Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

De Beurs Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij De Beurs Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij De Beurs Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

De Beurs

De Beurs is gevestigd in de voormalig foyer van bioscoop Thalia aan de Kruiskade in hartje Rotterdam. De Beurs nu uitgegroeid tot een levendig restaurant, club en bar in één en bekend bij elke student in Rotterdam en is dé plek om je medestudenten te ontmoeten. Een plek om tot rust te komen, goedkoop te eten, een potje te darten of poolen, een voetbalwedstrijd te kijken, maar voora, de plek om de hele nacht door te feesten! In de kelder van De Beurs is er ruimte voor besloten feesten en partijen, diners en borrels.

 

Feest bij De Beurs! Wat te zien en doen bij De Beurs.

De Beurs is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Stadhuisplein, Stadhuis, Lijnbaan, De Doelen, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Met korting naar De Beurs?

Met korting naar De Beurs? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

De Beurs

 


"Ruime lichte locatie met groot terras in het bruisende centrum van de stad. Streetfood in hartje Rotterdam."


Hotels in de buurt van De Beurs Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan De Beurs Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij De Beurs Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van De Beurs Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van De Beurs Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van De Beurs Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van De Beurs kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van De Beurs Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot De Beurs  
De Beurs (review) 0.00 km
TIWYA (review) 0.04 km
Joelia (review) 0.11 km
The Grit (review) 0.13 km
Cornelis (review) 0.13 km
 

Parkeren nabij De Beurs

Parkeren nabij De Beurs kan gewoon op straat. Noordsingel Zz is parkeerzone 710 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij De Beurs is Kruiskade. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.01 km bij De Beurs vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.01 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar De Beurs met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Kruiskade 55, 3012 EE Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Kruiskade (0.01 km.)
Metrostation    Stadhuis (0.20 km.)
Tramhalte    Kruiskade Rotterdam (0.09 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.45 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.86 km.)

 

Foto's De Beurs

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor De Beurs. Plan je binnenkort een event bij De Beurs en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 30 Cafe De Beurs Kruiskade Rotterdam
Folieballon Cijfer 30 Cafe De Beurs Kruiskade Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over De Beurs of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.