Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Fenix

(4.5/5)
 • Nico Koomanskade 1025, 3072 LM Rotterdam [Kaart]
 • 010 218 0853
 • https://www.fenixfoodfactory.nl
  Uw link hier?
 • Fenix (0.11 km.)
 • Rijnhaven (0.72 km.)
 • Maashaven Rotterdam (0.64 km.)
 • Rotterdam Zuid (1.65 km.)
 • Fenix / Walhalla (0.10 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Fenix en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Culinair centrum met een foodhall, ambachtelijke brouwerij en kraampjes voor vlees, groenten en zuivel. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Walhalla, Hotel New York, Lantarenvenster, World Port Center, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Hotel New York 0.28 km
Bruno Room Mate 0.48 km
NHOW 0.57 km
ART Hotel 0.77 km
SS Rotterdam 1.03 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Fenix 0.00 km
CEO Baas van het Vlees 0.20 km
Rodeo 0.34 km
Mood 0.34 km
By Ami 0.43 km
Fenix

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Op zoek naar een unieke locatie voor het vieren van een feestje in Rotterdam? Ontdek de Fenix Food Factory, gelegen in de bruisende omgeving van Fenixloods 1 op Katendrecht. Deze plek schittert als een waar versmarktjuweel, waar dagelijks een uitgelezen selectie ambachtelijke producten wordt aangeboden door Rotterdamse ondernemers die een gedeelde passie delen. Denk aan namen zoals Kaapse Brouwers, Booij Kaasmakers en Jordy’s Bakery, die allemaal dezelfde visie omarmen.

De Fenix Food Factory is niet zomaar een versmarkt; het is een culinaire oase waar je niet alleen boodschappen kunt doen, maar ook de productieprocessen kunt leren kennen. Hier proef je de ambachtelijke smaken van Rotterdam en staan regelmatig interessante activiteiten op de agenda, waardoor er altijd iets te beleven valt.

En wat is een feestje zonder ballonnen? Bij het Rotterdams Ballonnenbedrijf verzorgen we graag de ballonnen voor jouw speciale gelegenheid in de Fenix Food Factory. Of je nu een Verjaardag, jubileum, Babyshower of ander feest wilt vieren, wij zorgen voor een feestelijke ambiance met onze kleurrijke ballondecoraties.

Naast de verse producten en gezellige sfeer, biedt de Fenix Food Factory ook diverse andere activiteiten en evenementen. Zo kun je genieten van ambachtelijke bieren bij Kaapse Kaap, je laten verrassen door bijzondere boeken bij Bosch&deJong, de wereld van natuurlijke wijnen ontdekken bij Blije Wijnen, smakelijke drankjes proeven bij de Soda Pop Shop, zoete lekkernijen vinden bij SOPHIA'S, en nog veel meer.

Met zijn diverse aanbod aan eten, drinken en activiteiten is de Fenix Food Factory de perfecte plek om een feestje te vieren met vrienden, familie of collega's. Kom langs en laat je verrassen door de smaken en sferen van deze unieke Rotterdamse locatie!

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Fenix

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Fenix. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Fenix

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Fenix. Plan je binnenkort een event bij Fenix en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen Folieballon 65 Jaar Verjaardag 21 Pinchos Fenix Food Factory Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Folieballon 65 Jaar Verjaardag 21 Pinchos Fenix Food Factory Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Fenix of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Fenix zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.