Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Van Nelle Fabriek

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Van Nelle Fabriek en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Modernistische fabriek uit de jaren 30, nu een broedplaats voor creatieve bedrijven en een evenementenlocatie. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Sparta, Diergaarde Blijdorp, Delfshaven, Stadshaven Brouwerij, bevinden zich op slechts 0.8 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
van der Valk 0.89 km
Le Marin Boutique Hotel 1.81 km
Supernova Hotel 2.17 km
Morgan and Mees 2.48 km
Premier Suites Plus 2.49 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Vroesenpaviljoen 1.58 km
Soif 1.79 km
Statencafe 1.92 km
Krozant 2.44 km
Engels 2.45 km
Van Nelle Fabriek

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
De Van Nelle Fabriek in Rotterdam is niet zomaar een locatie; het is een iconisch monument van wereldklasse, doordrenkt van geschiedenis en bruisend van moderne bedrijvigheid. Dit bewonderenswaardige bouwwerk, opgetrokken uit beton, staal en glas, is niet alleen een centrum van ondernemerschap en innovatie, maar ook een inspirerende ontmoetingsplek voor een breed scala aan evenementen en feesten.

Of je nu een congres, vergadering, Bedrijfsfeest of bruiloft organiseert, de Van Nelle Fabriek biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. Met 12 verschillende soorten ruimtes, variërend van intiem tot groots, en een buitenterrein omgeven door de karakteristieke architectuur, is er een eindeloze diversiteit aan mogelijkheden om jouw evenement vorm te geven.

Als aanvulling op de unieke ambiance van de Van Nelle Fabriek kan het Rotterdams Ballonnenbedrijf ballondecoraties leveren die de ruimtes verder aankleden en een feestelijke sfeer toevoegen. Of het nu gaat om kleurrijke ballonboeketten die de foyer opvrolijken of elegante ballonbogen die de entree accentueren, ballonnen voegen een speels en feestelijk element toe aan elk evenement.

Of je nu kiest voor een congres in de monumentale Tabaks- en Koffiefabriek, een Bedrijfsfeest in een van de vele flexibele ruimtes, of een bruiloft in de prachtige Koffiefabriek met uitzicht op de beroemde luchtbruggen, de Van Nelle Fabriek biedt een unieke en onvergetelijke ervaring.

Bovendien biedt de Van Nelle Fabriek uitstekende faciliteiten, zoals razendsnelle wifi, ruime parkeergelegenheid en een team van experts dat klaarstaat om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Met haar status als UNESCO Werelderfgoed en haar toegankelijkheid voor mensen met een handicap, is de Van Nelle Fabriek niet alleen een bijzondere locatie, maar ook een plek waar iedereen welkom is om te genieten van de prachtige omgeving en de bruisende sfeer van Rotterdam.

 

Zaal huren

De Van Nelle Fabriek in Rotterdam biedt een ongeëvenaarde locatie voor evenementen met 10.000 m² aan ruimte, geschikt voor maximaal 7000 personen. Of je nu op zoek bent naar een imposante setting of juist een intieme sfeer wilt creëren, deze UNESCO-monumentale locatie past zich aan jouw wensen aan. Met verschillende zalen die naar eigen smaak kunnen worden ingericht, biedt de Van Nelle Fabriek een unieke plek voor jouw evenement. Of het nu gaat om een inspirerende ontvangst in de Koffiefabriek, een borrel in de Branderij, vergaderingen in Achter Glas of activiteiten buiten, hier kun je alle mogelijkheden verkennen. De locatie heeft talloze voordelen, waaronder ruime parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid, duurzaamheid en een team van experts om ervoor te zorgen dat je evenement een succes wordt.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Van Nelle Fabriek, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Van Nelle Fabriek

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Van Nelle Fabriek. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Van Nelle Fabriek?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

John van Rijsingen
John van Rijsingen 28-10-2023
Vandaag de Van Nelle Fabriek bezocht. Prachtig, iconisch gebouw dat terecht op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Jammer dat er door het bedrijf dat de rondleidingen organiseert niet meer tijd wordt ingeruimd voor de gidsen om hun werk goed te kunnen doen. In onze groep was een oudere dame, die het (stevige) tempo niet echt kon bijbenen. Ook ondergetekende moest i.v.m. nèt geplaatste pacemaker soms van de lift gebruik maken. Ook klaagden veel bezoekers over de onduidelijkheid waar je je moest melden voor de rondleiding en waar te parkeren. Jammer, want zo'n rondleiding schept veel verwachtingen.

