Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Postillion Hotel

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Postillion Hotel en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Chique kamers in een stijlvol congreshotel met meerdere vergaderruimten en continentaal ontbijt. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Zomercarnaval, Stadhuis, Meent, Stadhuisplein, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Postillion Hotel 0.00 km
Atlanta 0.13 km
The James 0.25 km
Urban Residences 0.31 km
Hilton 0.33 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
1NUL8 0.06 km
Roxxie 0.09 km
Dudok 0.10 km
Oyster Club 0.10 km
Luster 0.11 km

 

Booking.com
Postillion Hotel

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
Het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, gevestigd in het indrukwekkende World Trade Centre, biedt een bijzondere setting voor het organiseren van feesten en evenementen in een van de Zalen. Rotterdammers zijn trots op dit iconische gebouw, en terecht. Het hotel, voorheen een graanbeurs, combineert historische charme met moderne voorzieningen en een spectaculair uitzicht over het stadscentrum.

Voor een overnachting met de Coolsingel aan je voeten, is het Postillion Hotel Rotterdam Centrum ideaal. Of het nu gaat om een congres, evenement, meerdaagse vergadering of stedentrip, dit hotel biedt comfort en gemak in het hart van Rotterdam. Het gebouw, van oudsher een graanbeurs, onderscheidt zich door zijn lichtdoorlatende plafond en adembenemende uitzicht, waardoor het een perfecte locatie is voor bedrijven die de voorkeur geven aan een stedelijke setting.

Voor zakelijke evenementen biedt het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam eindeloze mogelijkheden. Of het nu gaat om een intieme vergadering voor twee personen of een grootschalig congres voor 1500 bezoekers, het ervaren team staat klaar om evenementen tot leven te brengen. De 30 moderne ruimtes, zowel indrukwekkend als functioneel, zijn geschikt voor vergaderingen, beurzen en meerdaagse congressen.

Vergader in stijl bij het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, waar de vergaderruimtes net zo indrukwekkend zijn als de centrale hal. De locatie biedt een perfecte mix van historische elegantie en eigentijdse voorzieningen, waardoor het een gewilde keuze is voor diverse zakelijke bijeenkomsten.

Gelegen aan de Coolsingel in het centrum van Rotterdam, dient het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam als een ideale uitvalsbasis voor zakelijke bezoeken of stedentrips. Met snelle toegang tot de hoogtepunten van de stad, biedt dit hotel een combinatie van comfort en bereikbaarheid. Voor speciale gelegenheden zoals Huwelijksaanzoeken of Verjaardagen op een hotelkamer, voegt het Rotterdams Ballonnenbedrijf graag een feestelijk element toe met kleurrijke ballonnen, waardoor de ervaring nog specialer wordt.

 

Zaal huren

Bij het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam bevind je je in het hart van Rotterdam, met de mogelijkheid om te vergaderen, evenementen te organiseren en beurzen te houden voor groepen variërend van 10 tot ruim 1000 personen. Met 30 moderne ruimtes, elk met een unieke sfeer en inrichting, biedt deze locatie veelzijdige opties voor zowel kleine vergaderingen als grote congressen en beurzen. Op de begane grond is er maar liefst 3000m2 beschikbaar voor beursvloeren. Van de voormalige beursvloer tot de intieme 'Captain's Lounge,' elke combinatie is mogelijk voor het organiseren van diverse evenementen. De locatie biedt gratis wifi en toegang tot alle gangbare mobiele providers, en het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is bekroond met 5 vergaderhamers en heeft het Green Key Gold-certificaat voor duurzaamheid. Ze bieden zelfs hulp bij het intekenen van congres- en beursvloeren met behulp van professionele software.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Postillion Hotel, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Postillion Hotel

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Postillion Hotel. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Postillion Hotel?

 

Gerelateerde artikelen


"Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is letterlijk wakker worden met de Coolsingel en de Meent aan je voeten."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

n vz
n vz 08-10-2023
Wij hebben hier verbleven van zaterdag op zondag. Het hotel heeft een centrale ligging midden in het centrum. Langs voor oogt het hotel wat saai en eentonig, maar de kamers zijn mooi ingericht. De kamers zijn niet heel groot, maar door de hoge plafonds geven ze toch een ruim gevoel. Qua hygiëne is alles clean, strak en netjes. Tegenover het hotel bevindt zich de wtc interparking. Parkeren kost hier 15/20 euro per dag (afhankelijk van de formule) indien u vooraf reserveert op de website van interparking. Indien u niet reserveert kost de parking 2 euro per uur met een maximum van 35 euro per dag. De ligging is voor dit hotel zowel een zegen als een vloek. Rondom het hotel is veel uitgaansgelegenheid, wat het tot 2u 's nachts super rumoerig maakt. Alsof dat nog niet erg genoeg is voor je nachtrust, is er elke 3 minuten ook wel iemand die het nodig vindt om zijn auto of motor tegen de begrenzer aan te jagen. Conclusie: hotel, mooi en aardig. Maar de buurt is werkelijk afschuwelijk indien je van een goede nachtrust wil genieten.

