Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Schielandshuis

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Schielandshuis en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Koopgoot, Zomercarnaval, Cinerama, Wereldhavendagen, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Urban Residences 0.31 km
Postillion Hotel 0.36 km
Atlanta 0.37 km
Easy Hotel Rotterdam City Centre 0.38 km
The James 0.38 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Thuisbezorgd Hub 0.22 km
Cafe in the City 0.22 km
Staal 0.22 km
Vessel 11 0.26 km
Luster 0.26 km
Schielandshuis

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
Het Schielandshuis in Rotterdam is een historisch gebouw met een verhaal dat teruggaat naar een tijd waarin de stad een totaal andere aanblik bood. Gebouwd in een periode waarin de Coolsingel nog een gracht was en de skyline van Rotterdam werd gedomineerd door de imposante Laurenskerk, vertegenwoordigt het Schielandshuis een belangrijk stukje geschiedenis van de stad.

Als één van de oudste historische gebouwen van Rotterdam heeft het Schielandshuis door de eeuwen heen vele veranderingen in de stad meegemaakt. Tegenwoordig staat het als een markant herkenningspunt tussen de moderne hoogbouw, maar het draagt nog steeds de sporen van zijn glorieuze verleden.

Met zijn tijdloze uitstraling en historische charme is het Schielandshuis een unieke locatie voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. De Kralingen Zaal en de stijlkamers bieden een sfeervolle setting waarin de geschiedenis van Rotterdam voelbaar is. Hier kunnen groepen samenkomen om te netwerken, te vergaderen of bijzondere gelegenheden te vieren.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf kan bijdragen aan het versterken van de feestelijke sfeer in het Schielandshuis door prachtige ballondecoraties te verzorgen. Met kleurrijke ballonnen kunnen ze de ruimtes omtoveren tot levendige en vrolijke settings die perfect passen bij de ambiance van het historische pand.

Kortom, het Schielandshuis biedt niet alleen een unieke locatie voor evenementen, maar ook een reis terug in de tijd naar het Rotterdam van weleer, toen de Coolsingel nog een gracht was en de skyline werd gedomineerd door de majestueuze Laurenskerk. Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf als partner kan elk evenement in het Schielandshuis worden omgetoverd tot een onvergetelijke ervaring.

 

Zaal huren

Het Schielandshuis in Rotterdam, ook bekend als het 'Huis van de Stad', biedt inspirerende ruimtes voor diverse gelegenheden. De Kralingen Zaal en Stijlkamer zijn beschikbaar voor ontvangsten, vergaderingen, recepties, netwerkbijeenkomsten en zelfs huwelijksvoltrekkingen. Het restaurant in het souterrain, grenzend aan de prachtige tuin met terras, verzorgt catering voor verschillende evenementen. Of je nu een zakelijke bijeenkomst plant of een intieme borrel wilt organiseren, het Schielandshuis biedt een veelzijdige locatie in het hart van de stad Rotterdam.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Schielandshuis, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Schielandshuis

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Schielandshuis. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Schielandshuis?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Ruud Zwart
Ruud Zwart 21-09-2023
Heel mooie plek. Goede kaart. Helaas veel te vaak gesloten voor bezoeker door besloten evenement.

 

Kenan Karakaya
Kenan Karakaya 18-06-2022
Voor een receptie hier geweest, sfeervol en vriendelijke bediening. Mooie rustige tuin, doet je vergeten dat je middenin Rotterdam bent.

 

Obi Shinobi
Obi Shinobi 28-09-2020
Afgelopen vrijdag avond een hapje wezen eten bij het Schielandshuis. Mooie locatie in het prachtige oude pand tussen de moderne hoogbouw van Rotterdam. De gerechten die wij hadden waren: gevulde avocado en tonijncarpaccio als voorgerecht en smaakte erg goed, aanrader! De hoofgerechten: risotto en zeebaars met zoete aardappelfriet als bijgerecht. Smaakte ook erg goed. Alleen de zoete aardappelfriet was een klein beetje slap naar onze mening. Al om al een heerlijke avond gehad.

 

BJ S
BJ S 12-02-2023
Mooi verzorgd gebouw. Niet binnen geweest.

 

W B
W B 02-05-2019
Lijkt wel verdwaald tussen al dat nieuw😜

 

 

meer Reviews

 

Foto's Schielandshuis

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Schielandshuis. Plan je binnenkort een event bij Schielandshuis en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen en Tafeldecoratie 5ballonnen Restaurant Het Schielandshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen en Tafeldecoratie 5ballonnen Restaurant Het Schielandshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Restaurant Het Schielandshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Restaurant Het Schielandshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Schielandshuis Coolsingel Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Schielandshuis Coolsingel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Schielandshuis of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Schielandshuis zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.