Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Raderstoomboot De Majesteit! Wat te zien en doen bij Raderstoomboot De Majesteit.

Raderstoomboot De Majesteit is een partyschip in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Heineken Gebouw, Foodhallen, Erasmus University College, Centrale Bibliotheek, Meent, bevinden zich op slechts 3.3 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Raderstoomboot De Majesteit kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Raderstoomboot De Majesteit  
Facet Eten en Drinken 0.79 km website
Schone Lei 2.03 km website
Lake House 2.37 km website
Tuin van de Vier Windstreken 2.51 km website
Calma by Finca 2.54 km website
 

Parkeren nabij Raderstoomboot De Majesteit

Parkeren nabij Raderstoomboot De Majesteit kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Raderstoomboot De Majesteit is Zoomstraat. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 2.33 km bij Raderstoomboot De Majesteit vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (2.75 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Raderstoomboot De Majesteit met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Maasboulevard, 3063 NS Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Zoomstraat (2.33 km.)
Metrostation    Binnenhof (2.26 km.)
Tramhalte    Station Noord Rotterdam (1.95 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Noord (1.85 km.)
Steiger Watertaxi   Oostplein (3.42 km.)

 

Foto's Raderstoomboot De Majesteit

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Raderstoomboot De Majesteit. Plan je binnenkort een event bij Raderstoomboot De Majesteit en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 12 half Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 12 half Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond, Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 12 half Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond, Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 12 half Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam

 

Aanbiedingen en Kortingen

Met korting naar Raderstoomboot De Majesteit? Iedere dag doorzoeken we voor je op o.a. Tripper, Social Deal, Goupon en Vakantieveilingen naar aanbiedingen van Raderstoomboot De Majesteit en plaatsen we die hieronder.

 

Helaas geen aanbiedingen gevonden van Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam :-(

 

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over Raderstoomboot De Majesteit.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Raderstoomboot De Majesteit of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.