Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Nhow Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Nhow Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Nhow Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

NHOW Hotel in Rotterdam

NHOW Hotel Rotterdam (Hotel with a View) is het perfecte - tenminste voor ons het meest populaire - hotel om je vriendin mee naar toe te nemen voor een romantische overnachting of zelf een Huwelijksaanzoek. Het uitzicht op Erasmusbrug is adembenemend en met zo'n uitzicht zou je eigenlijk met de gordijnen open willen slapen. Het NHOW Hotel in Rotterdam is een 4 sterren hotel dat onderdeel is van het iconische gebouw De Rotterdam. Het hotel is gelegen aan het water van de Maas, op de Wilhelminapier (Manhattan aan de Maas) naast de cruiseterminal. De inrichting is modern en strak met een industriële uitstraling.

Kamers

Het hotel heeft 278 kamers waarvan een aantal aansluitend aan elkaar met een connecting door. De kamers zijn geluiddicht, zodat je van een comfortabele en goede nachtrust kunt genieten.

  • NHOW Room - Deze instapkamers hebben een oppervlakte van 23m2 en geschikt voor maximaal 2 personen. Er staan 2 fantastische bedden (2x eenpersoons- of 1x tweepersoonsbed), design meubels, een Nespresso machine en een waterkoker . De badkamer heeft een bad of douche en de ramen bieden een uitzicht op de gebouwen van de stad.
  • NHOW Premium Room with Sunrise View - Deze kamer van 30m2 is geschikt voor maximaal 3 personen en hebben een ruimere badkamer. Deze kamers bieden het meest geweldige uitzicht over Rotterdam Zuid en de zonsopkomst.
  • NHOW Premium Room with Skyline View - Dit zijn de meest geboekte kamers van het hotel. Ruime kamers van 30m2 voor maximaal 3 personen met het mooiste uitzicht van de stad. De Erasmusbrug ligt aan je voeten en is simpelweg niet te missen vanuit je kamer. Vanuit je bed heb je een adembenemend uitzicht op de zonsondergang boven de Rotterdamse skyline.
  • NHOW Suite by Rem Koolhaas - Deze kamer van 71m2 op de hoek De Rotterdam en op de bovenste verdiepingen van het hotel, is simpelweg de mooiste kamer van het hotel. Zo mooi, dat je eigenlijk niet meer naar huis wilt. Met ruim 15 meter aan raampartijen met city skyline view op de Erasmusbrug biedt deze kamer veruit het mooiste uitzicht van Rotterdam.

Romantisch overnachten

De meest romantische suites (de NHOW suites /Rem Koolhaas suites) bevinden zich op de achttiende tot en met de drieëntwintigste verdieping van het NHOW Hotel. Deze suites bieden vanuit de lange, plafond hoge ramen het meest spectaculaire uitzicht van Rotterdam op de Erasmusbrug en op de skyline. Romantiek gegarandeerd! De badkamer met glazen wanden en regendouche is schitterend. Het hotel scoort een 9 bij stellen. Wanneer er ook een tweepersoonswhirlpool op de kamer zou zijn, dan zou dit hotel zeker een 10 krijgen.

Zaal HUren

Naast de prachtige kamers zijn er ook 11 Zalen met raampartijen over de gehele breedte van de zaal. Met zo'n adembenemend uitzicht is ieder event bij aankomst al een succes, al is het soms lastig concentreren met zo'n uitzicht als dat van het NHOW Hotel. Er is een capaciteit beschikbaar tot 400 personen.

Verjaardag vieren of feestje geven

The Loft is dé feestzaal van het NHOW Hotel. De zaal met een oppervlakte van 700 m2 biedt ruimte aan 500 personen. De Loft is als het ware een leeg schildersdoek dat je geheel naar wens kunt beschilderen. Klein of groot, modern of traditioneel, intiem of wild en vrij, wat je wensen ook maar zijn. The Loft is een iconische locatie met het meest adembenemende uitzicht van de stad. NHOW ligt pal naast metrostation Wilhelminaplein en ook de tramhalte is op slechts twee minuten lopen. Gasten die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van de nabijgelegen parkeergarages.

 

Feest bij NHOW! Wat te zien en doen bij NHOW.

NHOW is een hotel in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Vertical City De Rotterdam, Nieuwe Luxor, Erasmusbrug, City Race, Lantarenvenster, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

NHOW

Boek je hotelkamer bij NHOW zonder reserveringskosten en met beste prijsgarantie. Gratis annuleren en geen vooruitbetaling nodig. Lees beoordelingen van gasten die ook in NHOW verbleven.

Boek je Hotelkamer

booking.com logo

NHOW

 

Met korting naar NHOW?

Met korting naar NHOW? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

NHOW

 


"Hotel with a view! Iconisch hotel op de Kop van Zuid met een spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug."


Hotels in de buurt van NHOW Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan NHOW Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij NHOW Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van NHOW Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van NHOW Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van NHOW Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van NHOW kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van NHOW Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot NHOW  
Aqua Asia (review) 0.07 km
Dudok aan de Maas (review) 0.12 km
By Ami (review) 0.17 km
Mood (review) 0.25 km
Rodeo (review) 0.28 km

 

Zaal Huren bij NHOW

Interesse in een zaal huren bij NHOW, eventueel met aankleding? Hotel New York heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij NHOW en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij NHOW met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Nhow 2 - - - 32 24 40 40 32 12 - - - -
Nhow 3 - - - 90 80 - - 66 40 - - - -
Nhow 4 - - - 112 80 - - 66 40 - - - -
Nhow 5 - - - 100 80 - - 68 40 - - - -
Nhow 6 - - - 100 80 - - 68 40 - - - -
Nhow 7 - - - 40 40 75 75 24 40 - - - -
Nhow 8 - - - - - - - - - - 16 - -
Nhow 1 - - - 24 12 40 40 - 12 - - - -
Nhow 2+3+4 / 5+6+7 - - - 235 - 350 350 120 80 - - - -
LOFT 1 - - - 30 - - - 20 12 - - - -
LOFT 3 - - - 80 120 200 200 40 - - - - -
LOFT 2+3 - - - 180 250 400 400 100 - - - - -

 

 

Parkeren nabij NHOW

Parkeren nabij NHOW kan gewoon op straat. Wilhelminakade is parkeerzone 130 en kost € 4,26 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij NHOW is De Rotterdam. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.09 km bij NHOW vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Noorderhelling (3.32 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar NHOW met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Wilhelminakade 137, 3072 AP Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   De Rotterdam (0.09 km.)
Metrostation    Wilhelminaplein (0.30 km.)
Tramhalte    Wilhelminaplein Rotterdam (0.20 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Zuid (1.45 km.)
Steiger Watertaxi   Holland Amerikakade (0.11 km.)

 

Foto's NHOW

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Nhow. Plan je binnenkort een event bij Nhow en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 33 Verjaardag Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 33 Verjaardag Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge The Loft NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge The Loft NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge The Loft NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge The Loft NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 31 Verjaardag NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 31 Verjaardag NHOW Hotel Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Motorola Deutsche Telekom Tag Lenovo NHOW Hotel Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Motorola Deutsche Telekom Tag Lenovo NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen en Folieballon Letters MARRY ME Huwelijksaanzoek NHOW Premium Room with Skyline view NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen en Folieballon Letters MARRY ME Huwelijksaanzoek NHOW Premium Room with Skyline view NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 30 Tafeldecoratie 6ballonnen Verjaardag met uitzicht op de Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 30 Tafeldecoratie 6ballonnen Verjaardag met uitzicht op de Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen en Rozenblaadjes Huwelijksaanzoek NHOW Premium Room with Skyline view NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen en Rozenblaadjes Huwelijksaanzoek NHOW Premium Room with Skyline view NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Premium Room with Skyline View NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Premium Room with Skyline View NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Tafeldecoratie 5ballonnen Folieballon Cijfer 26 Verjaardag NHOW Room NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Tafeldecoratie 5ballonnen Folieballon Cijfer 26 Verjaardag NHOW Room NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Ballonboeket Valentijnsdag NHOW Room NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Ballonboeket Valentijnsdag NHOW Room NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen en Rozenblaadjes Huwelijksaanzoek met uitzicht op de Erasmusbrug NHOW Premium Room with Skyline View NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen en Rozenblaadjes Huwelijksaanzoek met uitzicht op de Erasmusbrug NHOW Premium Room with Skyline View NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen aan gewicht met pad van rozenblaadjes Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen aan gewicht met pad van rozenblaadjes Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen aan gewicht met hart van rozenblaadjes Huwelijksaanzoek met uitzicht op de Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen aan gewicht met hart van rozenblaadjes Huwelijksaanzoek met uitzicht op de Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Tafeldecoratie 5ballonnen Hartballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Tafeldecoratie 5ballonnen Hartballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Folieballon  Cijfer 15 Verjaardag met uitzicht Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Folieballon Cijfer 15 Verjaardag met uitzicht Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 51 Verjaardag met uitzicht op de Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 51 Verjaardag met uitzicht op de Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Letters Marry Me Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Letters Marry Me Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Letters Marry Me Huwelijksaanzoek met uitzicht op de Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Letters Marry Me Huwelijksaanzoek met uitzicht op de Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Valentijnsdag Liefde Huwelijksaanzoek enree NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Valentijnsdag Liefde Huwelijksaanzoek enree NHOW Hotel Rotterdam
Ballonboeket Verjaardag 21 Jaar Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Ballonboeket Verjaardag 21 Jaar Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Ballonboeket Verjaardag 21 jaar met uitzicht op de Erasmusbrug NHOW Premium Room with Skyline view NHOW hotel Rotterdam
Ballonboeket Verjaardag 21 jaar met uitzicht op de Erasmusbrug NHOW Premium Room with Skyline view NHOW hotel Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Entree NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Entree NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 39 Verjaardag Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 39 Verjaardag Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 31 met Tafeldecoratie 6ballonnen Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 31 met Tafeldecoratie 6ballonnen Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Huwelijksaanzoek Rem Koolhaas Suite NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Gang 23e verdieping NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Gang 23e verdieping NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Zilver Zwart Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Heliumballonnen Zilver Zwart Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 25 Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Folieballon Cijfer 25 Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Lobby NHOW Hotel Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Lobby NHOW Hotel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over NHOW of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.