Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Cavallaro

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Cavallaro en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Timmerhuis, Laurenskerk, Stadhuis, Zomercarnaval, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Postillion Hotel 0.15 km
Motto by Hilton 0.25 km
Atlanta 0.28 km
The James 0.40 km
Hilton 0.43 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Dudok 0.07 km
1NUL8 The Basement 0.09 km
Vandal 0.10 km
Chung 0.12 km
1NUL8 0.16 km
Cavallaro

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Cavallaro Napoli, gelegen aan de bruisende Meent in Rotterdam, is een toonaangevende herenmodezaak die bekend staat om zijn verfijnde Italiaanse stijl. Met een combinatie van vakmanschap, hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen biedt Cavallaro Napoli een unieke winkelervaring voor de moderne gentleman.

Bij de Opening van Cavallaro Napoli op de Meent was het een feestelijke gelegenheid waarbij alles tot in de puntjes was geregeld. En natuurlijk speelden ballonnen een belangrijke rol in het creëren van een feestelijke sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf, met hun expertise in ballondecoraties, zorgde ervoor dat de Opening een onvergetelijke ervaring werd. De ingang van de winkel was prachtig versierd met kleurrijke ballonnen die de aandacht trokken van voorbijgangers en gasten begroetten met een feestelijk welkom.

Naast de succesvolle Opening heeft Cavallaro Napoli ook een verbouwing ondergaan om hun klanten een nog betere winkelervaring te bieden. En natuurlijk was het Rotterdams Ballonnenbedrijf er opnieuw om de herOpening van de vernieuwde winkel te vieren. Met hun creatieve ballondecoraties creëerden ze een levendige en feestelijke ambiance. Kleurrijke ballonbogen sierden de ingang en ballonclusters zweefden elegant door de winkel. Het was een spectaculaire manier om de herOpening te markeren en klanten te verwelkomen in een vernieuwde en verfijnde winkelomgeving.

Of het nu gaat om een grandioze Opening of een herOpening na een verbouwing, het Rotterdams Ballonnenbedrijf begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om een feestelijke en gastvrije sfeer te creëren. Met hun oog voor detail en creativiteit in ballondecoraties weten ze de juiste ambiance te scheppen voor elke gelegenheid. De ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegen een vleugje speelsheid en feestelijkheid toe aan de prachtige wereld van Cavallaro Napoli, waardoor klanten zich welkom en geïnspireerd voelen terwijl ze genieten van een unieke winkelervaring.

Cavallaro Napoli op de Meent in Rotterdam, samen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf, laat zien dat mode en feestelijkheid hand in hand kunnen gaan. Of het nu gaat om een bijzondere Opening of een herOpening na een verbouwing, de ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn de perfecte toevoeging om een feestelijke sfeer te creëren en klanten te verwelkomen in de wereld van stijl en elegantie die Cavallaro Napoli biedt.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Cavallaro

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Cavallaro. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Lammert Landman
Lammert Landman 21-07-2021
Afgelopen dinsdag langs geweest aan de Meent in Rotterdam en ben uitstekend geholpen door een hele vriendelijke verkoopster. Prachtige overhemden, eerlijk advies en een allround plezante ervaring. Shirts uiteindelijk online besteld omdat niet alles voorradig was, maar dat mocht de pret niet drukken. Aanrader!

 

Lidewij Vink
Lidewij Vink 25-02-2016
Wij zijn bij cavallaro Napoli op de groenmarkt in haarlem geweest. Hier hadden wij 10 maanden geleden 3 overhemden gekocht. Nu zijn alle 3 de overhemden al stuk gescheurd bij de elleboog..... Na een belletje te hebben gedaan, werd vertelt dat dit probleem " wel vaker" voorkwam. " Heeft meneer een kantoorbaan?" Nee meneer heeft geen kantoorbaan en heeft daardoor geen slijtage bij de ellebogen. Toen we eenmaal moesten langskomen bij Cavallaro hadden we gehoopt een compromie te kunnen sluiten. Maar de manager vond dat het eigen schuld dikke bult was. er is gewoon normaal omgegaan met de overhemden. En waarom houden de overhemden van de C&A het wel en deze niet, terwijl ze 3x ZO DUUR zijn. we zijn afgewimpeld met 20%korting op het volgende overhemd....alsof wij nu nog terugkomen bij deze winkel

 

Rick Cornelissen
Rick Cornelissen 02-02-2019
We werden goed geholpen en het personeel was vriendelijk. We kregen een kopje koffie aangeboden. De kwaliteit van de kleding is super, maar niet heel goedkoop.

 

Geoffrey Doornbosch
Geoffrey Doornbosch 13-02-2022
Top service en kwaliteit, altijd leuk om te komen

 

Richard Blondeau
Richard Blondeau 29-03-2019
Een leuke winkel met een mooi assortiment aan dames en herenkleding. Vriendelijk personeel!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Cavallaro

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Cavallaro. Plan je binnenkort een event bij Cavallaro en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Winkelen Cavallaro Napoli De Meent Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Winkelen Cavallaro Napoli De Meent Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Cavallaro Napoli De Meent Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Cavallaro Napoli De Meent Rotterdam
Ballonboog 8m Cavallaro Napoli Meent Rotterdam
Ballonboog 8m Cavallaro Napoli Meent Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Cavallaro of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Cavallaro zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.