Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Foodhallen Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Foodhallen Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Foodhallen Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Foodhallen

Bij Foodhallen in Pakhuismeesteren op de Kop van Zuid presenteren ze met trots een grote verscheidenheid aan keukens van over de hele wereld. Foodhallen nodigt je graag uit om je al het lekkers dat Rotterdam te bieden heeft onder één dak te laten ervaren. Bij Foodhallen kun je terecht voor een hotdog met speciaalbier, kaasplankjes met witte wijn, het lekKerste vlees met rode wijn of gewoon een gin tonic (of drie).

Foodhallen, opgericht in 2014, is een culinair concept waar je kunt genieten van gerechten uit keukens van over de hele wereld. Foodhallen werd opgericht door ondernemers, omarmd door locals en genoten door bezoekers van over de hele wereld. Foodhallen wil the place to be worden om te genieten van culinaire culturen. Ze willen het beste eten van over de hele wereld onder één dak serveren. Ze geloven dat eten meer is dan op het eerste gezicht lijkt. Het is iets cultureels en een oprechte verbinder van werelden. Het is waar ze voor staan. Bij Foodhallen willen ze smaken met jou vieren.

 

Feest bij Foodhallen! Wat te zien en doen bij Foodhallen.

Foodhallen is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Foodhallen, Heineken Gebouw, Erasmus University College, Meent, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

 

Met korting naar Foodhallen?

Met korting naar Foodhallen? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Foodhallen

 

Hotels in de buurt van Foodhallen Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Foodhallen Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Foodhallen Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Foodhallen Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Foodhallen Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Foodhallen Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Foodhallen kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Foodhallen Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Foodhallen  
Foodhallen (review) 0.00 km
La Mozza (review) 0.32 km
Pesca (review) 0.47 km
Jack Rotterdam (review) 0.67 km
Bird (review) 0.67 km
 

Parkeren nabij Foodhallen

Parkeren nabij Foodhallen kan gewoon op straat. Goudseweg is parkeerzone 610 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Foodhallen is Meent. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.53 km bij Foodhallen vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (2.96 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Foodhallen met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Wilhelminakade 58, 3072 AR Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Meent (0.53 km.)
Metrostation    Oostplein (0.72 km.)
Tramhalte    Goudsesingel Rotterdam (0.32 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Hofplein (0.66 km.)
Steiger Watertaxi   Oostplein (0.92 km.)

 

Foto's Foodhallen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Foodhallen. Plan je binnenkort een event bij Foodhallen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 5ballonnen Foodhallen Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Foodhallen Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Foodhallen of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.