- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Top 5 Kindvriendelijke Hotels in Rotterdam
© Freepik

Top 5 Kindvriendelijke Hotels in Rotterdam

door Marcel, 11 februari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Een stedentrip in Rotterdam met kinderen biedt een scala aan mogelijkheden om samen onvergetelijke momenten te beleven in de grootste havenstad van Nederland. Rotterdam bruist van activiteiten die zowel jong als oud zullen bekoren. Met zijn overvloed aan kindvriendelijke musea, bruisende evenementen, en unieke attracties is er voor elk gezinslid iets te ontdekken en te genieten.

Tijdens de wereldhavendagen, die jaarlijks plaatsvinden, is de stad gevuld met spannende activiteiten speciaal gericht op kinderen. Overal zijn er leuke bezigheden te vinden die de nieuwsgierigheid van jonge ontdekkers prikkelen. Van de kleintjes die zich vermaken in de talrijke speeltuintjes en parken tot de oudere kinderen die zich wagen aan stoere avonturen zoals abseilen vanaf de Euromast of het razendsnel verkennen van de waterwegen met een watertaxi.

Rotterdam is een uitgestrekte stad en het is daarom handig om je uitstapjes goed te plannen en gebruik te maken van het uitstekende openbaar vervoer dat de stad te bieden heeft. Als je alle hoogtepunten wilt zien, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fietstour met Rotterdam Explore of Baja Bikes, waarmee je in korte tijd langs de iconische bezienswaardigheden van de stad kunt fietsen onder begeleiding van een deskundige gids.

Als het gaat om kindvriendelijke musea, heeft Rotterdam een overvloed aan mogelijkheden. Van interactieve tentoonstellingen in het Maritiem Museum tot het doe-het-zelf-museum Villa Zebra, waar kinderen vanaf 2 jaar hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Het Wereldmuseum biedt met zijn eigen 'superstraat' een unieke ervaring voor kinderen, terwijl Miniworld Rotterdam hen de kans geeft om de stad in miniatuurformaat te verkennen voordat ze de echte gebouwen in de stad spotten.

Een unieke ervaring in Rotterdam is een ritje met de watertaxi, die niet alleen een leuke manier van vervoer is, maar ook de stad vanuit een ander perspectief laat zien. Daarnaast kunnen kinderen hun eigen kapiteinsvaardigheden testen bij Kids Marina, waar ze zelf kunnen varen door de 'kinderhaven' van Rotterdam.

Voor gezinnen die graag buitenavonturen beleven, biedt Rotterdam tal van mogelijkheden, van ontspannen op de stadsstranden tot het verkennen van de groene parken en bossen rondom de stad. En wie van lekker eten houdt, kan genieten van een scala aan kindvriendelijke restaurants, waar zowel de smaakpapillen van kinderen als die van volwassenen verwend worden.

Kortom, Rotterdam is een ideale bestemming voor een stedentrip met het gezin, vol avontuur, ontdekkingen en plezier voor jong en oud. En om je verblijf compleet te maken, hebben we een lijst samengesteld met kindvriendelijke hotels in Rotterdam, zodat je optimaal kunt genieten van je tijd in deze bruisende stad.

Hostel Room

KINDVRIENDELIJK HOSTEL ROOM

Het vrolijke hostel ROOM, gelegen nabij de Maas, is een ideale uitvalsbasis voor gezinnen die Rotterdam willen verkennen. Met zijn levendige en gezellige sfeer biedt het hostel een warm welkom aan jonge reizigers en hun ouders. De ligging op slechts 450 meter van de iconische Erasmusbrug maakt het gemakkelijk om de stad te verkennen, en voor een leuke ervaring kunnen gezinnen vlakbij op de watertaxi stappen en zo Rotterdam vanaf het water ontdekken.

Een van de hoogtepunten van dit hostel zijn de prettige familiekamers die het biedt. Deze kamers zijn speciaal ontworpen om gezinnen een comfortabel verblijf te bieden, met voldoende ruimte voor iedereen om te ontspannen na een dag vol avontuur. Bovendien is het mogelijk om gratis een kinderbedje aan te vragen, zodat zelfs de jongste gasten zich thuis kunnen voelen.

