- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

30 Tips voor beste Hotel in Rotterdam voor elk type Reiziger
© Freepik

30 Tips voor beste Hotel in Rotterdam voor elk type Reiziger

door Marcel, 04 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Bij het boeken van hotels in Rotterdam kan het aanbod overweldigend lijken, maar geen zorgen – wij staan klaar om te helpen. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare accommodatie voor een stel, huisdiervriendelijke hotels in Rotterdam, hotels voor een groep of conferentie, of een bruisend vrijgezellenfeest, er is absoluut een hotel in Rotterdam dat aan jouw wensen voldoet! Zoals bij elk reisplan is het raadzaam om zo vroeg mogelijk te boeken en op de hoogte te blijven van drukke reisperiodes, zoals de zomer en feestdagen. Eenmaal een hotel gevonden, kun je de website doorzoeken voor speciale aanbiedingen of zelfs contact opnemen om te informeren naar eventuele kortingen. Ontdek Rotterdam en geniet van een comfortabel verblijf in het hotel dat het beste bij jouw behoeften past.

Hotel Ahoy Rotterdam

Als je op zoek bent naar een hotel in de buurt van Ahoy Rotterdam, is het ibis Styles Rotterdam Ahoy hotel de perfecte keuze voor een naadloze en plezierige ervaring. Met Ahoy als gastheer van diverse evenementen, waaronder concerten, congressen en sportevenementen, biedt dit hotel niet alleen comfortabele en stijlvolle accommodaties, maar ligt het ook op loopafstand van Ahoy en metrostation Zuidplein. Of je nu speciaal naar Rotterdam komt voor een concert in de grootste kroeg van Nederland, Vrienden van Amstel Live, of voor een ander evenement, het ibis Styles Rotterdam Ahoy hotel zorgt voor een ideale uitvalsbasis. Geniet van een goede nachtrust en profiteer van de nabijheid van Ahoy, waardoor je optimaal kunt genieten van alles wat deze bruisende stad te bieden heeft. Boek je verblijf in het ibis Styles Rotterdam Ahoy hotel en maak van je bezoek aan Ahoy een onvergetelijke ervaring.

Check beschikbaarheid

Hotel Rotterdam Centrum

Ontdek het bruisende hart van Rotterdam door te verblijven in een van de centraal gelegen hotels. Of je nu kiest voor de eigentijdse stijl van The James, de historische charme van NH Atlanta Hotel, de moderne voorzieningen van Postillion Hotel WTC Rotterdam, de luxe bij Urban Residences, de grandeur van Grand Hotel Central, de gastvrijheid van Hilton Hotel, de unieke sfeer van Hotel Motto by Hilton, de verfijning van Marriott Hotel, het betaalbare comfort van Easy Hotel, de stijlvolle ambiance van Motel One, of de budgetvriendelijke optie van Stayok Hostel, elk van deze accommodaties biedt een centrale ligging om optimaal te genieten van de levendige atmosfeer, de winkels, restaurants, en bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft. Kies het hotel dat het beste bij jouw voorkeuren past en ontdek de diversiteit van het bruisende stadscentrum.

meer Hotels Rotterdam Centrum

Hotel Witte De Withstraat

Als je op zoek bent naar een hotel in de buurt van de levendige Witte De Withstraat in Rotterdam, bieden Hotel Bazar en het Bilderberg Parkhotel uitstekende accommodaties voor een onvergetelijk verblijf. Hotel Bazar, gelegen aan de Witte De Withstraat zelf, biedt kleurrijke en exotische kamers op steenworp afstand van de bruisende energie van deze populaire straat. Voor wie op zoek is naar een meer verfijnde ervaring, is het Bilderberg Parkhotel een uitstekende keuze. Dit luxe hotel, gelegen aan het einde van de Witte De Withstraat, combineert comfort met stijl en biedt een prachtig groen park als achtergrond. Of je nu de lokale kunstscène wilt verkennen, wilt genieten van culinaire hoogstandjes of gewoon wilt ontspannen in een hippe omgeving, een verblijf in Hotel Bazar of het Bilderberg Parkhotel zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt om het meeste uit je verblijf in Rotterdam te halen.

