Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Nieuwe Luxor

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Nieuwe Luxor en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Nieuwe Luxor is een evenementenlocatie, theater in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Vertical City De Rotterdam, Erasmusbrug, Nederlands Fotomuseum, Lantarenvenster, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
NHOW 0.15 km
Bruno Room Mate 0.22 km
Hotel New York 0.57 km
Pincoffs 0.58 km
Inntel 0.83 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Aqua Asia 0.22 km
By Ami 0.24 km
Dudok aan de Maas 0.27 km
Mood 0.38 km
Rodeo 0.42 km
Nieuwe Luxor

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam is dé plek om een onvergetelijk feest te organiseren. Met zijn prachtige architectuur, moderne faciliteiten en centrale ligging biedt dit theater de perfecte setting voor een bijzonder evenement. Of je nu een jubileumfeest, een gala-avond of een bedrijfsbijeenkomst wilt organiseren, het Nieuwe Luxor Theater heeft de ideale zaal om aan al jouw wensen te voldoen.

Eén van de zalen in het Nieuwe Luxor Theater is een ruime en veelzijdige locatie die zich leent voor diverse evenementen. Met zijn chique interieur, comfortabele zitplaatsen en state-of-the-art audiovisuele technologieën biedt deze zaal een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Of je nu een intiem feest met een select gezelschap of een grootschalig evenement met honderden gasten organiseert, deze zaal kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

En wat is een feest zonder ballonnen? Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat klaar om jouw feest in het Nieuwe Luxor Theater nog feestelijker te maken met hun prachtige ballondecoraties. Of je nu op zoek bent naar opvallende ballonbogen bij de ingang, elegante ballonpilaren rondom de dansvloer of kleurrijke balloncenterpieces voor de tafels, het team van het Rotterdams Ballonnenbedrijf kan de perfecte ballonarrangementen samenstellen die passen bij de stijl en sfeer van jouw evenement.

Stel je voor: je betreedt de zaal van het Nieuwe Luxor Theater en wordt verwelkomd door een adembenemende ballonnenboog die de entree siert. Terwijl je verder loopt, zie je schitterende ballonpilaren die de dansvloer omlijsten, waardoor een feestelijke sfeer ontstaat. De tafels zijn versierd met prachtige balloncenterpieces die de gasten betoveren. De ballondecoraties van het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegen een vleugje magie en kleur toe aan de ambiance van het theater, waardoor jouw feest een visueel spektakel wordt dat de gasten zal verrassen en verwonderen.

Dus, als je een feest of evenement organiseert in het Nieuwe Luxor Theater, vertrouw dan op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de perfecte ballondecoraties te verzorgen. Met hun creatieve ontwerpen en hoogwaardige ballonnen zullen ze ervoor zorgen dat jouw feest in het theater een buitengewone ervaring wordt. Het combinatie van de prachtige locatie en de feestelijke ballondecoraties zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij jouw gasten.

 

Zaal huren

Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam biedt de perfecte locatie voor uw evenement, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een presentatie van uw cijfers of een congres. Met twee unieke locaties in Rotterdam, biedt dit theater een magische setting waarin alles mogelijk is. Of u nu kiest voor de moderne theaterzaal met een capaciteit tot 1535 personen, het intieme toneel met ruimte voor 400 personen, de ruime Rijnfoyer met plaats voor 800 personen, of de gezellige Maasfoyer met ruimte voor 150 personen, uw evenement zal in de schijnwerpers staan terwijl het theater zorgt voor een vlekkeloze organisatie achter de schermen. Met daglicht en een prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline zijn de foyers van het Nieuwe Luxor Theater ook ideaal voor uw bijeenkomst.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Nieuwe Luxor, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Nieuwe Luxor

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Nieuwe Luxor. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Het Nieuwe Luxor Theater is een ruim opgezet theater aan de voet van de Erasmusbrug met ruime zitplaatsen en uitstekend zicht op het podium."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Nico Tamis
Nico Tamis 08-09-2023
Gisteren naar Les Miserables geweest. In een woord geweldig. Alles klopte zowel aan de voorstelling als aan dit theater. Heerlijk. De voorstelling was geweldig. Het orkest, de decors, de spelers waren op hun best (voor mijn gevoel). De zang was zuiver. Timing klopte perfect. En het effect als Jabert van de brug afspringt. Briljant. Alleen had ik wat moeite met de spraakverstaanbaarheid.

 

Desley Boxtart
Desley Boxtart 10-09-2023
Ik ben gisteravond bij Les Miserables geweest in het Nieuwe Luxor. De kosten voor een theaterkaartje zijn altijd wel duurder dan een ''gewoon'' avondje uit, maar ik hou van het theater, de ambiance die het met zich meebrengt het maakt het allemaal extra bijzonder. Wat een teleurstelling kreeg ik bij het Nieuwe Luxor Theater, de entree de rode loper heel erg vies. De lichtborden met Entree half kapot. De jongen die ons binnen verwelkomde zei goedenavond, scande onze kaartjes en dat was het. Hij legde ons niets uit waar we heen moesten en wenste ons ook geen fijne avond. Teleurstellend vind ik het. In de pauze kregen we lauw frisdrank waarvan de labels eraf lagen. Kortom ik zou niet zo gauw meer naar een musical gaan in het Nieuwe Luxor Theater.

 

Arno van Leeuwen
Arno van Leeuwen 08-09-2023
Een mooi groot theater! Weer genoten van een voorstelling op de Kop van Zuid. Parkeergarage om de hoek en als je op tijd gaat kun heerlijk relaxen in de vele zit hoekjes. Ook de pauze drankjes zijn goed geregeld, zodat iedereen snel geholpen wordt. Niet zo gek dat ik zo graag kom! Tot de volgende.

 

Google reviewer
Google reviewer 11-03-2023
Welke architect heeft dit gebouw ontworpen ? Ophangen aan het kortste touwtje ! Een avondje theater met Tineke Schouten..... Super veel gelachen, mooie avond. Maar....... wat Tineke aantrekt qua publiek is 40% 60+. Bij binnenkomst, kaartcheck, garderobbe. Daar rondkijkend om voor mensen die een gehoorapparaat hebben een apparaat te halen. Aaaaah....... terug lopen door de kaartencontrole, daar was een balie waar je ze kon halen. Daar aangekomen en meegekregen, weer terug...... jammer joh...... kaartcontrole, die hadden de anderen bij zich. Heel gedoe voor niets. Tip: die balie moet natuurlijk achter de kaartencontrole zijn. Of de kaartencontrole bij de ingang. 👍 In het theater zijn 2 kleine liftjes om naar de juiste etage te gaan. Echter heel irritant en vervelend dat 1 lift buitendienst was. En dat de hele meut via 1 lift naar hun bestemming moest brengen. In de pauze....... heel het theater moet naar boven klimmen, klauteren, klunnen, om aldaar hun drankje te gaan halen. Eindelijk een drankje bemachtigd te hebben, 2 slokjes en...... ding-dong, we worden weer in de zaal verwacht. En terug klauteren, klunnen, klimmen naar beneden. En was het nu een normale trap .....Nee...... 1 tree is 1,80 à 2 meter breed. En dat ....weet ik veel hoeveel trede's 😡 Lekker slim gedaan met zoveel mensen om dit te kunnen bedenken. (NIET). Nee.... bepaald vriendelijk theater is het niet voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn, laat staan rolstoelers. Dacht toch wel dat zeker deze branche iets hadden geleerd in de coronatijd wat betreft service, maar dat valt 100% vies tegen. Pech, maar toch jammer !!

 

RvH Ronald
RvH Ronald 01-07-2023
Kom al in de Nieuwe Luxor sinds de opening in 2001 en heb er ondertussen velen voorstellingen gezien. Toevalligerwijs was dit het jaar 2001 dat ik degene waar ik vandaag weer een voorstelling van bijwoonde, Theo Maassen, voor het laatst had gezien 😁Zaal is prima en de stoelen zitten goed.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Nieuwe Luxor

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Nieuwe Luxor. Plan je binnenkort een event bij Nieuwe Luxor en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar 100e voorstelling Grease Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Ballonpilaar 100e voorstelling Grease Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Cloudbuster Rond Premiere Musical The Prom nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Cloudbuster Rond Premiere Musical The Prom nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Cloudbuster Rond Premiere Musical The Prom nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Cloudbuster Rond Premiere Musical The Prom nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Cloudbuster Rond Premiere Musical The Prom nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Cloudbuster Rond Premiere Musical The Prom nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Nieuwe Luxor Theater Richard Groenendijk alias Jopie Parlevliet  en Joke Bruijs steunen Luxor Theater en Voedselbank met de Borrelbox Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Nieuwe Luxor Theater Richard Groenendijk alias Jopie Parlevliet en Joke Bruijs steunen Luxor Theater en Voedselbank met de Borrelbox Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Schoolfeest Helinium Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Schoolfeest Helinium Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Nieuwe Luxor of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Nieuwe Luxor zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.