- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

10x Hotel nabij Feyenoord Stadion De Kuip
© F.Eveleens

10x Hotel nabij Feyenoord Stadion De Kuip

door Marcel, 07 februari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Het Feyenoord Stadion, bekend als De Kuip, is een iconisch sportcomplex dat diepgeworteld is in de rijke voetbalgeschiedenis van Nederland. Als thuisbasis van de legendarische voetbalclub Feyenoord, trekt De Kuip fanatieke supporters van over de hele wereld aan voor spannende wedstrijden en bijzondere evenementen. Of het nu gaat om cruciale competitiewedstrijden, meeslepende Europese duels of grootschalige concerten, De Kuip is een plaats waar emoties hoog oplopen en herinneringen worden gemaakt.

Voor degenen die deze opwindende sfeer willen ervaren en dicht bij de actie willen zijn, is een verblijf in de buurt van De Kuip een must. Gelukkig zijn er diverse accommodaties beschikbaar op korte afstand van het stadion, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen genieten van de opwinding van een wedstrijddag of een onvergetelijk evenement in De Kuip. In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van hotels die zich op slechts een steenworp afstand bevinden, waardoor je een perfecte uitvalsbasis hebt om het beste van Rotterdam en zijn beroemde stadion te ervaren.

Boathotel Rotterdam Seven

Op slechts 2,7 kilometer afstand (37 minuten lopen) van het Feyenoord Stadion, biedt Boathotel Rotterdam Seven een uniek verblijf op een 90 jaar oud voormalig vrachtschip, nu omgetoverd tot luxe full-service appartementen. Met de ingang van De Kuip op slechts 37 minuten loopafstand, is dit de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan voetbalwedstrijden en evenementen. Gelegen op een rustige plek in Rotterdam, nabij het stadscentrum en het openbaar vervoer, combineert Boathotel Rotterdam Seven gemak met comfort voor een onvergetelijk verblijf in de stad.

Controleer Beschikbaarheid

Art Hotel

Op slechts 2,8 kilometer afstand (40 minuten lopen) van de Kuip, ligt het Art Hotel. Deze ideale locatie biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot het stadion, maar ook tot het bruisende centrum van Rotterdam, met diverse faciliteiten binnen handbereik. Het hotel biedt een onvergetelijk uitzicht op de haven en de skyline van Rotterdam, en beschikt over luxe kamers op slechts 10 minuten loopafstand van het stadscentrum. Vanuit deze kamers geniet je van een fascinerend panorama van de rivier de Maas en de stad Rotterdam. Pal naast het hotel vind je metrostation Maashaven, waardoor je snel en eenvoudig de stad kunt verkennen. Met zijn gunstige ligging en prachtig uitzicht biedt het Art Hotel de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in Rotterdam.

Controleer Beschikbaarheid

Suite Hotel Pincoffs

Op slechts 3,6 kilometer afstand (42 minuten lopen) van het Feyenoord Stadion bevindt zich het warme en charmante Suite Hotel Pincoffs. Ervaar de gastvrije en persoonlijke sfeer van dit bekroonde boutique hotel, gelegen in een rijksmonument uit 1879 aan de rivier, in het hart van Rotterdam. Het hotel biedt een sprankelende mix van monumentale details, design, antiek en krachtige fotografie, waardoor elke hoek een unieke charme uitstraalt. Vanuit de kamers en suites van Suite Hotel Pincoffs geniet je van een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline van Rotterdam. De afstand tot De Kuip mag dan iets groter zijn, maar het warme welkom en de unieke sfeer van Suite Hotel Pincoffs maken het een ideale keuze voor een onvergetelijk verblijf in Rotterdam.

Controleer Beschikbaarheid

ibis Styles Rotterdam Ahoy

Ibis Styles Rotterdam Ahoy is perfect gelegen voor het bijwonen van evenementen in het Rotterdam Ahoy congrescentrum en de overdekte arena, aangezien het hotel zich letterlijk naast Ahoy bevindt. Maar het biedt ook een gunstige locatie voor degenen die een bezoek willen brengen aan De Kuip. Op slechts 3 kilometer afstand en met een wandeling van ongeveer 45 minuten, kunnen gasten genieten van de opwinding van de wedstrijden en andere evenementen in het stadion. Met zijn centrale ligging en gemakkelijke toegang tot zowel Ahoy als De Kuip, is Ibis Styles Rotterdam Ahoy de perfecte uitvalsbasis voor bezoekers die het beste van beide locaties willen ervaren tijdens hun verblijf in Rotterdam.

Controleer Beschikbaarheid

Room Mate Bruno

Wil je verblijven op een van de meest emblematische en symbolische plaatsen van Rotterdam, terwijl je toch dicht bij het Feyenoord Stadion wilt zijn? Room Mate Bruno biedt precies dat. Gevestigd in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie, biedt dit luxe hotel een unieke ervaring op slechts 3,1 kilometer en 45 minuten loopafstand van De Kuip. Bovendien deelt Room Mate Bruno het Pakhuis met de Foodhallen, waar een overvloed aan internationale en culinaire avonturen wacht. Gelegen in het hart van Rotterdam, in het gebied van de Kop Van Zuid naast de Maas, is Room Mate Bruno de perfecte uitvalsbasis om de bruisende stad te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft, terwijl je ook gemakkelijk naar De Kuip kunt wandelen voor een voetbalwedstrijd of ander evenement.

