Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Beers And Barrels Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Beers And Barrels Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Beers And Barrels Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Beers & Barrels

Beers & Barrels is gevestigd aan het Weena, op de hoek van de Karel Doormanstraat en dus vlakbij Rotterdam Centraal. Bij Beers & Barrels houden ze van een goed gevulde tafel met bier, cocktails, burgers, steaks en een paar goede bijgerechten. Neem plaats aan één van de biertafels, waar je je eigen bier kunt tappen aan tafel. Zo weet je zeker dat er geen lege glazen op tafel staan. Beers and Barrels is een ideale hotspot met een robuuste stoere sfeer waar je na het werk, gezellig kunt eten en drinken. Op Thirsty Thursday, Friday Drinks en Saturday Sounds is er live muziek.

Cocktail Wednesday

Geniet aan The Serpent Bar op de 1e verdieping in een relaxte setting van spannende cocktails. Iedere woensdag zijn alle cocktails 15 euro en word je getrakteerd op een signature platter met heerlijk bites om samen te delen.

 

Feest bij Beers and Barrels! Wat te zien en doen bij Beers and Barrels.

Beers and Barrels is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Delftse Poort, De Doelen, Centraal Station, Oude Luxor, Lijnbaan, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Beers and Barrels Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Beers and Barrels Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Beers and Barrels Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Beers and Barrels Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Beers and Barrels Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Beers and Barrels Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Beers and Barrels kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Beers and Barrels Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Beers and Barrels  
Beers and Barrels 0.00 km website
De Beurs 0.22 km website
TIWYA 0.24 km website
Engels 0.27 km website
Ayla 0.28 km website
 

Parkeren nabij Beers and Barrels

Parkeren nabij Beers and Barrels kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Beers and Barrels is Weena. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.10 km bij Beers and Barrels vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (2.95 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Beers and Barrels met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Karel Doormanstraat 1, 3012 GD Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Weena (0.10 km.)
Metrostation    Rotterdam Centraal (0.15 km.)
Tramhalte    Weena Rotterdam (0.18 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.24 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (1.00 km.)

 

Foto's Beers and Barrels

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Beers And Barrels. Plan je binnenkort een event bij Beers And Barrels en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Gronddecoratie 12 ballonnen en Gronddecoratie 8 ballonnen Opening Beers and Barrels Karel Doormanstraat Rotterdam
Gronddecoratie 12 ballonnen en Gronddecoratie 8 ballonnen Opening Beers and Barrels Karel Doormanstraat Rotterdam

 

Aanbiedingen en Kortingen

Met korting naar Beers and Barrels? Iedere dag doorzoeken we voor je op o.a. Tripper, Social Deal, Goupon en Vakantieveilingen naar aanbiedingen van Beers and Barrels en plaatsen we die hieronder.

 

Helaas geen aanbiedingen gevonden van Beers And Barrels Rotterdam :-(

 

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over Beers and Barrels.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Beers and Barrels of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.