 

Michel de Ligt
Michel de Ligt 27-07-2023
Wij gingen in dit historische gebouw naar een nog iets historischer evenement World of Dino's. Parkeren was eenvoudig en € 1,50. Verder weinig meegekregen van de van Nelle historie. Vergeten nog even het van Nelle winkeltje te bezoeken.

 

Lisa May
Lisa May 05-08-2023
Naar world of dino’s geweest. Een leuke speurtocht voor de kinderen. Voor anderhalf uur a twee uur is het leuk. Minigolf kan buiten en kost 3 euro pp. Een leuke speelhoek met treintje die rondje reed, soft play speelblokken, ballenbak en tafels met lego’s. De andere kant zag ik tafels met kleurplaten en een zandbak. Dus naast dino’s kijken is het er ook leuk spelen voor de kids. Zag ook iets met skelters, voor 2 euro kan je dan een rondje. Bij de ingang stond een hele rij. Maar eenmaal binnen valt het allemaal reuze mee. Prijzen in de horeca vallen wel mee. Kan er met contant en met pin betalen.

 

Virginia Freeth
Virginia Freeth 13-07-2023
Naar the world of dino's geweest. Dit is een tijdelijk iets in de van Nelle fabriek. Was opzich wel leuk. Alleen je bent er wel snel doorheen gelopen. Binnen 3 kwartier kan je alweer buiten staan. Kaartje is vrij prijzig. Er is een binnenplaats met kantine en voor de kids een speelplek. De kids kunnen daar in een treintje zitten dat kleine rondjes rijd. Ook kunnen ze (zelf) rondjes rijden in een mini safari jeepje. Dit kost wel €3,- wat ik eigenlijk vreemd vond omdat je al zoveel moet betalen voor de entree. Ook kan je bij de uitgang nog wat leuks kopen als herinnering en bij de uitgang is er ook een mini midgetgolf. Waar je uiteraard ook voor moet betalen. Volgens mij €3,- p.p.

 

Donna Bleijs
Donna Bleijs 09-11-2023
Bij binnenkomst werden we, omdat we eerder waren dan de hoofdgasten, begeleid naar een lounge gedeelte. Daarna naar ons plek. Tot zover ging het goed. Onze drankjes werden opgenomen en werd verteld wat het menu was. Ik zou eerst de drankjes verzorgen en daarna pas het menu doornemen, maar goed. Daar ging het ook niet helemaal lekker, want er werd een aantal keer deze avond drankjes vergeten door te voeren. We moesten ook wel erg lang wachten op ons hoofdgerecht en we zijn echt niet zo dat we hurry up ons eten wilden, maar het duurde écht te lang. Er werd wel steeds gevraagd of we nog wat wilden drinken. Ein-de-lijk kwam het hoofdgerecht en ik moet zeggen; dat was wel lekker. Vandaar de 3 sterren. Maar hier mag écht wel wat aan gedaan worden qua service!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Van Nelle Fabriek

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Van Nelle Fabriek. Plan je binnenkort een event bij Van Nelle Fabriek en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Binx Smartility West van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Binx Smartility West van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Workstreampeople Anywhere365 Van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Workstreampeople Anywhere365 Van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Dutchweek van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Dutchweek van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrijfsfeest Dutchweek van Nelle Fabriek
Ballonpilaar Breed Rond Bedrijfsfeest Dutchweek van Nelle Fabriek
Folieballon Cijfer 10 Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrijfsfeest IT Synergy van Nelle Fabriek Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrijfsfeest IT Synergy van Nelle Fabriek Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Tafeldecoratie 5ballonnen Berijfsfeest IT Synergy van Nelle Fabriek Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Tafeldecoratie 5ballonnen Berijfsfeest IT Synergy van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Opening Winkeltje Van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Opening Winkeltje Van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Emakina van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Emakina van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Emakina van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Emakina van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrukt Bedrijfsfeest Wella bij de van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrukt Bedrijfsfeest Wella bij de van Nelle Fabriek Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Van Nelle Fabriek of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Van Nelle Fabriek zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met korting naar Van Nelle Fabriek?

De Koopjesjager doorzoekt tegelijkertijd meerdere kortingswebsites zoals Groupon, Social Deal, Vakantieveilingen en nog veel meer om kortingen, aanbiedingen en acties te vinden voor Van Nelle Fabriek. Het is super handig en snel. Probeer het eens! Het is helemaal gratis.

Toon acties bij Van Nelle Fabriek