Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Van Nelle Fabriek

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Van Nelle Fabriek en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

van Nelle Fabriek is een evenementenlocatie in Rotterdam. Modernistische fabriek uit de jaren 30, nu een broedplaats voor creatieve bedrijven en een evenementenlocatie. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Sparta, Diergaarde Blijdorp, Delfshaven, Museum Rotterdam1940 1945 nu, bevinden zich op slechts 1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
van der Valk 0.89 km
Le Marin Boutique Hotel 1.81 km
Supernova Hotel 2.17 km
Premier Suites Plus 2.49 km
Marriott 2.62 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Vroesenpaviljoen 1.58 km
Soif 1.79 km
Statencafe 1.92 km
Engels 2.45 km
Wester Paviljoen 2.45 km
Van Nelle Fabriek

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
De Van Nelle Fabriek in Rotterdam is een van de meest iconische industriële erfgoedsites van Nederland. Deze voormalige tabaks- en koffiefabriek is omgebouwd tot een prachtige evenementenlocatie, waar je een onvergetelijk feest of evenement kunt organiseren. Of het nu gaat om een jubileum, Bedrijfsfeest, bruiloft of een andere speciale gelegenheid, de Van Nelle Fabriek biedt de perfecte ambiance voor een spectaculair evenement.

Een van de zalen waarin je jouw feest kunt organiseren, is de prachtige Auditoriumzaal. Deze ruime en elegante zaal is ideaal voor grotere bijeenkomsten. Met zijn hoge plafonds, grote ramen en industriële details ademt de zaal een unieke sfeer uit. De ruimte kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen, met voldoende ruimte voor een dansvloer, zitgedeeltes, podium en andere benodigdheden. Of je nu een grootschalig feest met live muziek en entertainment wilt organiseren of een formele gala-avond met dinermogelijkheden, de Auditoriumzaal biedt de perfecte setting.

En wat is een feest zonder ballonnen? Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn wij er trots op om onze ballondecoraties aan te bieden voor evenementen in de Van Nelle Fabriek. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk ballonnenboeket dat bij het thema van jouw feest past, adembenemende ballonbogen die de ingang van de zaal markeren, of unieke balloncreaties die een speciale touch aan het evenement geven, wij zorgen ervoor dat de ballondecoraties naadloos aansluiten bij jouw visie en het unieke karakter van de locatie.

Ons team van getalenteerde ballonartiesten heeft jarenlange ervaring in het creëren van prachtige ballondecoraties die de sfeer van jouw evenement versterken. We werken nauw samen met jou om jouw wensen en ideeën te begrijpen, zodat we op maat gemaakte ballonontwerpen kunnen maken die jouw feest naar een hoger niveau tillen. Met oog voor detail en creativiteit zorgen we ervoor dat de ballonnen naadloos passen bij de stijl en het thema van jouw feest.

Dus of je nu een elegant gala, een sprankelend jubileumfeest of een bruisende bedrijfsbijeenkomst plant in de Van Nelle Fabriek, laat het Rotterdams Ballonnenbedrijf de ballondecoraties verzorgen om jouw evenement een feestelijk tintje te geven. Samen zorgen we ervoor dat jouw feest bij de Van Nelle Fabriek een onvergetelijke ervaring wordt, waarbij zowel de locatie als de ballondecoraties de gasten versteld doen staan.

 

Zaal huren

De Van Nelle Fabriek in Rotterdam biedt een ongeëvenaarde locatie voor evenementen met 10.000 m² aan ruimte, geschikt voor maximaal 7000 personen. Of je nu op zoek bent naar een imposante setting of juist een intieme sfeer wilt creëren, deze UNESCO-monumentale locatie past zich aan jouw wensen aan. Met verschillende zalen die naar eigen smaak kunnen worden ingericht, biedt de Van Nelle Fabriek een unieke plek voor jouw evenement. Of het nu gaat om een inspirerende ontvangst in de Koffiefabriek, een borrel in de Branderij, vergaderingen in Achter Glas of activiteiten buiten, hier kun je alle mogelijkheden verkennen. De locatie heeft talloze voordelen, waaronder ruime parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid, duurzaamheid en een team van experts om ervoor te zorgen dat je evenement een succes wordt.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij van Nelle Fabriek, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij van Nelle Fabriek

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij van Nelle Fabriek. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Michel de Ligt
Michel de Ligt 27-07-2023
Wij gingen in dit historische gebouw naar een nog iets historischer evenement World of Dino's. Parkeren was eenvoudig en € 1,50. Verder weinig meegekregen van de van Nelle historie. Vergeten nog even het van Nelle winkeltje te bezoeken.

 

Lisa May
Lisa May 05-08-2023
Naar world of dino’s geweest. Een leuke speurtocht voor de kinderen. Voor anderhalf uur a twee uur is het leuk. Minigolf kan buiten en kost 3 euro pp. Een leuke speelhoek met treintje die rondje reed, soft play speelblokken, ballenbak en tafels met lego’s. De andere kant zag ik tafels met kleurplaten en een zandbak. Dus naast dino’s kijken is het er ook leuk spelen voor de kids. Zag ook iets met skelters, voor 2 euro kan je dan een rondje. Bij de ingang stond een hele rij. Maar eenmaal binnen valt het allemaal reuze mee. Prijzen in de horeca vallen wel mee. Kan er met contant en met pin betalen.

 

Hans Rol
Hans Rol 04-04-2023
De van Nelle fabriek Dit prachtige bouwwerk met veel glas was zijn tijd ver vooruit. Een iconisch gebouw gelegen aan de Schie. De voormalige fabriek van firma Van Nelle, ontworpen door Leendert van der Vlugt van het architectenbureau Brinkman & Van der Vlugt in samenwerking met constructeur Jan Wiebenga, is een schoolvoorbeeld van het nieuwe bouwen. Het complex werd tussen 1927 en 1930 onder leiding van Cees van der Leeuw gebouwd. Het gebouw is niet altijd open voor bezichtigingen, wanneer dit wel het geval is is het een must om het te gaan zien. Ook voor iemand die niet van architectuur houdt kan het bezoeken van dit gebouw je overladen met veel positieve energie.

 

Virginia Freeth
Virginia Freeth 13-07-2023
Naar the world of dino's geweest. Dit is een tijdelijk iets in de van Nelle fabriek. Was opzich wel leuk. Alleen je bent er wel snel doorheen gelopen. Binnen 3 kwartier kan je alweer buiten staan. Kaartje is vrij prijzig. Er is een binnenplaats met kantine en voor de kids een speelplek. De kids kunnen daar in een treintje zitten dat kleine rondjes rijd. Ook kunnen ze (zelf) rondjes rijden in een mini safari jeepje. Dit kost wel €3,- wat ik eigenlijk vreemd vond omdat je al zoveel moet betalen voor de entree. Ook kan je bij de uitgang nog wat leuks kopen als herinnering en bij de uitgang is er ook een mini midgetgolf. Waar je uiteraard ook voor moet betalen. Volgens mij €3,- p.p.

 

Priya Mahabiersing
Priya Mahabiersing 30-08-2023
Super leuke tentoonstelling! World of Dinos was hartstikke goed in elkaar gezet. Mijn peuter heeft genoten (en wij ook), mini golf en de kart fietsen waren een leuke extra!

 

 

meer Reviews

 

Foto's van Nelle Fabriek

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Van Nelle Fabriek. Plan je binnenkort een event bij Van Nelle Fabriek en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Workstreampeople Anywhere365 Van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Workstreampeople Anywhere365 Van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Dutchweek van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Dutchweek van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrijfsfeest Dutchweek van Nelle Fabriek
Ballonpilaar Breed Rond Bedrijfsfeest Dutchweek van Nelle Fabriek
Folieballon Cijfer 10 Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrijfsfeest IT Synergy van Nelle Fabriek Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrijfsfeest IT Synergy van Nelle Fabriek Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Tafeldecoratie 5ballonnen Berijfsfeest IT Synergy van Nelle Fabriek Rotterdam
Folieballon Cijfer 10 Tafeldecoratie 5ballonnen Berijfsfeest IT Synergy van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Opening Winkeltje Van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Opening Winkeltje Van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Emakina van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest Emakina van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Emakina van Nelle Fabriek Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Emakina van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrukt Bedrijfsfeest Wella bij de van Nelle Fabriek Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrukt Bedrijfsfeest Wella bij de van Nelle Fabriek Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over van Nelle Fabriek of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of van Nelle Fabriek zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.