Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Nio House

(5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Nio House en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Laurenskerk, Timmerhuis, Zomercarnaval, Stadhuis, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Postillion Hotel 0.14 km
Motto by Hilton 0.25 km
Atlanta 0.27 km
The James 0.39 km
Urban Residences 0.44 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Dudok 0.05 km
1NUL8 The Basement 0.07 km
Vandal 0.08 km
1NUL8 0.15 km
Chung 0.15 km
Nio House

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Het NIO House Rotterdam, ons allereerste NIO House in Nederland, neemt een centrale plek in binnen de bruisende havenstad. Strategisch gelegen op De Meent 80, speelt het NIO House een integrale rol in de lokale gemeenschap. Het functioneert niet alleen als een showroom waar bezoekers de NIO modellen live kunnen ervaren, maar ook als een veelzijdige plek voor ontspanning, inspiratie, werk, vergaderingen en sociale ontmoetingen, allemaal doordrenkt met de wereld van NIO.

Voor wie op zoek is naar een vergaderruimte, biedt het NIO House Rotterdam kosteloze mogelijkheden om productief samen te komen. Diverse ruimtes kunnen gereserveerd worden, geschikt voor groepen van 8, 10, en zelfs 40 personen in het Forum.

De hoofdzones van het NIO House omvatten een scala aan ervaringen. In de Gallery schitteren de NIO ET7, ET5 en EL7 modellen uitnodigend. De Children’s Hub biedt vertier voor jonge bezoekers, terwijl de Lounge een warm welkom biedt voor ontspanning en sociale interactie. Deze multifunctionele ruimte dient tevens als Forum voor bijeenkomsten, lezingen en workshops. Zakelijke doeleinden worden bediend met diverse Vergaderruimtes. En natuurlijk mag het NIO Café niet ontbreken, waar bezoekers kunnen genieten van koffie, ontbijt of een smakelijke lunch.

Een Rotterdamse touch is onmiskenbaar aanwezig, gedreven door een diepgewortelde focus op duurzaamheid. De vloer in het NIO House Rotterdam is vervaardigd door lokale specialist The Good Floor, die gerecycled afvalplastic verwerkt, inclusief materiaal uit de nabijgelegen Maas. De NIO House Drink, de Dutch Courage, is een mocktail geïnspireerd door de stad zelf. Dit alcoholvrije drankje, gekozen als favoriet door Nederlandse NIO-gebruikers, combineert ingrediënten zoals kaneel, kruidnagel en nootmuskaat - specerijen die eeuwenlang via Rotterdam werden verhandeld.

Het NIO House Rotterdam biedt ook een showcase voor NIO Life, een collectie van duurzame producten ontwikkeld in samenwerking met meer dan 600 onafhankelijke ontwerpers en wereldberoemde instituten. In Nederland werkt NIO Life samen met Jacco Bunt, die een speciale collectie mode-items heeft gecreëerd, waarmee het leven van gebruikers wordt verrijkt.

Bij speciale gelegenheden en vieringen voegt het Rotterdams Ballonnenbedrijf een feestelijke touch toe met hun ballonnen. Dit was duidelijk te zien tijdens het 100-daagse bestaan van het NIO House aan de Meent in Rotterdam, waar hun kleurrijke ballonnen de feestvreugde versterkten. Het NIO House Rotterdam is meer dan zomaar een locatie - het is een levendige hub die de geest van Rotterdam omarmt en de toekomst van duurzaamheid, design en gemeenschap belichaamt.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij NIO House

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij NIO House. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar NIO House?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
5.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Jelmer Fokkema
Jelmer Fokkema 27-03-2023
The place to be voor liefhebbers van NIO in Nederland. Deskundige vriendelijke "NIO Fellows" want Nio kent geen verkopers. Je kunt hier voor zo veel meer terecht als alleen een auto!

 

John Kramer
John Kramer 30-05-2023
Gastvrij ontvanst. Geven deskundige voorlichting over de ontwikkelingen op het gebied van modern/eigentijds autogebruik en eventuele aanschaf. Mooie auto's en naar mijn idee "kunstwerken" op de weg, met name: Techniek, comfort en vormgeving. Wel een kostbaar, maar ook wel duurzaam avontuur! Werkelijkheid en futurisme heel dicht bij elkaar gekomen!

 

Levi Evenhouse
Levi Evenhouse 17-09-2023
Lekkere koffie, veel gratis evenementen in de maand en kosteloos te boeken meeting kamers!

 

Sander Jonkers
Sander Jonkers 06-08-2023
Leuke auto's. NB: prijzen zijn zonder accu-koop/huur

 

Roel de Vroed
Roel de Vroed 26-07-2023
Geweldig ontvangen en prachtig NIO HOUSE. Plus de goede service natuurlijk

 

 

meer Reviews

 

Foto's NIO House

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Nio House. Plan je binnenkort een event bij Nio House en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 100 Jubileum 100 daagse bestaan NIO House aan de Meent Rotterdam
Folieballon Cijfer 100 Jubileum 100 daagse bestaan NIO House aan de Meent Rotterdam
Folieballon Cijfer 100 Jubileum 100 daagse bestaan NIO House aan de Meent Rotterdam
Folieballon Cijfer 100 Jubileum 100 daagse bestaan NIO House aan de Meent Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over NIO House of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of NIO House zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.