Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

River Bar

  • Westerkade 8, 3016 CL Rotterdam [Kaart]
  • http://riverbar.nl/
  • Westerpark (0.30 km.)
  • Leuvehaven (0.78 km.)
  • Westplein Rotterdam (0.26 km.)
  • Rotterdam Blaak (1.71 km.)
  • Veerhaven (0.21 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij River Bar en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Wereldmuseum, World Port Center, Hotel New York, Spido, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Hotel New York 0.50 km
Bruno Room Mate 0.70 km
NHOW 0.73 km
Euromast 0.80 km
Inntel 0.81 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
River Bar 0.00 km
De Ballentent 0.31 km
Mara by Flipp 0.40 km
Harbour Club 0.49 km
Rodeo 0.57 km
River Bar

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
In het sfeervolle Kooren Paviljoen in Rotterdam vind je de River Bar, een culinaire reis door Europa. De inspiratie voor de gerechten en ingrediënten komt rechtstreeks van de rivieren die door steden als Londen, Parijs, Lyon, Rome, Bilbao en Porto stromen. Deze Europese reis heeft een schat aan recepten opgeleverd, van eeuwenoude familierecepten tot gerechten van reizigers van verre oorden.

River Bar verwelkomt zowel locals als reizigers en biedt een mix van klassieke en moderne Europese gerechten, altijd met de nadruk op kwaliteit, passie en liefde. Of je nu komt voor een wekelijkse hangout of een speciale viering, River Bar is de ideale plek om te genieten van heerlijk eten en drinken.

Het prachtige terras van River Bar biedt een spectaculair uitzicht op de Nieuwe Maas en de iconische Erasmusbrug, terwijl je geniet van Europese wijnen en gerechten om te delen. Het is een laagdrempelige plek, maar de kwaliteit staat altijd voorop.

River Bar is het geesteskind van Merijn Sips, Christiaan Bergers en Robin Bravenboer. Vanaf het middaguur kun je hier terecht voor een kopje koffie of een borrel met een snack, of genieten van een heerlijk diner geïnspireerd door de Europese rivieren. Het menu biedt een scala aan opties, van klassieke gerechten tot moderne creaties, met voldoende vegetarische keuzes en de mogelijkheid voor een 'carte blanche' menu samengesteld door de chefs.

En wanneer er iets te vieren valt, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf voor prachtige ballondecoraties om de feestelijke sfeer compleet te maken. Dus kom langs en ontdek de River Bar aan de waterkant, waar je wordt verwelkomd voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij River Bar

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij River Bar. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar River Bar?

 

Gerelateerde artikelen

 

Foto's River Bar

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor River Bar. Plan je binnenkort een event bij River Bar en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over River Bar of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of River Bar zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.