Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Moon

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Moon en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Raderstoomboot De Majesteit, Excelsior, Zalmhuis, Heineken Gebouw, bevinden zich op slechts 4.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 4.58 km
Student Hotel 5.10 km
The Slaak 5.21 km
Animathor 5.71 km
Savoy 5.75 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Schone Lei 2.88 km
Gym and Gin 3.11 km
Storm 3.28 km
Tuin van de Vier Windstreken 3.46 km
Lake House 3.78 km
Moon

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Op zaterdag 15 augustus 2020 opende Moon Slaapadviseurs haar deuren in Woonmall Alexandrium, Rotterdam. Het was een gedurfde zet, zeker gezien de uitdagende omstandigheden van de pandemie. Eigenaresse José Schmitz toonde echter lef en vastberadenheid om haar dromen waar te maken te midden van deze onzekere tijd.

"In deze periode tonen nieuwe retailers lef door hun deuren te openen. Het is nu of nooit", zegt José Schmitz. Ondanks de uitdagingen van de pandemie was ze vastbesloten om haar passie te volgen en een bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen in een tijd waarin thuis en leefomgeving centraal staan. De ondernemer was druk bezig met de inrichting van de nieuwe slaapspeciaalzaak en geloofde dat juist nu de behoefte aan comfort en kwaliteit in de slaapkamer groter was dan ooit.

Moon Slaapadviseurs biedt een divers assortiment aan bedden, zodat er voor iedereen iets passends te vinden is. Elk bed in de collectie kan worden uitgebreid met diverse hulpmiddelen en slimme zorgopties. Bovendien omvat de selectie levensloopbestendige bedden, waarmee de winkel inspeelt op de verschillende behoeften van haar klanten.

Wat de aandacht trekt bij Moon Slaapadviseurs is de transparantie van het productieproces. In de etalage van de winkel is namelijk een atelier te zien, waar vakman Michael met toewijding matrassen en bedden vervaardigt. Dit geeft klanten niet alleen een kijkje achter de schermen, maar benadrukt ook het ambachtelijke karakter van de producten. Het feit dat de productie ter plekke plaatsvindt, draagt bij aan de authenticiteit en kwaliteit van de aangeboden slaapsystemen.

Een bijzonder aspect van de winkel is het aanbod van levenloopbestendige bedden. Deze bedden zijn ontworpen met het oog op de verschillende levensfasen van de gebruiker en bieden comfort en ondersteuning op maat. Moon Slaapadviseurs begrijpt dat de behoeften van klanten kunnen evolueren, en daarom zet de winkel in op duurzame oplossingen die meegroeien met de veranderende omstandigheden van het leven.

Opmerkelijk is ook het feit dat Moon Slaapadviseurs de deuren opende met een feestelijke touch. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf verzorgde op 15 augustus 2020 kleurrijke ballondecoraties om de Opening van de winkel te vieren. Dit voegt niet alleen een feestelijke sfeer toe aan de lancering, maar benadrukt ook de lokale samenwerking en ondersteuning tussen ondernemingen in Rotterdam.

Moon Slaapadviseurs is meer dan zomaar een winkel; het is een plek waar slaap, comfort en vakmanschap samenkomen. José Schmitz en haar team hebben niet alleen een winkel geopend, maar ook een ruimte gecreëerd waar klanten worden uitgenodigd om de kunst van het slapen te ontdekken en te genieten van hoogwaardige slaapproducten. Moon Slaapadviseurs schittert als een nieuwe ster in Woonmall Alexandrium, en met hun toewijding aan kwaliteit en diversiteit beloven ze een onmisbare bijdrage te leveren aan het slaapcomfort van de Rotterdamse gemeenschap.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Moon

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Moon. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Frederik de Rijk
Frederik de Rijk 19-09-2023
Het advies en ervaring was allemaal fijn, wel wat opdringerig maargoed. Maar daarna ging het helemaal mis met de levering. Verkeerd type bed, verschrikkelijke service als iets misgaat. Dan krijg jij het verwijt, totdat je 100% bewijs hebt dan komen ze er niet omheen en moeten ze wel. Je moet overal zelf achteraan gaan. Terugbellen doen ze niet. Ik heb echt een hele vervelende ervaring aan dit bedrijf. Voor de levering van het bed, huren ze beunhazen in zoals Nieuwhoff Meubelmontage, beschadigen vervolgens je huis en zeggen vervolgens van niets te weten. Het is het absoluut niet waard om bij dit bedrijf je bed te bestellen. Het advies is zeer sterk maar de bedrijfsvoering naar de klant rammelt aan alle kanten.

 

Arjan
Arjan 16-09-2023
Voor de tweede keer binnen geweest,mijn vrouw en ik. De verkoper stond al (te)snel achter ons met de vraag aan mij(man),of hij mij hier al niet eerder gezien had. Ik kreeg hier een beetje de kriebels van. De eerste keer deed hij ook al zo typisch. Nooit meer daar naar toe.

 

Q. Sprinkhuijsen
Q. Sprinkhuijsen 15-08-2023
Geven goeie adviezen qua matrassen. Zijn niet opdringerig, maar zeker wel oprecht. Hebben hier een goeie ervaring gehad. Mooie service en vriendelijke personeel. Hebben nu een aantal nachten geslapen en het slaapt/ligt geweldig. Dank je wel Moon slapen.

 

Majdouline De roodhart
Majdouline De roodhart 19-09-2023
Grootste oplichters die er zijn! Na 9 maanden pas mijn bed ontvangen. Stelletje oplichters!!! Ga hier niet naar toe!! Koop rechtstreeks een bed bij een leverancier, maar niet hier!!!!!

 

Jan van Oostenbrugge
Jan van Oostenbrugge 03-08-2023
Goede adviezen zowel het bed en de matrassen Verkopers zeer atend en deskundig, goede afspraken tav de levering. 👍

 

 

meer Reviews

 

Foto's Moon

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Moon. Plan je binnenkort een event bij Moon en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen Moon Woonmall Alexandrium Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Moon Woonmall Alexandrium Rotterdam
Ballonpilaar Rond Moon Woonmall Alexandrium Rotterdam
Ballonpilaar Rond Moon Woonmall Alexandrium Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Moon of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Moon zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.