Voor gezinnen die graag buiten de deur eten, biedt de omgeving van het hostel tal van eetgelegenheden om uit te kiezen. Van gezellige cafés tot restaurants met diverse keukens, er is voor elk wat wils. En voor wat ontspanning en speeltijd kunnen gezinnen een bezoek brengen aan Het Park, dat op korte afstand van het hostel ligt. Hier kunnen kinderen lekker rennen en spelen terwijl ouders genieten van een ontspannen wandeling langs de groene paden.

Met kamers die geschikt zijn voor maximaal 9 personen, is het hostel ROOM de perfecte keuze voor gezinnen die samen willen genieten van een onvergetelijk verblijf in Rotterdam. Met zijn kindvriendelijke voorzieningen en centrale ligging belooft dit hostel een plezierige ervaring voor het hele gezin.

Controleer beschikbaarheid

Stay Okay Hostel in de Kubuswoningen

KINDVRIENDELIJK STAY OKAY KUBUSWONINGEN

Het Stay Okay Hostel in de Kubuswoningen biedt een buitengewone kans voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke en kindvriendelijke overnachtingservaring in het hart van Rotterdam. Gelegen in de wereldberoemde Kubuswoningen, belooft Stay Okay een verblijf vol avontuur en comfort voor zowel kinderen als volwassenen.

Met comfortabele familiekamers is het Stay Okay Hostel perfect geschikt voor gezinnen die samen willen genieten van een gezellige en ontspannen tijd in Rotterdam. De kamers zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op het comfort en gemak van gasten, waardoor gezinnen zich meteen thuis voelen te midden van de unieke architectuur van de Kubuswoningen.

Een ander voordeel van het verblijf bij Stay Okay is de uitstekende locatie. Met het trein- en metrostation Blaak op loopafstand, kunnen gezinnen gemakkelijk de stad verkennen en alle bezienswaardigheden ontdekken. Bovendien bevinden de levendige Markthal, diverse gezellige lunchtentjes en het Maritiem Museum zich allemaal in de directe omgeving, waardoor er genoeg te ontdekken en te beleven valt voor het hele gezin.

Kortom, het Stay Okay Hostel in de Kubuswoningen biedt een ideale uitvalsbasis om Rotterdam te verkennen en te genieten van een onvergetelijk verblijf met het gezin. Met zijn kindvriendelijke voorzieningen, centrale ligging en kamers die geschikt zijn voor maximaal 8 personen, belooft Stay Okay een ervaring te bieden die zowel jong als oud zal bekoren.

Controleer beschikbaarheid

SS Rotterdam

KINDVRIENDELIJK HOTEL SS ROTTERDAM

Het SS Rotterdam biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijke overnachting op een historisch cruiseschip. Hoewel het schip niet meer uitvaart, is het nog steeds mogelijk om hier te overnachten en te genieten van alle faciliteiten die het te bieden heeft.

Kinderen tot en met 12 jaar worden hartelijk verwelkomd aan boord van de SS Rotterdam. Bij aankomst krijgen ze zelfs een speciale welkomstbrief en een flessenpost om naar een geliefde te sturen, wat bijdraagt aan de betoverende ervaring van het verblijf op dit bijzondere schip.

Voor gezinnen zijn er speciale familiekamers beschikbaar, zodat ouders en maximaal twee kinderen tot 12 jaar comfortabel kunnen verblijven. Naast een goede nachtrust biedt het schip ook een scala aan activiteiten voor kinderen. Ze kunnen bijvoorbeeld spelen in de playmobilkamer, deelnemen aan een spannende speurtocht, of genieten van een speciale kinderrondleiding door het schip, waarbij ze meer te weten komen over de geschiedenis en het leven aan boord van de SS Rotterdam.

