Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Museum Rotterdam Timmerhuis

 • Rodezand 26, 3011 AN Rotterdam [Kaart]
 • https://museumrotterdam.nl/
  Uw link hier?
 • WTC Beursplein (0.11 km.)
 • Stadhuis (0.19 km.)
 • Meent Rotterdam (0.15 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.57 km.)
 • Centrum (0.59 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Museum Rotterdam Timmerhuis en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Meent, Stadhuis, Zomercarnaval, Stadhuisplein, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Postillion Hotel 0.01 km
Atlanta 0.14 km
The James 0.26 km
Urban Residences 0.33 km
Hilton 0.33 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
1NUL8 0.06 km
Dudok 0.09 km
Roxxie 0.09 km
1NUL8 The Basement 0.10 km
Oyster Club 0.10 km
Museum Rotterdam Timmerhuis

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het Museum Rotterdam, ooit een schitterende schatkamer van herinneringen, bevond zich aan het bruisende Rodezand in het hart van Rotterdam. Als een levendig eerbetoon aan de rijke geschiedenis en diverse cultuur van de stad en haar trotse inwoners, heeft dit museum een tijdlang de ziel van Rotterdam in haar Zalen gevangen.

In 2016 opende het Museum Rotterdam zijn deuren en begon het aan een missie om de verhalen van de stad te vertellen - verhalen die werden gekoesterd in de straten, gebouwen en harten van de mensen die Rotterdam zijn. Met elk artefact, elke foto en elke interactieve tentoonstelling bracht het museum het verleden tot leven, en creëerde het een brug tussen de generaties, om zo een dieper begrip van de stad en haar evolutie te bevorderen.

Helaas, na een kort maar betekenisvol bestaan, moest het museum in 2020 de deuren sluiten als gevolg van financiële uitdagingen. Toch liet het een onuitwisbare indruk achter op degenen die het hadden bezocht en die werden geïnspireerd door de verhalen die er werden verteld.

Bij momenten van viering en geluk in het museum was het het Rotterdams Ballonnenbedrijf dat opstond om vreugde en kleur toe te voegen aan de gebeurtenissen. Met hun vrolijke ballonnen brachten ze een lach op de gezichten van bezoekers en herinnerden ze aan de veerkracht van Rotterdam en haar inwoners.

Hoewel het museum nu permanent gesloten is en de echo's van zijn verhalen zijn vervaagd, blijft de geest van Museum Rotterdam voortleven in de harten van degenen die werden geraakt door de exposities, lezingen en educatieve initiatieven die er ooit plaatsvonden. Het herinnert ons eraan dat de geschiedenis van een stad niet alleen in stenen en papier ligt, maar in de mensen die er wonen en in de verhalen die ze doorgeven.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Museum Rotterdam Timmerhuis

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Museum Rotterdam Timmerhuis. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Museum Rotterdam Timmerhuis

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Museum Rotterdam Timmerhuis. Plan je binnenkort een event bij Museum Rotterdam Timmerhuis en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

ballonboog 6m vlak voor de sluiting van Museum Rotterdam Timmerhuis
ballonboog 6m vlak voor de sluiting van Museum Rotterdam Timmerhuis
Ballonboog 6m Museum Rotterdam Timmerhuis vlak voor de sluiting locatie Rodezand
Ballonboog 6m Museum Rotterdam Timmerhuis vlak voor de sluiting locatie Rodezand
Ballonboog 6m Museum Rotterdam Timmerhuis vlak voor de sluiting locatie Rodezand
Ballonboog 6m Museum Rotterdam Timmerhuis vlak voor de sluiting locatie Rodezand

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Museum Rotterdam Timmerhuis of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Museum Rotterdam Timmerhuis zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.