meer Hotels WITTE DE WITHSTRAAT

Hotel Rotterdam Centraal

Als je op zoek bent naar een hotel in de buurt van het bruisende Rotterdam Centraal, is het Marriott Hotel een uitstekende keuze voor een comfortabel en centraal gelegen verblijf. Gelegen recht tegenover Rotterdam Centraal, biedt dit hotel niet alleen moderne en luxe accommodaties, maar ook gemakkelijke toegang tot het belangrijkste treinstation van de stad. Of je nu voor zaken reist, de bezienswaardigheden van Rotterdam wilt verkennen of gewoon wilt genieten van de dynamiek van de stad, het Marriott Hotel biedt de perfecte uitvalsbasis. Geniet van de luxe voorzieningen, de nabijheid van het openbaar vervoer en de mogelijkheid om de vele attracties in de omgeving te verkennen. Met het Marriott Hotel ben je verzekerd van een aangenaam verblijf in het hart van Rotterdam.

meer Hotels rondom Rotterdam Centraal

Hotel Erasmusbrug

Als je op zoek bent naar een hotel met adembenemend uitzicht op de iconische Erasmusbrug in Rotterdam, zijn het Thon Hotel aan de centrumzijde en het NHOW Hotel op de Kop van Zuid de ideale keuzes voor een onvergetelijk verblijf. Het Thon Hotel, gelegen aan de centrumzijde, biedt niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook een spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug. Aan de overkant van het water, op de Kop van Zuid, staat het NHOW Hotel. Dit moderne hotel bevindt zich direct aan de voet van de Erasmusbrug en biedt kamers met panoramische ramen, waardoor gasten kunnen genieten van een ongeëvenaard uitzicht op deze architectonische parel. Of je nu de skyline van Rotterdam wilt bewonderen, de bruisende sfeer van de stad wilt ervaren of gewoon wilt ontspannen met een prachtig uitzicht, een verblijf in het Thon Hotel of het NHOW Hotel garandeert een buitengewone ervaring aan de voet van de indrukwekkende Erasmusbrug.

meer Hotels met uitzicht op de Eramusbrug

Hotel Wilhelminakade Rotterdam

Geniet van een exclusief verblijf aan de Wilhelminakade op de Kop van Zuid, aan de voet van de indrukwekkende Erasmusbrug. Laat je betoveren door de historische charme van Hotel New York, ervaar de eigenzinnige en kleurrijke sfeer bij Bruno Room Mate Hotel, of geniet van hedendaagse luxe en een spectaculair uitzicht bij het NHOW Hotel. Deze hotels bieden niet alleen hoogwaardige accommodaties, maar plaatsen je ook op een toplocatie met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam en directe toegang tot de bruisende activiteiten op de Kop van Zuid. Ontdek het beste van Rotterdam vanuit deze unieke en centrale locaties.

meer Hotels aan de Wilhelminakade

Hotel Erasmus Ziekenhuis

Als je op zoek bent naar accommodaties in de buurt van het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam, bieden Hotel van Walsum en het Morgan & Mees Hotel een ideale combinatie van comfort en rust. Gelegen aan de boomrijke Mathenesserlaan, bevindt Hotel van Walsum zich in een kalme omgeving en biedt een vredig toevluchtsoord in het hart van de bruisende stad. Het Morgan And Mees Hotel, eveneens gelegen aan deze groene laan, biedt een eigentijdse en stijlvolle ervaring. Beide hotels bevinden zich op maximaal 10 minuten loopafstand van het Erasmus Ziekenhuis, waardoor ze een gunstige keuze zijn voor gasten die dichtbij de medische faciliteit willen verblijven. Geniet van de serene ambiance van de Mathenesserlaan, terwijl je toch binnen handbereik bent van het levendige stadsleven en de nodige voorzieningen. Of je nu voor zaken of ontspanning komt, een verblijf in Hotel van Walsum of het Morgan And Mees Hotel biedt de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid in Rotterdam.

meer Hotels in de buurt van Erasmus Ziekenhuis

Hotel Delfshaven

Ontdek het historische Delfshaven vanuit Hotel Port, gelegen op het schilderachtige Coolhaveneiland in Rotterdam. Dit hotel biedt niet alleen een bijzondere uitvalsbasis om de unieke architectuur van de stad te verkennen, maar bevindt zich ook in een wijk omringd door water en enkele van de zeldzame monumentale gebouwen die de Tweede Wereldoorlog hebben doorstaan. Op slechts 10 minuten rijden van het Centraal Station, plaatst deze locatie je in het hart van de actie met tal van toeristische attracties, winkels, musea en restaurants in de buurt. Verken het charmante Delfshaven met een bezoek aan de Oude Molen of het STC College, en geniet van de bijzondere winkeltjes en culinaire hoogstandjes in de nabije omgeving van Hotel Port. Een perfecte combinatie van geschiedenis en modern comfort in het levendige Rotterdam.

meer Hotels in DELFSHAVEN

Hotel Rotterdam Alexander

Ontdek het moderne en goed bereikbare Rotterdam Alexander door te verblijven in een van de comfortabele hotels langs de A20. Kies voor de gastvrijheid van Bastion Hotel, het gemak van Hotel Campanile, of de luxe van NH Hotel Capelle. Elk van deze hotels biedt een strategische locatie vlak langs de snelweg A20, waardoor ze ideale uitvalsbases zijn voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. Geniet van de moderne voorzieningen, de nabijheid van het bruisende stadscentrum en de gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Of je nu op zoek bent naar comfort, gemak of luxe, de hotels in Rotterdam Alexander bieden diverse opties om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

meer Hotels in Rotterdam Prins Alexander

Hotel Feyenoord Stadion De Kuip

Ontdek de unieke sfeer rondom het Feyenoord Stadion De Kuip, een plek doordrenkt met voetbalgeschiedenis. Het is goed om te weten dat er in de directe omgeving van De Kuip geen hotels zijn. De dichtstbijzijnde accommodaties bevinden zich op ongeveer 3 kilometer afstand, namelijk het Ibis Styles Hotel Ahoy Rotterdam en het Art Hotel. Deze hotels bieden comfortabele verblijfsmogelijkheden en liggen op korte afstand van zowel De Kuip als andere bezienswaardigheden in Rotterdam. Of je nu komt voor een voetbalwedstrijd of om de stad te verkennen, deze hotels bieden een handige uitvalsbasis met moderne voorzieningen en een goede bereikbaarheid.

meer Hotels nabij FEYENOORD Stadion De Kuip

Hotel Rotterdam Airport

Verblijf in comfort en gemak op Rotterdam Airport met een keuze uit de nabijgelegen hotels. Het Amrâth Airport Hotel, Fletcher Hotel Rotterdam-Airport en het ibis budget Rotterdam The Hague Airport bieden allemaal handige accommodaties direct op de luchthaven. Of je nu een vroege ochtendvlucht hebt of na aankomst snel wilt ontspannen, deze hotels stellen je in staat om optimaal te profiteren van de voorzieningen en de strategische locatie bij Rotterdam Airport. Met moderne faciliteiten en een directe verbinding met de luchthaven, zorgen deze hotels voor een comfortabel en stressvrij verblijf tijdens je reis.

meer Hotels op Rotterdam The Hague Airport

Hotel Rotterdam aan het Water

Geniet van een betoverend verblijf in Rotterdam met accommodaties direct aan het water. Hotels zoals Hotel New York, NHOW Hotel en Thon Hotel bieden adembenemende uitzichten over de Maas, terwijl Maashotel, Mainport, H2otel en Ibis Rotterdam City Centre zich bevinden aan de schilderachtige Leuvehaven, een van de oudste havens van Rotterdam. Deze historische haven, gelegen nabij het centrum en de Erasmusbrug, fungeert tevens als een buitenmuseum voor het Maritiem Museum Rotterdam. Hier kunnen gasten genieten van de maritieme charme, de levendige sfeer en de rijke geschiedenis van deze unieke havenlocatie, waardoor hun verblijf een authentieke en onvergetelijke ervaring wordt.