Kortom, een verblijf op de SS Rotterdam is niet alleen een unieke kans om te overnachten op een historisch cruiseschip, maar ook een fantastische ervaring voor het hele gezin. Met zijn kindvriendelijke voorzieningen en activiteiten belooft de SS Rotterdam een avontuurlijke en onvergetelijke vakantie te bieden voor jong en oud.

Controleer beschikbaarheid

Mainport Design Hotel

KINDVRIENDELIJK MAINPORT DESIGN HOTEL

Het Mainport Design Hotel in Rotterdam belooft een luxueus verblijf voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en kindvriendelijkheid. Dit prachtige vijfsterrenhotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor ouders die op zoek zijn naar wat extra luxe tijdens hun verblijf in Rotterdam.

Een van de hoogtepunten van dit hotel zijn de fijne familiekamers, die vooral erg geschikt zijn voor gezinnen met jonge kinderen of een baby. Het hotel biedt gratis babybedjes aan, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van hun verblijf. In de ruime kamers hebben gezinnen alle rust en privacy om zich aan te passen aan het tempo van hun kleintjes.

Gelegen aan de oever van de Maas in het bruisende centrum van Rotterdam, biedt het Mainport Design Hotel een fantastische locatie voor gezinnen om de stad te verkennen. Met de wandelwagen in de hand kunnen ouders gemakkelijk de stad in trekken, op weg naar een gezellig restaurantje of een bijzonder museum. Bovendien ligt de Kids Marina om de hoek, waardoor gezinnen gemakkelijk kunnen genieten van leuke activiteiten met de kinderen.

Na een dag vol avontuur kunnen gezinnen ontspannen en tot rust komen in de Spa Heaven en Wellnessclub H20, die gratis toegankelijk is voor hotelgasten. Hier kunnen ouders genieten van ontspannende behandelingen terwijl de kinderen plezier hebben in het overdekte zwembad.

Kortom, het Mainport Design Hotel biedt een luxueuze en kindvriendelijke accommodatie in het hart van Rotterdam. Met zijn comfortabele familiekamers, gunstige locatie en gratis toegang tot de wellnessfaciliteiten, belooft dit hotel een onvergetelijk verblijf te bieden voor gezinnen die op zoek zijn naar een beetje extra luxe tijdens hun vakantie.

Controleer beschikbaarheid

H2otel

KINDVRIENDELIJK HOTEL H2OTEL

Het H2otel biedt gezinnen een unieke en kindvriendelijke ervaring door hen de kans te geven om te slapen op het water, midden in de levendige Wijnhaven van Rotterdam. Dit drijvende hotel combineert luxe met het authentieke havengevoel van de stad, waardoor gezinnen kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf.

De locatie van het H2otel is perfect voor een stedentrip met kinderen in Rotterdam. Op loopafstand vinden gezinnen verschillende attracties, waaronder de beroemde Kubuswoningen, het metro- en treinstation Blaak en de Kids Marina, samen met het Maritiem Museum. Hierdoor kunnen gezinnen gemakkelijk de stad verkennen en genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft.

Voor gezinnen biedt het H2otel comfortabele familiekamers aan, zodat ouders en kinderen samen kunnen genieten van een gezellig verblijf op het water. Hoewel het hotel extra kosten in rekening brengt voor kinder- of babybedjes, biedt het nog steeds een geweldige optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke accommodatie in Rotterdam.

Een leuke activiteit die gezinnen kunnen ondernemen tijdens hun verblijf bij het H2otel is het huren van een picknickboot voor lunch of diner. Hierdoor kunnen ze samen genieten van een maaltijd op het water en hun ervaring nog specialer maken.

Kortom, het H2otel biedt gezinnen de kans om te genieten van een bijzondere en kindvriendelijke ervaring door te slapen op het water in het hart van Rotterdam. Met zijn perfecte locatie, comfortabele familiekamers en unieke activiteiten, belooft dit drijvende hotel een onvergetelijk verblijf te bieden voor gezinnen die op zoek zijn naar een avontuurlijke vakantie.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel kinderen

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad