Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

van Oldenbarneveltstraat

De van Oldenbarneveltstraat in het Mauritskwartier in Rotterdam is vergelijkbaar met winkelen in Parijs. Het is een prominente Winkelstraat met diverse exclusieve modeboetieks, luxe schoenenzaken en charmante eetgelegenheden. De etalages van Nen Xavier, Wendela van Dijk en Mostert & Van Leeuwen tonen stijlvolle hakken, nette kleding, elegante mantels en hoogwaardige leren tassen. De merken in deze straat zijn voornamelijk Deens, Zweeds en Frans, maar Rotterdamse ontwerpers zoals Monique van Heist en Susan Bijl zijn ook goed vertegenwoordigd. Alles in deze straat draait om goede smaak, zelfs de bloemen van de bloemist 's Zomers aan de overkant zijn van hoge kwaliteit.

 

Feest bij Van Oldenbarneveltstraat! Wat te zien en doen bij Van Oldenbarneveltstraat.

Van Oldenbarneveltstraat is een winkelstraat in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als De Doelen, Cinerama, Koopgoot, Marathon van Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

Kenmerken: Route

 

Met korting naar Van Oldenbarneveltstraat?

Met korting naar Van Oldenbarneveltstraat? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Van Oldenbarneveltstraat

 

 

Reviews

 

Hotels in de buurt van Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Van Oldenbarneveltstraat kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Van Oldenbarneveltstraat  
Tai Wu (review) 0.12 km
Sijf (review) 0.12 km
Ferry (review) 0.27 km
Ayla (review) 0.32 km
Old Dutch (review) 0.41 km

 

 

Parkeren nabij Van Oldenbarneveltstraat

Parkeren nabij Van Oldenbarneveltstraat kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. Reserveer je parkeerplaats van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Waar parkeren Wanneer betaald parkeren Parkeertarief 2023
Van Oldenbarneveltstraat (op straat zone 30) ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00 € 4,26 per uur
Parkeergarage Lijnbaan (loopafstand 0.19 km) ma t/m zo: 0:00 - 23.:59 € 4.00 per uur

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.43 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Van Oldenbarneveltstraat met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart. Lees ook ons blog over gratis parkeren in Rotterdam.

 

 

Contact

Contactgegevens niet beschikbaar :-(

 

Openingstijden

Openingstijden niet beschikbaar :-(

 

 

Bereikbaarheid

Adres   Van Oldenbarneveltstraat, 3012 CJ Rotterdam (Rotterdam) [Kaart]
Website   http://oldenbarneveltstraatrotterdam.nl/
Parkeergarage   Lijnbaan (0.19 km.)
Metrostation    Eendrachtsplein (0.30 km.)
Tramhalte    Lijnbaan Rotterdam (0.26 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.66 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.67 km.)

 

Meer artikelen over Van Oldenbarneveltstraat

De 22 leukste Winkelstraten van Rotterdam

De 22 leukste Winkelstraten van Rotterdam

Rotterdam is de 2e grootste winkelstad van Nederland waar de winkels 7 dagen per week open zijn en je kunt shoppen tot je er bij neervalt. Rotterdam heeft tal van winkelstraten, winkelcentra en winkelgebieden., je vindt er een mix van unieke winkels van lokale ontwerpers en luxe warenhuizen waar exc...

 

Foto's Van Oldenbarneveltstraat

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Van Oldenbarneveltstraat. Plan je binnenkort een event bij Van Oldenbarneveltstraat en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Oh My Sushi van Oldenbarneveltstraat Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Oh My Sushi van Oldenbarneveltstraat Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Van Oldenbarneveltstraat of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.