meer Hotels aan het Water

Goedkope Hotels Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare accommodatie in Rotterdam, bieden goedkope hotels zoals City Hub, Easyhotel en ibis Budget Hotel de ideale opties. Deze budgetvriendelijke verblijven stellen reizigers in staat om te profiteren van een gunstige ligging in het bruisende Rotterdam, zonder concessies te doen aan comfort en voorzieningen. Of je nu de voorkeur geeft aan de innovatieve slaapcabines van City Hub, de eenvoudige en doelmatige stijl van Easyhotel, of het budgetvriendelijke comfort van ibis, deze hotels maken een bezoek aan Rotterdam toegankelijk voor iedereen, waardoor je meer kunt genieten van de dynamische sfeer en bezienswaardigheden van de stad.

meer Goedkope Hotels Rotterdam

Luxe 5 sterren Hotels Rotterdam

Voor de ultieme luxe ervaring in Rotterdam zijn er enkele toonaangevende 5-sterren hotels die garant staan voor een ongeëvenaarde service en weelderige accommodatie. Het Marriott Hotel, gelegen in het hart van de stad, verwent gasten met verfijnde elegantie en eersteklas voorzieningen. Het Hilton Hotel, centraal gelegen in het bruisende stadscentrum, biedt een exclusieve ambiance en hoogstaande luxe. Aan de Oude Haven bevindt zich het Mainport Hotel, waar moderne luxe samensmelt met een spectaculair uitzicht op de skyline. The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel, gevestigd in een historisch pand, biedt een unieke mix van boutique charme en luxe comfort. Voor een weergaloze en verwende ervaring zijn deze luxe hotels in Rotterdam de perfecte keuze.

meer Luxe 5 sterren Hotels Rotterdam

Bijzondere Hotel Rotterdam

Ontdek de meest bijzondere accommodaties in Rotterdam, waaronder het StayOkay Hostel, waar je kunt overnachten in een van de iconische Kubuswoningen, die een uniek en eigentijds verblijf bieden. Het Hotel NOT Hotel voegt een vleugje magie toe aan je verblijf met kamers die variëren van het huis van Hans en Grietje tot kamers met een verticaal zwembad, waardoor elke overnachting een buitengewone ervaring wordt. Deze ongewone en creatieve hotels tillen je verblijf in Rotterdam naar een ander niveau, waardoor het niet alleen een reisbestemming wordt, maar ook een avontuurlijke ontdekkingsreis.

meer bijzondere Hotels Rotterdam

Hotel Rotterdam met Uitzicht

Geniet van een panoramisch uitzicht in Rotterdam door te verblijven in hotels zoals Maashotel en NHOW Hotel. Deze accommodaties bieden kamers met spectaculaire vergezichten op de iconische Erasmusbrug en de majestueuze Maas. Ervaar de betoverende ambiance van Rotterdam terwijl je geniet van het comfort en de luxe van je kamer met ongeëvenaarde uitzichten op deze kenmerkende bezienswaardigheden. Of je nu de bruisende stad overdag wilt bewonderen of de fonkelende lichtjes 's avonds, deze hotels bieden een unieke gelegenheid om te genieten van de dynamiek en pracht van Rotterdam direct vanuit je accommodatie.

meer Hotels met Uitzicht in Rotterdam

Hotel Rotterdam met Rooftopbar

Ervaar de levendige eetcultuur van Rotterdam vanuit de hoogte met een verblijf in het NHOW Hotel, waar de nhow Bar & Kitchen is getransformeerd tot Gastrobar ELVY by nhow. Hier komen diverse culinaire invloeden samen in kleine gerechtjes die je kunt combineren of delen, wat een unieke eetervaring biedt. Geniet niet alleen van de smaakvolle gerechten, maar ook van het adembenemende uitzicht over de skyline van Rotterdam vanaf het dakterras. Gastrobar ELVY biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de veelzijdige gastronomie van Rotterdam terwijl ze omringd zijn door de dynamiek van deze wereldstad.

meer Rooftopbars in Rotterdam

Hotel Rotterdam met Jacuzzi

Ervaar ultieme luxe en ontspanning tijdens je verblijf in Rotterdam door te kiezen voor hotels met een jacuzzi op de kamer. Geniet van een weldadig bubbelbad in accommodaties zoals Amrâth Airport Hotel, Euromast, Maashotel, Hotel Port, Mainport Design Hotel, Suitehotel Pincoffs en Wikkelboats at Wijnhaven. Voor een eveneens ontspannen ervaring bieden Hotel New York en Room Mate Bruno ruime tweepersoonsbaden op de kamer. Deze hotels voorzien niet alleen in comfortabele accommodaties, maar bieden ook de mogelijkheid om te genieten van een luxe wellness-ervaring in de privacy van je eigen kamer.

meer Hotels in Rotterdam met Jacuzzi op de kamer

Hotel Rotterdam met Spa / Wellness Centre

Ervaar pure luxe en ontspanning bij Mainport Hotel in Rotterdam, het meest luxueuze en moderne 5-sterrenhotel van de stad. Geniet van gratis toegang tot Spa Heaven en de wellnessclub H20, inclusief een binnenbad. Gelegen aan de oevers van de Maas in het stadscentrum, biedt dit hotel niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook een scala aan faciliteiten, waaronder een traditionele Hamam. Of je nu kiest voor een verkwikkende duik in het zwembad of een ontspannende behandeling in de spa, Mainport Hotel belichaamt een levensstijl van luxe en welzijn. Maak je verblijf onvergetelijk met topklasse voorzieningen, stijlvolle evenementen en een ongeëvenaarde ervaring aan de Maas.

meer Hotels met Spa en Wellness Center in Rotterdam

Hotel Rotterdam met Sauna op Kamer

Ervaar het summum van luxe en ontspanning in Rotterdam met een verblijf in Maashotel Rotterdam Centre en Mainport Design Hotel. Maashotel, gelegen naast de Erasmusbrug, biedt een 4-sterrenervaring met een uitgebreid wellnesscentrum. Opteer voor nog meer privacy door een kamer met privé sauna, zoals de panorama junior suite, te boeken met een adembenemend uitzicht op de skyline. Voor de ultieme weelde verwelkomt Mainport Design Hotel, een 5-sterrenhotel, de veeleisende gasten met de Waterfront Sauna kamer, inclusief privé sauna, XL King Size bed en een badkamer met bubbelbad, en complementair een wellnesscentrum met zwembad. Een onvergetelijke combinatie van exclusiviteit en ontspanning.

meer Hotels met Sauna in Rotterdam

Hotel Rotterdam met Zwembad

Geniet van een ontspannen verblijf in Rotterdam met hotels die luxe faciliteiten, waaronder een zwembad, bieden. Mainport Design Hotel Rotterdam verwent gasten met gratis toegang tot een zwembad, een spa met sauna en een fitnessruimte, allemaal centraal gelegen in het stadscentrum. Maashotel Rotterdam Centre, ook gunstig gelegen in het hart van de stad, biedt dezelfde faciliteiten van Mainport Design Hotel, waaronder een zwembad, sauna en fitnessruimte, om ervoor te zorgen dat gasten een comfortabel en verkwikkend verblijf hebben in Rotterdam. Laat je zintuigen tot rust komen en ontdek de stad vanuit deze centraal gelegen oases van ontspanning.

meer Hotels met Zwembad in Rotterdam

Hotel Rotterdam met Gratis Parkeren

Ontdek Rotterdam zonder je zorgen te maken over parkeerkosten tijdens een verblijf bij Bastion Hotels. Gasten kunnen genieten van ruime gratis parkeergelegenheid bij alle zes de Bastion Hotels in de omgeving van Rotterdam, waaronder Hotel Rotterdam Alexander en Hotel Rotterdam Zuid. Hierdoor kunnen zij besparen op dure parkeerkosten en profiteren van scherpe kamerprijzen. Deze kostenefficiënte keuze biedt gasten de mogelijkheid om het bespaarde geld te besteden aan plezierige activiteiten tijdens hun verblijf in Rotterdam.

meer Hotels met Gratis Parkeren in Rotterdam

Hotel Rotterdam met Parkeerplaats

Ontdek het gemak van een eigen parkeerplaats bij geselecteerde hotels in Rotterdam. Geniet van een zorgeloos verblijf bij hotels met eigen parkeergelegenheid, waaronder het Erasmus Hotel, Bilderberg Parkhotel, Maashotel, Mainport Hotel, H2otel, Milano, Savoy Hotel en Van der Valk Hotel Blijdorp. Deze accommodaties bieden niet alleen comfortabele voorzieningen en uitstekende service, maar ook het extra voordeel van een eigen parkeerfaciliteit, waardoor gasten handig en veilig hun voertuig kunnen parkeren tijdens hun verblijf in de bruisende stad Rotterdam.

meer Hotels met eigen Parkeerplaats Rotterdam

Hotel Rotterdam met Hond

Ontdek Rotterdam in gezelschap van je trouwe viervoeter bij hondvriendelijke hotels die een warm welkom bieden aan zowel gasten als hun harige vrienden. Geniet van een zorgeloos verblijf bij hotels zoals NHOW Rotterdam, Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp, Hotel Breitner, Hilton Rotterdam, ibis budget Rotterdam The Hague Airport, ibis Rotterdam City Centre, Novotel Rotterdam Brainpark, NH Atlanta Rotterdam Hotel, Campanile Hotel & Restaurant Rotterdam Oost, The Slaak Rotterdam, Maashotel Rotterdam Centre, Bilderberg Parkhotel Rotterdam, Postillion Hotel WTC Rotterdam, en Motel One Rotterdam. Deze accommodaties zijn ideaal voor gasten die hun hond willen meenemen en bieden een gastvrije omgeving voor zowel mens als dier.

meer Huisdiervriendelijke Hotels in Rotterdam

Hotel Rotterdam met Balkon

Geniet van de vrijheid van een eigen balkon en ontdek hotels in Rotterdam die kamers met dit extraatje aanbieden, ideaal voor gasten die willen genieten van frisse lucht of een ontspannen rookervaring. Kies voor accommodaties zoals Bed, Bites & Business hotel, Savoy Hotel, Bilderberg Parkhotel, Hotel Port, Teleport Hotel, Thon Hotel, en Supernova Hotel. Voor een werkelijk unieke ervaring kun je zelfs overwegen te verblijven in de Euromast, waar je kunt ontwaken met je hoofd in de wolken en een adembenemend uitzicht over de stad Rotterdam vanaf het hoogste balkon.

meer Rotterdamse Hotels met Balkon

Hotel Rotterdam met Kinderen

Ontdek Rotterdam met het gezin en verblijf in kindvriendelijke hotels voor een unieke ervaring. Kies voor een overnachting op het ss Rotterdam, het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika lijn, waar een jaren 50-sfeertje en 254 luxe hotelkamers, inclusief familiekamers, zorgen voor een bijzondere ervaring aan de kade in het centrum-zuid. Een andere historische schat is Hotel New York, gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn aan de Maas, een 4-sterrenhotel met gezellige drukte en ruime familiekamers. Voor een nog uniekere overnachting kun je een kubuswoning ervaren bij Cube House Rotterdam, en ervaar zelf hoe het is om in deze architectonische hoogstandjes te leven. Verken de stad en breng een bezoek aan het Maritiem Museum voor een compleet weekend vol avontuur.

meer Kindvriendelijke Hotels in Rotterdam

Hotel Rotterdam met Familiekamer

Kies voor een comfortabel verblijf in Rotterdam met ruime familiekamers in verschillende hotels. The bellhop, gelegen in het centrum, biedt de praktische The Quad van 18 vierkante meter voor maximaal 4 personen of de ruimere L-Quad van 25 vierkante meter. Suite Hotel Pincoffs, op de Kop van Zuid, verwelkomt gezinnen in de Family Suite met maar liefst 68 vierkante meter voor maximaal 5 personen. In het gezellige Bed, Bites & Business in Rotterdam Katendrecht wacht de Rijnhaven Suite van 80 vierkante meter op maximaal 4 personen. Op de ss Rotterdam in Katendrecht geniet je van de Familiekamer - Bahama's, met 24 vierkante meter voor maximaal 4 personen. Het Hotel van Walsum biedt de Quadruple Room met een privéterras, terwijl H2OTEL een gezellige familiekamer van 24 vierkante meter voor maximaal 4 personen heeft. Boek een hotel met een familiekamer en geniet van voldoende ruimte voor een ontspannen verblijf met het gezin of vrienden in Rotterdam.

meer Hotels met Familiekamers in Rotterdam

Hotel Rotterdam voor Congressen en Converenties

Voor indrukwekkende congressen en conferenties is het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam de ultieme locatie. Met een rijke historie, unieke architectuur en een adembenemend uitzicht biedt dit centrum al jarenlang een ideale omgeving voor nationale en internationale handelsbevordering. Met een beursvloer van 3.500m² en recent gerenoveerde zalen met manshoge ramen, genieten jouw bijeenkomsten van een prachtig stadsgezicht. De plenaire zaal van 1000m² kan tot 1100 personen herbergen, de receptieruimte biedt plaats aan 3500 personen, en de beursvloer strekt zich uit over 3500m². Met 29 unieke en koppelbare zalen, hoogwaardige faciliteiten, snelle WiFi, en culinaire verwennerij met dagverse, seizoensgebonden gerechten, is dit centrum een uitstekende keuze. Bovendien is het rolstoeltoegankelijk en gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, inclusief een eigen inpandige parkeergarage. Maak van jouw evenement een succes met de professionele en veelzijdige faciliteiten van het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.

meer Hotels die zalen te huur hebben

Boutique Hotels Rotterdam

Voor een onvergetelijk verblijf in Rotterdam zijn de boutique hotels de perfecte keuze. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Erasmusbrug en een ontspannend bubbelbad op je kamer bij Suitehotel Pincoffs, gevestigd in een oud douanekantoor op de Kop van Zuid. Voor een kleurrijk en trendy verblijf op dezelfde locatie is Room Mate Bruno een uitstekende optie, met co-working spaces, een fitnessruimte en een sauna. Supernova Hotel, net buiten het centrum, biedt een moderne en stijlvolle ervaring, compleet met signature cocktails in de hotelbar. Hotel Unplugged, een technology-driven hotel, maakt gebruik van innovatieve apps voor inchecken en het ontdekken van hotspots in de stad. Het splinternieuwe Le Marin Boutique Hotel verwelkomt gasten met stijlvolle en moderne kamers, inclusief een gratis glaasje bubbels bij het inchecken. The Slaak Rotterdam biedt een heerlijk informele sfeer in Restaurant & Bar Didot34, naast comfortabele kamers en extravagante lofts en suites. Tenslotte, The James Boutique Hotel, gelegen in het hart van Rotterdam, verwent gasten met strak ingerichte kamers, comfortabele kingsize bedden en een gegarandeerd stadsuitzicht. Maak je Rotterdamse staycation compleet met een verblijf in een van deze unieke boutique hotels.

meer Boutique Hotels in Rotterdam

Historische Hotels Rotterdam

Verscholen tussen de moderne architectuur van Rotterdam herbergt de stad enkele historische hotels die een boeiende geschiedenis belichamen. Hotel New York, gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, ademt de sfeer van trans-Atlantische scheepvaart. Suitehotel Pincoffs, gehuisvest in een oud douanekantoor op de Kop van Zuid, verbindt monumentale elementen met eigentijds design. Het ss Rotterdam, een voormalig stoomschip, biedt gasten een unieke maritieme ervaring, terwijl Hotel van Walsum aan de boomrijke Mathenesserlaan zich in een historisch pand bevindt, waar de Quadruple Room met privéterras een vleugje geschiedenis toevoegt aan het comfortabele verblijf.

meer Historische Hotels in Rotterdam

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad