- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

10+ Manieren om Korting te scoren in de Feyenoord Fanshop
© Freepik

10+ Manieren om Korting te scoren in de Feyenoord Fanshop

door Marcel, 23 april 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Hey Feyenoord Supporter, We weten allemaal dat onze liefde voor de club onbetaalbaar is, maar laten we eerlijk zijn, een beetje korting hier en daar doet niemand kwaad, toch? Wil je wat centen besparen terwijl je de clubkleuren draagt? Laten we es kijken over hoe je wat euro's kunt besparen in de Feyenoord Fanshop.

Hoeveel Feyenoord Fanshops zijn er eigenlijk?

Er zijn drie fysieke Feyenoord Fanshops in Rotterdam, naast de Feyenoord Fanshop Online. Deze zijn te vinden op het Binnenwegplein en twee winkels bij de Kuip. Deze uniek ingerichte Fanshops bieden een scala aan officiële wedstrijd- en trainingskleding van het eerste elftal, exclusief verkrijgbaar in de Fanshops. Kortom, je bent van harte welkom om langs te komen, het Feyenoord Fanshop Team staat klaar om je te helpen!

Fanshop Stadion

anshop Stadion, gevestigd op de begane grond van het Topsportcentrum naast de Kuip, is een waar paradijs voor de Feyenoord-fan. Met zijn ruime opzet en overzichtelijke indeling, waar alles netjes gesorteerd is per maat en soort artikel, is het een plek waar je altijd wel iets vindt om je Feyenoord-passie te tonen. Of je nu voor of na de wedstrijd even wilt shoppen, deze gezellige winkel heeft altijd wat leuks te bieden.

Wat Fanshop Stadion echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail. Het Feyenoord-logo dat in de bestrating is verwerkt, is een prachtig eerbetoon aan de club. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid, waardoor een bezoek aan deze shop nog gemakkelijker wordt. Kortom, Fanshop Stadion is niet alleen een plek om merchandise te kopen, maar ook een stukje van de Feyenoord-beleving dat je niet wilt missen.

Adres: Van Zandvlietplein 15, 3077 AA Rotterdam, Telefoonnummer: 010 - 432 44 40

Openingstijden Fanshop Stadion

De openingstijden van de Fanshop Stadion zijn afgestemd op de drukte van de wedstrijddagen. Op deze dagen opent de winkel 3 uur voor aanvang van de wedstrijd en sluit minimaal een uur na afloop. Voor avondwedstrijden met een begintijd van 19:45 uur blijft de shop minstens een half uur na afloop geopend, terwijl bij avondwedstrijden die voor 19:45 uur starten, de shop minstens 1 uur na afloop openblijft.

Voor de reguliere openingstijden geldt het volgende schema: op maandag tot en met vrijdag is de shop geopend van 09:30 tot 17:30 uur. Op vrijdag sluit de shop om 17:30 uur. Op zaterdag is de shop open van 09:30 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Met deze ruime openingstijden kunnen fans op verschillende momenten van de week terecht om hun Feyenoord-gear te scoren.

Fanshop Stadion Marathon

Tegenover de Feyenoord Fanshop in het Topsportcentrum, op de begane grond van het Marathongebouw naast de Kuip, vind je de nieuwere en grotere Feyenoord Fanshop Stadion Marathon. Deze winkel is een waar walhalla voor de echte Feyenoord-supporter. Hier vind je niet alleen de officiële gelicenseerde Feyenoord-artikelen, maar ook alle producten uit de FR Casuals kledinglijn.

Met zijn strategische ligging naast de Kuip en het Topsportcentrum, is de Feyenoord Fanshop Stadion Marathon niet alleen gemakkelijk te bereiken, maar ook een must-visit bestemming voor elke Feyenoord-fan. Laat je verrassen en ga langs om de sfeer te proeven!

Adres: Van Zandvlietplein 19, (Marathongebouw hoek Coen Moulijnweg / Van Zandvlietplein 19) 3077 AA Rotterdam

Openingstijden Fanshop Stadion Marathon

De openingstijden van de Fanshop Stadion Marathon zijn eveneens afgestemd op de wedstrijddagen, met ruime openingstijden om fans tegemoet te komen. Op wedstrijddagen opent de shop 3 uur voor aanvang van de wedstrijd en blijft minstens een uur na afloop geopend. Voor avondwedstrijden die om 19:45 uur beginnen, blijft de shop minstens een half uur na afloop open, terwijl bij avondwedstrijden met aanvang voor 19:45 uur de shop minstens 1 uur na afloop openblijft.

Voor de reguliere openingstijden geldt het volgende schema: van maandag tot en met vrijdag is de shop geopend van 09:30 tot 17:30 uur, met uitzondering van donderdag waar de shop om 09:30 opent. Op zaterdag is de shop open van 09:30 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Met deze brede openingstijden kunnen fans op verschillende dagen van de week bij de Fanshop terecht om hun favoriete Feyenoord-artikelen te bemachtigen.

Fanshop Binnenwegplein Centrum

De Feyenoord Fanshop Binnenwegplein, gevestigd in de winkel onder de Mediamarkt, bevindt zich midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Hier vind je een uitgebreide selectie van officiële gelicenseerde Feyenoord-artikelen en producten uit de FR Casuals kledinglijn. Met een regelmatig wisselend assortiment is er altijd iets nieuws te ontdekken in deze shop, die lekker ruim opgezet is en zelfs de mogelijkheid biedt om televisie te kijken - uiteraard met Feyenoord als hoofdprogramma!

Ondanks dat deze Fanshop iets kleiner is dan die bij de Kuip, biedt het nog steeds een geweldige ervaring voor fans, compleet met een grote tv waar oude wedstrijdverslagen worden vertoond. Dankzij de centrale locatie in het hartje van Rotterdam is de Fanshop gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die de Feyenoord-sfeer wil opsnuiven.

Adres: Binnenwegplein 60, 3012 KA Rotterdam, Telefoonnummer: 010 - 280 00 25

Openingstijden Fanshop Binnenwegplein Centrum

De Fanshop Binnenwegplein Centrum hanteert een consistent schema voor zijn openingstijden, waardoor fans gemakkelijk een geschikt moment kunnen vinden om langs te komen. Op maandag opent de shop om 10:00 uur en sluit om 18:00 uur, terwijl de openingstijden op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 18:00 uur zijn. Op vrijdag is de shop zelfs extra lang geopend, van 10:00 tot 21:00 uur, waardoor fans ook na het werk nog langs kunnen komen. Op zaterdag is de shop open van 09:30 tot 18:00 uur, en op zondag van 11:00 tot 18:00 uur. Met deze ruime openingstijden is de Fanshop Binnenwegplein Centrum de ideale bestemming voor elke Feyenoord-fan die op zoek is naar merchandise, ongeacht de dag van de week.

Wanneer is de Feyenoord Fanshop Sale?

De Feyenoord Fanshop houdt verschillende sales door het jaar heen. Naast de reguliere sale op de website van de Feyenoord Fanshop Online, zijn er specifieke periodes waarin fans kunnen profiteren van kortingen in de fysieke winkels en online. Rond de laatste speelrondes van het seizoen worden bijvoorbeeld de nieuwe voetbalshirts voor het volgende seizoen gelanceerd. Dit betekent dat de voetbalshirts en tenues van het huidige of afgelopen seizoen massaal in de uitverkoop gaan. Daarnaast is Black Friday een bekende periode waarin je vaak hoge kortingen kunt scoren in de Feyenoord Fanshop. Deze gelegenheden bieden fans de kans om hun Feyenoord-collectie uit te breiden tegen aantrekkelijke prijzen.

Hoe krijg je Korting in de Feyenoord Fanshop?

Hier zijn een aantal manieren om korting te krijgen in de Feyenoord Fanshop:

  1. Als lid van supportersvereniging De Feijenoorder ontvang je 15% korting op vertoon van je ledenpas.
  2. Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes krijgen ook 15% korting.
  3. Ook leden van het legioen kunnen profiteren van 15% korting.
  4. Seizoenkaarthouders ontvangen eveneens 15% korting op hun aankopen in de (Online) Feyenoord Fanshop.
  5. Leden van de Feyenoord Business Club krijgen 15% korting.
  6. Werk je voor Feyenoord? Dan kun je met korting winkelen in de Feyenoord Fanshops.
  7. Bekijk de Sale pagina op de Feyenoord Fanshop Online voor dagelijkse aanbiedingen.
  8. Doe mee aan speciale acties of evenementen georganiseerd door Feyenoord, waarbij je kans maakt op exclusieve kortingsbonnen of prijzen die je kunt gebruiken in de Fanshop.
  9. Doe mee aan loyaliteitsprogramma's van partners van Feyenoord, zoals lokale winkels of bedrijven, die soms kortingsbonnen of speciale aanbiedingen aanbieden voor Fanshop-aankopen.
  10. Houd sociale media-kanalen en nieuwsbrieven van Feyenoord in de gaten voor exclusieve kortingscodes of flash sales die alleen beschikbaar zijn voor volgers en abonnees.
  11. Aan het einde van het seizoen gaan veel items in de uitverkoop, vooral rond de laatste speelrondes wanneer nieuwe voetbalshirts voor het nieuwe seizoen worden gelanceerd.
  12. Tijdens Black Friday zijn er vaak hoge kortingen te vinden in de Feyenoord Fanshop.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

Feyenoord Feyenoord Fanshop korting

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Chinees Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad