Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Dudok Aan De Maas Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Dudok Aan De Maas Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Dudok Aan De Maas Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Dudok aan de Maas! Wat te zien en doen bij Dudok aan de Maas.

Dudok aan de Maas is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Vertical City De Rotterdam, Lantarenvenster, City Race, Erasmusbrug, Nieuwe Luxor, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Met korting naar Dudok aan de Maas?

Met korting naar Dudok aan de Maas? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Dudok aan de Maas

 

Hotels in de buurt van Dudok aan de Maas Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Dudok aan de Maas Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Dudok aan de Maas Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Dudok aan de Maas Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Dudok aan de Maas Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Dudok aan de Maas Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Dudok aan de Maas kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Dudok aan de Maas Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Dudok aan de Maas  
Dudok aan de Maas (review) 0.00 km
Aqua Asia (review) 0.05 km
Mood (review) 0.20 km
Rodeo (review) 0.21 km
By Ami (review) 0.21 km
 

Parkeren nabij Dudok aan de Maas

Parkeren nabij Dudok aan de Maas kan gewoon op straat. Statendam is parkeerzone 130 en kost € 4,26 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Dudok aan de Maas is De Rotterdam. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.08 km bij Dudok aan de Maas vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Noorderhelling (3.41 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Dudok aan de Maas met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Wilhelminakade 699, 3072 AP Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   De Rotterdam (0.08 km.)
Metrostation    Wilhelminaplein (0.41 km.)
Tramhalte    Wilhelminaplein Rotterdam (0.32 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (1.49 km.)
Steiger Watertaxi   Holland Amerikakade (0.20 km.)

 

Foto's Dudok aan de Maas

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Dudok Aan De Maas. Plan je binnenkort een event bij Dudok Aan De Maas en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Letters Huwelijk Cafe Rotterdam Dudok aan de Maas Rotterdam
Folieballon Letters Huwelijk Cafe Rotterdam Dudok aan de Maas Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Dudok aan de Maas of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.