Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Koetshuis

(4.5/5)
 • Kasteelweg 53, 3077 BN Rotterdam [Kaart]
 • 010 483 5388
 • http://www.koetshuis.net/
 • Veranda (2.14 km.)
 • Capelsebrug (1.27 km.)
 • Erasmus Universiteit Rotterdam (1.71 km.)
 • Rotterdam Stadion (2.59 km.)
 • Rivium (0.58 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Koetshuis en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Koetshuis is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Excelsior, Hollywood, Pathe, Feyenoord, bevinden zich op slechts 2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 1.41 km
Student Hotel 3.27 km
Pincoffs 3.57 km
The Slaak 3.74 km
Animathor 3.79 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Gym and Gin 2.12 km
Malakka 2.22 km
Hollywood 2.33 km
Ortam 2.49 km
Tuin van de Vier Windstreken 3.03 km
Koetshuis

 

Inhoudsopgave

 1. Zaal huren
 2. Foto's
 3. Reviews
 4. FAQ
Het Koetshuis in Rotterdam is een unieke locatie die de perfecte setting biedt voor het organiseren van een onvergetelijk feest of evenement. De historische charme en elegante ambiance van het Koetshuis creëren een betoverende sfeer die jouw gasten zal betoveren.

Stel je voor: je stapt de prachtige zaal van het Koetshuis binnen en wordt overweldigd door de majestueuze omgeving. De hoge plafonds, de prachtige houten vloeren en de klassieke architectuur stralen een gevoel van tijdloze schoonheid uit. Of je nu een bruiloft, een Verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement organiseert, het Koetshuis biedt de ideale omgeving om jouw visie tot leven te brengen.

En wat is een feest zonder ballonnen? Hier komt het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de hoek kijken. Als specialisten op het gebied van ballondecoratie, staan ze klaar om jouw feest in het Koetshuis naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele en elegante decoratie of juist naar opvallende en kleurrijke creaties, het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft de expertise om aan al jouw wensen te voldoen.

Samen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf kun je de zaal van het Koetshuis transformeren tot een magische ruimte vol met adembenemende ballondecoraties. Denk aan prachtige ballonbogen die de ingang verwelkomen, elegante ballonpilaren die de dansvloer omlijsten, en tafeldecoraties die een feestelijke sfeer creëren. Het team van het Rotterdams Ballonnenbedrijf luistert naar jouw ideeën en voorkeuren, en zorgt ervoor dat de ballondecoraties perfect passen bij de stijl en het thema van jouw evenement.

Stel je voor: de zaal van het Koetshuis is gevuld met kleurrijke ballonnen die zweven in de lucht. De glinstering van de ballonnen vangt het licht en creëert een betoverend schouwspel. Jouw gasten zullen versteld staan van de feestelijke ambiance die de ballondecoraties met zich meebrengen. Het is een ervaring die hun hart zal veroveren en een blijvende indruk zal achterlaten.

Dus, als je een feest of evenement organiseert in het Koetshuis in Rotterdam, vertrouw dan op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de perfecte ballondecoraties te verzorgen. Samen creëren we een betoverende en feestelijke ervaring die je en jouw gasten nog lang zullen koesteren.

 

Zaal huren

Het Koetshuis aan de Maas in Rotterdam biedt drie karaktervolle ruimtes voor diverse evenementen, elk met een eigen ambiance. De royale Koetszaal, verbonden met een gezellige barruimte, opent naar een terras voor extra mogelijkheden. Boven de Koetszaal bevindt zich een sfeervolle dinerzaal met uitzicht op de benedenverdieping. Of je nu de ruimtes gezamenlijk of apart gebruikt, elke reservering is exclusief. Dit historische pand uit 1679 is liefdevol gerestaureerd en biedt de perfecte locatie voor bruiloften, feesten en vergaderingen, met zijn hoge plafonds, prachtige kroonluchters en grote ramen die het een sfeervolle en gastvrije plek maken waar culinair genieten centraal staat.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Koetshuis, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Koetshuis

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Koetshuis. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Peter Out
Peter Out 01-04-2023
Mooie locatie. Vooral voor bruiloften. Ik heb met veel plezier hier voor de tweede keer maar ook op plekken in de omgeving gefotografeerd. Klantvriendelijkheid personeel kan (wat mij betreft) nog wat aan gesleuteld worden.

 

Radha Hayat
Radha Hayat 13-05-2023
Vandaag mocht ik de bruidstaart leveren hier werd meteen geholpen met m'n vragen en kon de taart netjes achterlaten dank jullie wel namens Cake Rotterdam

 

Met Licht Geschreven Fotografie
Met Licht Geschreven Fotografie 06-01-2023
Wij hebben al een paar keer een bruiloft gefotografeerd bij Het koetshuis. Het bevalt ons daar erg goed. Zo was de bruiloft buiten een succes maar ook binnen is het erg mooi voor de ceremonie en niet te vergeten het feest! Het ligt aan een drukke weg maar eigenlijk is daar niets van te merken al je er bent. Het is een fijne rustige locatie in Rotterdam die ook met de watertaxi goed te berijken is. Wij fotograferen er graag bruiloften!

 

Ad Ford
Ad Ford 24-03-2023
Gisteravond geweest, familie had er trouwfeestje, zet de #navigatie aan om er te komen, in het donker gereden, paar moeilijke onoverzichtelijke bochten met fietspaden en zo, je rijd een woonwijk in, ineens is daar de feestlocatie. Omdat het donker was kon ik niet zien of er ergens een #parkeerterrein is, het was nog niet zo druk, maar de auto kwijt kunnen was wel een uitdaging. Om binnen te komen heb je eerst een afstapje, en dan weer een opstapje. Als je slecht ter been bent is dit wel een dingetje. Binnen ziet er stijlvol en gezellig uit. Personeel is #alleraardigst en zeer pro actief. Heb geen moment zonder drank gestaan. Als je de locatie kan vinden een absolute aanrader om een feestje te bouwen. De DJ had niet in de gaten dat de zaal niet echt groot was, die zette het volume even goed aan. Toen was voor mij de lol er wel af. Leuk detail is dat er aan de feestzaal een ander vertrek was waar je wel met elkaar kon praten en dat daar in die ruimte een bar was.

 

Sjors Stolk
Sjors Stolk 20-05-2023
Populaire, gezellige trouwlocatie. Nadeel: er staan dikke palen in de zaal, waardoor een dansfeest moeilijker los komt. Je krijgt iets meer 'groepjes' ipv een groot feest. Verder is alles top geregeld hier.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Koetshuis

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Koetshuis. Plan je binnenkort een event bij Koetshuis en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie zonder Helium en Gronddecoratie 7ballonnen Pensioen Het Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie zonder Helium en Gronddecoratie 7ballonnen Pensioen Het Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie zonder Helium Pensioen Het Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie zonder Helium Pensioen Het Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Trouwen Huwelijk Bruiloft Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Trouwen Huwelijk Bruiloft Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Trouwen Huwelijk Bruiloft Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Trouwen Huwelijk Bruiloft Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Het Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Het Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Het Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Het Koetshuis Rotterdam
Heliumboog Het Koetshuis Rotterdam
Heliumboog Het Koetshuis Rotterdam
Heliumballonnen Koetshuis Rotterdam
Heliumballonnen Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Babyshower Koetshuis Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Babyshower Koetshuis Rotterdam
Cloudbuster Hart Trouwen Huwelijk Bruiloft Koetshuis Rotterdam
Cloudbuster Hart Trouwen Huwelijk Bruiloft Koetshuis Rotterdam
Ballonboog 5m Babyshower Koetshuis Rotterdam
Ballonboog 5m Babyshower Koetshuis Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Koetshuis of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Koetshuis zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.