Controleer Beschikbaarheid

NHOW

Tegenover het Room Mate Bruno Hotel, op slechts 3,1 kilometer afstand en 45 minuten lopen van het Feyenoord Stadion, ligt het NHOW Hotel Rotterdam. Dit moderne hotel biedt een unieke ervaring voor hotelgasten die speciaal voor een bezoek aan het stadion komen. Met zijn adembenemende uitzicht over de stad en de Maas, nodigt NHOW Rotterdam je uit om te genieten van het beste wat de stad te bieden heeft. Omring jezelf met urban art, architectuur en design tijdens je verblijf in NHOW Rotterdam. Meng je met de lokale bevolking in de Gastrobar ELVY en geniet van de culinaire hoogstandjes met het beste uitzicht op de Rotterdamse skyline. Met dit uitzicht wil je met de gordijnen open slapen. NHOW Rotterdam biedt niet alleen een verblijf, maar een ervaring die perfect past bij de opwinding van een voetbalwedstrijd in De Kuip.

Controleer Beschikbaarheid

Wikkelboats Rijnhaven

Op slechts 3,3 kilometer en 46 minuten loopafstand van het Feyenoord Stadion, op de Kop van Zuid, liggen de Wikkelboats Rijnhaven, een unieke accommodatie voor hotelgasten die speciaal voor een bezoek aan het stadion komen. Wikkelboats zijn tiny houseboats die multifunctioneel en duurzaam zijn ingericht. Op een Wikkelboat kun je heerlijk tot rust komen en overnachten. Ervaar hoe een tiny houseboat, ondanks of misschien wel dankzij de beperkte ruimte, je inspireert om anders te gaan denken over wonen en de hoeveelheid aan benodigde spullen. Geniet van een bijzondere overnachting op het water terwijl je je voorbereidt op een spannende wedstrijd in De Kuip. De Wikkelboats Rijnhaven bieden een unieke en memorabele ervaring die perfect past bij de opwinding van een voetbalwedstrijd in het Feyenoord Stadion.

Controleer Beschikbaarheid

Hotel New York

Ook op de bruisende Wilhelminakade - op slechts 3,4 kilometer afstand (47 minuten lopen) van stadion - ligt Hotel New York. Een historisch hotel dat een perfecte uitvalsbasis biedt voor hotelgasten die speciaal voor een bezoek aan het stadion komen. Gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam, biedt Hotel New York een unieke ervaring. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten. Als je Hotel New York binnenstapt, ervaar je het: hier gebeurt het. En de nostalgie is nog overal te voelen. Verblijf in Hotel New York en dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en sfeer, terwijl je je voorbereidt op een spannende wedstrijd in De Kuip.

Controleer Beschikbaarheid

Bed, Bites and Business

Op Katendrecht, slechts 3,4 kilometer afstand van De Kuip (47 minuten lopen), bevindt zich Bed, Bites and Business, een boutique hotel dat perfect aansluit op de behoeften van hotelgasten die speciaal voor een bezoek aan het stadion komen. Het hotel, gelegen aan de kade van de Rijnhaven, biedt een spectaculair uitzicht op Wilhelminaplein, met de Euromast als opvallend herkenningspunt. De inrichting van het hotel is geïnspireerd op de rijke geschiedenis van het gebouw, dat in 1930 het voormalige hoofdkantoor was van het grootste overslagpakhuis ter wereld. Gasten kunnen genieten van een unieke en comfortabele ervaring terwijl ze zich voorbereiden op een spannende wedstrijd in De Kuip. Bed, Bites and Business biedt niet alleen een verblijf, maar tevens een historische en sfeervolle ambiance die uitstekend aansluit bij de opwinding van een voetbalwedstrijd in het iconische Feyenoord Stadion.

Controleer Beschikbaarheid

Novotel Rotterdam Brainpark

Op slechts 3,7 kilometer afstand (50 minuten lopen) van De Kuip, bevindt zich Novotel Rotterdam Brainpark, een ideale accommodatie voor hotelgasten die speciaal voor een bezoek aan het stadion komen. Zet uw koffers neer en kom tot rust in dit zaken- en gezinsvriendelijke viersterrenhotel, gelegen bij Business Park Brainpark. Novotel Rotterdam Brainpark is gemakkelijk te bereiken dankzij de gunstige ligging naast afrit 25 op de snelweg A16/E19 en verschillende soorten openbaar vervoer op loopafstand. Geniet van het comfort en de voorzieningen van het hotel terwijl u zich voorbereidt op een spannende wedstrijd in De Kuip. Novotel Rotterdam Brainpark biedt niet alleen een verblijf, maar ook een handige locatie en ontspannen sfeer die perfect passen bij de opwinding van een voetbalwedstrijd in het Feyenoord Stadion.

Controleer Beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel Feyenoord De Kuip

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad