- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

4 Hotels met Sauna in Rotterdam
© Freepik

4 Hotels met Sauna in Rotterdam

door Marcel, 30 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam, een bruisende stad die bekend staat om haar moderne architectuur, levendige cultuur en indrukwekkende skyline, biedt niet alleen een dynamische stedelijke ervaring, maar ook een oase van ontspanning voor de reiziger die op zoek is naar verkwikkende rust. Voor diegenen die willen genieten van een heerlijke wellnesservaring te midden van de levendigheid van de stad, presenteren wij een selectie van hotels met sauna's in Rotterdam. Ontdek de luxe en gastvrijheid van deze accommodaties, waar comfortabel verblijf en weldadige ontspanning samenkomen in het hart van deze moderne metropool. Laat je onderdompelen in de warmte van Rotterdam, zowel qua sfeer als letterlijk, terwijl we je meenemen op een reis langs enkele van de beste hotels met sauna's die de stad te bieden heeft.

Bilderberg Parkhotel

In het bruisende hart van Rotterdam verwelkomt het Bilderberg Parkhotel gasten voor een unieke en luxe ervaring, waar comfort en persoonlijke service samenkomen met een rijke historie die teruggaat tot 100 jaar. Te midden van deze moderne metropool biedt het hotel niet alleen een ideale locatie, op loopafstand van het Museumpark, de levendige Witte De Withstraat en bezienswaardigheden als de Markthal en het Erasmus UMC, maar ook een oase van ontspanning met zijn uitnodigende sauna.

Voor degenen die de dynamiek van de stad willen afwisselen met weldadige ontspanning, beschikt het Bilderberg Parkhotel over een sauna waar badkleding verplicht is. Deze wellnessfaciliteit is uitgerust met twee soorten sauna's: de stimulerende hot stone sauna en de ontspannende infrarood sauna. Beide saunavarianten worden op aanvraag geactiveerd en staan garant voor een heerlijk moment van rust. De sauna is dagelijks geopend van 16.00 uur tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk voor hotelgasten.

Na een dag verkennen in de stad kunnen gasten zich terugtrekken in de ruime hotelkamers of in een luxe torenkamer met een adembenemend uitzicht over de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Voor extra gemoedsrust biedt het hotel een bewaakte parkeerplaats, op basis van beschikbaarheid en tegen betaling. Of je nu de stad verkent of geniet van de ontspannende sauna, Bilderberg Parkhotel Rotterdam belichaamt de perfecte combinatie van modern comfort en historische grandeur voor een onvergetelijk verblijf.

Controleer beschikbaarheid

Mainport Hotel

Het Mainport Hotel in Rotterdam nodigt gasten uit voor een betoverende wellnesservaring op de achtste verdieping, waar Spa Heaven een complete etage vol ontspanning en luxe faciliteiten biedt. Met een adembenemend uitzicht op de Leuvehaven van Rotterdam worden dagelijkse beslommeringen vergeten, vooral wanneer de focus ligt op de weelderige sauna-ervaring.

Op deze etage kunnen gasten genieten van de verfijnde Finse Panorama sauna, waar de combinatie van water en gloeiendhete keien de kern van het lichaam verwarmt. Het panoramische uitzicht voegt een extra dimensie toe aan deze rustgevende ervaring. Voor degenen die op zoek zijn naar een Oosterse hamambeleving, biedt Spa Heaven een opkomende favoriet: het Turkse stoombad. Na op temperatuur te komen, wacht een volledige scrub op een verwarmde marmeren tafel.

Met Spa Heaven brengt Mainport Hotel Rotterdam wellness naar nieuwe hoogten, waar gasten kunnen genieten van een sauna-ervaring die zowel verkwikkend als luxueus is. Laat de stress van alledag achter je terwijl je je onderdompelt in de warmte van deze unieke faciliteiten, aangevuld met een indrukwekkend uitzicht dat de zintuigen kalmeert en verfrist.

Controleer beschikbaarheid

Maashotel Rotterdam Centre

Ervaar pure verwennerij bij Maashotel Rotterdam Centre, een weelderig viersterren designhotel gelegen aan de voet van de iconische Erasmusbrug. Met een adembenemend uitzicht over de Maas en de Rotterdamse skyline biedt dit luxe hotel niet alleen een visueel spektakel, maar ook een oase van ontspanning met een uitnodigende sauna en Turkse badhamam.

Laat je onderdompelen in luxe en weldaad in de sauna of het Turkse bad/de hamam van Maashotel Rotterdam Centre, waar alle stress en spanningen van de dag kunnen worden losgelaten. De faciliteiten zijn ontworpen om gasten een onvergetelijke ontspanningservaring te bieden, versterkt door een serene ambiance en professionele service.

Daarnaast kunnen gasten genieten van verkwikkende massages om de ontspanning naar een hoger niveau te tillen. Met een aanlegsteiger voor de Watertaxi is het hotel niet alleen een luxe toevluchtsoord, maar ook een perfecte uitvalsbasis om Rotterdam te verkennen. Maashotel Rotterdam Centre nodigt gasten uit om te genieten van een combinatie van comfort, stijl en ontspanning, wat resulteert in een onvergetelijk verblijf aan de bruisende Maas.

Controleer beschikbaarheid

Room Mate Bruno Hotel

Room Mate Bruno Hotel, gelegen in het historische Pakhuismeesteren, een voormalig thee pakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie, biedt gasten een emblematische en luxueuze ervaring in het hart van Rotterdam. Deze unieke plek, tevens de thuisbasis van de Foodhallen met een scala aan internationale culinaire avonturen, creëert een onvergetelijk verblijf met een nadruk op ontspanning en genot.

Voor gasten die op zoek zijn naar ultieme verwennerij, biedt Room Mate Bruno Hotel een speciaal ontworpen massage-ervaring die gericht is op individuele wensen en behoeften. Of je nu een hotelgast bent of gewoon komt genieten van een Retreat Massage, de ervaren masseurs staan klaar om een behandeling op maat te bieden die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Bovendien kunnen gasten voor of na de massage genieten van de aangrenzende infrarood sauna, waardoor het totaalplaatje van ontspanning compleet wordt gemaakt. Room Mate Bruno Hotel biedt hiermee een onweerstaanbaar ontspanningsmoment waar gasten geen nee tegen kunnen zeggen. Laat je op-en-top verwennen in de sauna of het stoombad en geniet van een massage, waardoor elk verblijf bij Room Mate Bruno Hotel een buitengewone en revitaliserende ervaring wordt.

Controleer beschikbaarheid

Hotel met Sauna op de Kamer

Voor wie volledige privacy en luxe zoekt, is het een slimme keuze om een hotelkamer met privé sauna te boeken. Neem bijvoorbeeld de Panorama Junior Suite in het Maashotel Rotterdam Centre; deze kamer biedt niet alleen een privé sauna op de kamer, maar ook een adembenemend uitzicht op de iconische skyline van Rotterdam. Daarnaast is er de Waterfront Sauna kamer, waar je niet alleen een sauna met bubbelbad op de kamer hebt, maar ook een schilderachtig uitzicht over de oude haven van Rotterdam. Het is de perfecte manier om te genieten van ontspanning in alle rust, met alle comfort binnen handbereik.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel sauna

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad