Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Gauchos

 • Weissenbruchlaan 149, 3054 LM Rotterdam [Kaart]
 • https://www.gauchosgrill.nl/rotterdam-aan-de-plas
  Uw link hier?
 • Zoomstraat (2.35 km.)
 • Meijersplein (2.34 km.)
 • Station Noord Rotterdam (1.88 km.)
 • Rotterdam Noord (1.72 km.)
 • Oostplein (3.84 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Gauchos en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Kralingse Plas, Heineken Gebouw, Foodhallen, Luchtsingel, bevinden zich op slechts 2.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
The Slaak 3.54 km
Midtown Hotel 3.74 km
Savoy 3.77 km
Motto by Hilton 3.77 km
Hilton 3.86 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Gauchos 0.00 km
Three 0.10 km
Facet Eten en Drinken 0.13 km
Lake House 2.27 km
Woodz 2.46 km
Gauchos

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Bij restaurant Gauchos aan de Plas draait het allemaal om relaxen en genieten van lekker eten met een geweldig uitzicht. Gelegen aan de rand van de Bergse Voorplas in Hillegersberg, biedt het een chill plekje weg van de stad, maar met een prachtig zicht op de skyline van Rotterdam.

Hier proef je de beste Argentijnse steak, perfect gegrild om je smaakpapillen te verwennen. En als er iets te vieren valt, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf ervoor dat de boel nog gezelliger wordt met kleurrijke ballonnen.

Of je nou komt voor een laid-back sessie buiten de stad of voor een gezellig avondje met Latijns-Amerikaanse sfeer, Gauchos aan de Plas staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Gauchos

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Gauchos. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Gauchos

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Gauchos. Plan je binnenkort een event bij Gauchos en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonslinger Gauchos aan de Plas Rotterdam
Ballonslinger Gauchos aan de Plas Rotterdam
Ballonslinger Gauchos aan de Plas Rotterdam
Ballonslinger Gauchos aan de Plas Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Gauchos of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Gauchos zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.