Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Schielandshuis Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Schielandshuis Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Schielandshuis Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Schielandshuis! Wat te zien en doen bij Schielandshuis Rotterdam.

Schielandshuis Rotterdam is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Schielandshuis, Koopgoot, Zomercarnaval, Marathon Rotterdam, Cinerama, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Schielandshuis Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Schielandshuis Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Schielandshuis Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Schielandshuis Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Schielandshuis Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Schielandshuis Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Schielandshuis kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Schielandshuis Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Schielandshuis  
Cafe in the City 0.22 km website
Staal 0.22 km website
Oyster Club 0.26 km website
1NUL8 0.30 km website
Vandal 0.32 km website

 

Foto's Schielandshuis Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Schielandshuis. Plan je binnenkort een event bij Schielandshuis en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 3ballonnen Schielandshuis Coolsingel Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Schielandshuis Coolsingel Rotterdam

Het Schielandshuis

Het Schielandshuis is een 17e eeuws gebouw met de uitstraling van een stadspaleis waar ooit de Franse keizer Napoleon en Alexander, de Tsaar van Rusland hebben geslapen. Het Schielandshuis werd tussen 1662 en 1665 gebouwd in het centrum van Rotterdam toen de Coolsingel nog een gracht was en de Laurenskerk de skyline van Rotterdam bepaalde. Toendertijd was het Schielandshuis het chique onderkomen van het Hoogheemraadschap van Schieland. Nu staat het historische icoon ingepakt tussen de moderne hoogbouw en zijn Rotterdam Partners en Rotterdam Tourist Information (VVV) in het pand gevestigd. Het is je vertrekpunt voor je bezoek aan Rotterdam en een een plek om te relaxen en mensen te ontmoeten.

Zaal Huren

Het Schielandshuis is een historische evenementenlocatie, midden in het centrum van Rotterdam. Bij mooi weer kun je de stadstuin betrekken bij je evenement, een verborgen parel in het hart van de stad. De Kralingenzaal doet je denken alsof je je aan de Kralingse Plas bevindt. De ruimte is samen met de naastgelegen klassieke Stijlkamer te huur voor voor o.a. netwerkbijeenkomsten, vergaderingen, recepties en bruiloften.

Eten en Drinken

In het souterrain wat grenst aan de tuin met terras en de tuingalerij van het VVV (Rotterdam Tourist Information), bevindt zich Restaurant het Schielandshuis. In het restaurant en in de tuin is het mogelijk om kleinere evenementen als een borrel of andere bijeenkomst te houden.

 

Zalenoverzicht

Hieronder een overzicht van het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

 

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Kralingen zaal 100 - 40 80 64 - 80 48 48 30 40 80 60
Stijlkamers - - - - 20 - 80 - - - - - -
Restaurant 100 4 - - 80 200 200 - - - - - -

 

 

Parkeren nabij Schielandshuis

Parkeren nabij Schielandshuis kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Schielandshuis is Koopgoot. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.06 km bij Schielandshuis vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (3.49 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Schielandshuis met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Korte Hoogstraat 31, 3011 GK Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Koopgoot (0.06 km.)
Metrostation    Beurs (0.11 km.)
Tramhalte    Beurs Rotterdam (0.11 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.50 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.23 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Schielandshuis Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.