Eetcafe Verhip 0.26 km website
Chinese Boot 0.40 km website
Euromast 0.50 km website
Harbour Club 0.85 km website

 

Foto's Restaurant Goud Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Restaurant Goud. Plan je binnenkort een event bij Restaurant Goud en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Organische Ballonnenmuur Tafeldecoratie 5ballonnen en losse Heliumballonnen Babyshower Restaurant Goud van Herman den Blijker Rotterdam
Organische Ballonnenmuur Tafeldecoratie 5ballonnen en losse Heliumballonnen Babyshower Restaurant Goud van Herman den Blijker Rotterdam
Folieballon Cijfer 18 Verjaardag Bar Restaurant Goud van Herman den Blijker Rotterdam
Folieballon Cijfer 18 Verjaardag Bar Restaurant Goud van Herman den Blijker Rotterdam

Restaurant Goud

Restaurant Goud is de gouden hotspot van Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker welke gevestigd is in de voormalige FG Bistro van Francois Geurds aan de Rotterdamse Lloydstraat. Restaurant Goud is culinair genieten en ieder gerecht is een ware smaakexplosie. Een menu met keuzes en naast de kaart, iedere dag heerlijke producten die de chef op dat moment heeft kunnen inkopen.

De bar speelt een prominente rol binnen restaurant Goud. Hier worden bites en cocktails geserveerd met spannende smaakcombinaties. Bij mooi weer is het genieten geblazen op het terras waar het vuur wordt aangestoken op de Big Green Egg en de drankjes vanaf de buitenbar worden geserveerd.

De inrichting van restaurant Goud is met haar gouden details, net zo bijzonder als de cocktails en de gerechten die er geserveerd worden. Het plan was om de zaak alleen een likje verf met een goud randje te geven, echter ging alles op zijn kop en werd overal goud in verwerkt, zowel in het interieur als in het menu. De zaak is voorzien van ronde banken zodat je zakelijk of met vrienden en familie intiem kunt genieten in je eigen box.

 

Parkeren nabij Restaurant Goud

Parkeren nabij Restaurant Goud kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Restaurant Goud is Schiecentrale. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.26 km bij Restaurant Goud vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.38 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Restaurant Goud met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Lloydstraat 204, 3024 EA Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Schiecentrale (0.26 km.)
Metrostation    Coolhaven (0.78 km.)
Tramhalte    Westzeedijk Rotterdam (0.43 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (2.53 km.)
Steiger Watertaxi   Sint Jobshaven (0.23 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Restaurant Goud Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.