 

DCTT
DCTT 07-10-2023
Lekker centraal gelegen, genoeg parkeergarages in de buurt, fijn bed, fijne douche, kamer supergoed geïsoleerd. Late uitcheck kost 10€ per extra uur, dit is mogelijk tot max. 14:00. Alleen qua hygiëne kon het een stuk beter; de bedlakens zaten vol vieze donkere vlekken. Gordijnen en badkamer waren niet echt schoon. In het hotel hing een penetrante rioollucht. En bij de entree zaten 's avonds ongure types (met blikjes bier) op en nabij de trap. Niet relaxed als vrouw zijnde.

 

Zeeuwse Babbelaar
Zeeuwse Babbelaar 27-10-2023
Ligging van het hotel is de reden waarom wij hier wilden overnachten. Lekker centraal bij alle winkels en restaurants etc. Fijne kamer. De kamer is wat klein maar toont toch ruim door groot raam. Lekker licht fris en rustig aangekleed. Alles aanwezig, een goed bed evt uit elkaar te schuiven en fijne zachte kussens. Temperatuur goed ook af te stellen. Geluidsoverlast alleen van enkele wat snel optrekkende nachtrijders die zich op Zandvoort wanen! En wat sirenes. Ondenkbaar ook wel bij de omgeving is er meestal wel reuring. Goed geslapen. Ontbijt is bij JULES dmv stukje lopen (indoor). Een relaxte en sfeervolle ontbijtgelegenheid met uitgebreid assortiment en verse producten. We werden vriendelijke begroet door de gastvrouwen en baliemedewerkers. Voor herhaling vatbaar.

 

Claire Hornn
Claire Hornn 23-10-2023
Er is helaas in het weekend veel geluidsoverlast door de bar die zich onder het hotel bevindt. Zowel in de gang als slaapkamers (2de verdieping) is de live muziek en zang perfect te horen. Vanuit buiten het hotel is het juist niet te horen. De show stopte pas rond 2.15 's nachts. Helaas helpen oordoppen en noise cancelling oortjes niet. De nachtbalie is verder niet behulpzaam. Het enige was ze aangaven is dat het een bekend probleem is, en dat je dat wel kan verwachten als je in de stad logeert. Ik vind het onbegrijpelijk dat een hotel van dit prijscategorie niets doet om de geluidsoverlast te voorkomen of vooraf te communiceren. Het is oneerlijk om er vanuit te gaan dat men weet, dat geluidsoverlast kan ontstaan op een zaterdagavond bij dit hotel, als men niet uit Rotterdam komt. Het hotel zelf is verder prima en functioneel.

 

Leona Lardenoye
Leona Lardenoye 22-10-2023
Vond het hotel raar ingedeeld, De prijs is best duur voor zo een kleine kamer, ook de kamer mocht wat beter gepoetst worden, haren gevonden in het bed de badkamer was ook niet echt schoon, veel stof onder het bed. 2 verschillende soorten matrassen ?. Ook het bed rook niet fris, bij aankomt stonk het heel erg naar rioollucht.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Postillion Hotel

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Postillion Hotel. Plan je binnenkort een event bij Postillion Hotel en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Gronddecoratie 4 Ballonnen UWV Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Gronddecoratie 4 Ballonnen UWV Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Gronddecoratie 4 Ballonnen UWV Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Gronddecoratie 4 Ballonnen UWV Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Tafeldecoratie 3Ballonnen Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Tafeldecoratie 3Ballonnen Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Heliumballonnen Grote Vergaderzaal Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Heliumballonnen Grote Vergaderzaal Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonboog 6m Swisscom Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonboog 6m Swisscom Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen MS Amlin Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen MS Amlin Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond MS Amlin Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond MS Amlin Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest NVVC Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest NVVC Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster Rond 60cm Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster Rond 60cm Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest NVVC Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest NVVC Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster Rond 16inch Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster Rond 16inch Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster Rond 16inch Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster Rond 16inch Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster 150cm Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Cloudbuster 150cm Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Bedrukt Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Bedrukt Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Rotterdam Hall Postillion Hotel and Convention Centre WTC Beurs Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Postillion Hotel of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Postillion Hotel zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met korting naar Postillion Hotel?

De Koopjesjager doorzoekt tegelijkertijd meerdere kortingswebsites zoals Groupon, Social Deal, Vakantieveilingen en nog veel meer om kortingen, aanbiedingen en acties te vinden voor Postillion Hotel. Het is super handig en snel. Probeer het eens! Het is helemaal gratis.

Toon acties bij Postillion Hotel