Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Get Back Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Get Back Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Get Back Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Get Back! Wat te zien en doen bij Get Back Rotterdam.

Get Back Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Delftse Poort, Stadhuis, Centraal Station, Timmerhuis, bevinden zich op slechts 0.5 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Get Back Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Get Back Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Get Back Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Get Back Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Get Back Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Get Back Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Get Back kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Get Back Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Get Back  
Get Back 0.00 km website
Bird 0.18 km website
Jack Rotterdam 0.18 km website
Joelia 0.36 km website
TIWYA 0.37 km website

 

Foto's Get Back Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Get Back. Plan je binnenkort een event bij Get Back en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 5ballonnen Cafe Get Back Stadhuisplein Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Cafe Get Back Stadhuisplein Rotterdam
 

Parkeren nabij Get Back

Parkeren nabij Get Back kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Get Back is Parking Hofplein. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.24 km bij Get Back vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (2.63 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Get Back met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Stadhuisplein 27, 3012 AR Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Parking Hofplein (0.24 km.)
Metrostation    Rotterdam Centraal (0.52 km.)
Tramhalte    Heer Bokelweg Rotterdam (0.25 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Hofplein (0.26 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (1.21 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Get Back Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.