Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Iskender

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Iskender en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als UFO Restaurant, Schiecentrale, Euromast, Heerenhuys, bevinden zich op slechts 0.9 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
SS Rotterdam 0.49 km
New Ocean Paradise Hotel 0.90 km
Euromast 1.09 km
Hotel New York 1.52 km
ART Hotel 1.80 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Iskender 0.00 km
UFO Restaurant 0.56 km
Restaurant Goud 0.88 km
Chinese Boot 0.93 km
Euromast 1.09 km
Iskender

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Iskender, het restaurant dat ooit gevestigd was in een statig pand aan de Doklaan in Rotterdam, was een plek waar warme gastvrijheid en een rijke entourage centraal stonden. In het verleden hebben wij als het Rotterdams Ballonnenbedrijf regelmatig de ballondecoraties verzorgd voor de feesten en bijeenkomsten die hier plaatsvonden.

Het restaurant Iskender bood een scala aan mogelijkheden voor zowel zakelijke als privégelegenheden. Met een prachtig groot terras, een sfeervol ingericht restaurantgedeelte en een betoverende zaal en lounge in een 1001 nacht sfeer, was Iskender de ideale locatie om te genieten van heerlijke gerechten in een aangename ambiance.

Wat Iskender echt bijzonder maakte, was de mogelijkheid om het volledige restaurant, de zaal en de lounge (geschikt voor maximaal 450 personen) te reserveren voor speciale gelegenheden. Of het nu ging om een groot feest, een zakelijke bijeenkomst, een jubileum of een bruiloft, Iskender stond klaar om aan de wensen van haar gasten te voldoen.

Het restaurant was gespecialiseerd in de Turkse keuken en stond bekend om zijn smaakvolle gerechten, waaronder het geliefde gerecht "Iskender kebab." De gasten konden genieten van een culinaire reis door de heerlijke smaken van Turkije.

Helaas moeten we vermelden dat Iskender Rotterdam definitief haar deuren heeft gesloten. Hoewel het restaurant niet meer in bedrijf is, koesteren velen nog steeds warme herinneringen aan de gastvrijheid, de sfeer en het heerlijke eten dat hier ooit werd geserveerd.

Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn we dankbaar dat we deel hebben mogen uitmaken van de feestelijke momenten die bij Iskender zijn gevierd. Onze ballondecoraties hebben bijgedragen aan de speciale sfeer van dit prachtige restaurant, en we hopen dat de herinneringen aan Iskender blijven voortleven in de harten van degenen die hier hebben genoten van memorabele bijeenkomsten en heerlijke gerechten.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Iskender

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Iskender. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Iskender?

 

Gerelateerde artikelen

 

Foto's Iskender

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Iskender. Plan je binnenkort een event bij Iskender en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Trouwen Huwelijk Bruiloft Iskender Carlois Rotterdam
Cloudbuster Rond Trouwen Huwelijk Bruiloft Iskender Carlois Rotterdam
Cloudbuster Rond Trouwen Huwelijk Bruiloft Iskender Carlois Rotterdam
Cloudbuster Rond Trouwen Huwelijk Bruiloft Iskender Carlois Rotterdam

FAQ

Q.

Graag zou ik de tarief willen weten van de feestzaal

A.

Iskender is permanent gesloten.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Iskender of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Iskender zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.