Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

1898 Food And Drinks

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij 1898 Food And Drinks en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Haven, Kubuswoningen, Wijnhaven, Markthal, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Stayokay Hostel 0.16 km
Animathor 0.31 km
Savoy 0.39 km
Motto by Hilton 0.54 km
Postillion Hotel 0.78 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
1898 Food and Drinks 0.00 km
Lot en Daan 0.05 km
Fitzgerald 0.14 km
Bar Blink 0.15 km
De Vrienden Live 0.18 km
1898 Food And Drinks

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Aan het charmante Gelderseplein in Rotterdam, genesteld in het iconische art nouveau pand 'Het Witte Huis', ligt 1898 Food & Drinks. Dit historische gebouw, ooit in 1898 de eerste wolkenkrabber van Europa, biedt nu onderdak aan een gastronomisch paradijs waar liefhebbers van goed eten samenkomen zonder al te veel opsmuk, in een ontspannen Rotterdamse sfeer.

De wijnbar met shared dining concept van 1898 Food & Drinks heeft zich snel geliefd gemaakt onder gasten. Het idee van samen borrelen en eten, waarbij gerechten worden gedeeld, staat centraal in de beleving. Wat is er gezelliger dan genieten van een tafel vol heerlijke gerechten om te delen, allemaal op unieke wijze bereid en om je vingers bij af te likken?

In deze warme en moderne ambiance staat samenzijn centraal, waar gesprekken gedijen en de 'art niveau' sfeer knus en uitnodigend is, vergezeld van loungemuziek op de achtergrond. Of je nu alleen bent of in goed gezelschap, bij 1898 Food & Drinks voel je je altijd welkom. Het sociale concept zorgt ervoor dat verbindingen snel worden gemaakt, terwijl je geniet van een zorgeloze culinaire ervaring.

En wanneer er iets te vieren valt, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf paraat om de feestelijke ambiance compleet te maken met prachtige ballondecoraties. Of het nu gaat om een Verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid, 1898 Food & Drinks biedt de perfecte setting om elk moment onvergetelijk te maken.

Met meer dan 26 jaar ervaring vormen Thijs en Gerard, de eigenaren van 1898 Food & Drinks, een winnend horeca-duo. Hun passie voor culinair tafelen en warme gastvrijheid is voelbaar in elke ervaring die ze creëren, en dat maakt een bezoek aan 1898 Food & Drinks een ware traktatie in de oudste haven van Rotterdam.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij 1898 Food and Drinks

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij 1898 Food and Drinks. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar 1898 Food and Drinks?

 

Gerelateerde artikelen

 

Foto's 1898 Food and Drinks

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor 1898 Food And Drinks. Plan je binnenkort een event bij 1898 Food And Drinks en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Bedrukt 1898 Food and Drinks Wijnbar Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Bedrukt 1898 Food and Drinks Wijnbar Oude Haven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over 1898 Food and Drinks of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of 1898 Food and Drinks zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met korting naar 1898 Food And Drinks?

De Koopjesjager doorzoekt tegelijkertijd meerdere kortingswebsites zoals Groupon, Social Deal, Vakantieveilingen en nog veel meer om kortingen, aanbiedingen en acties te vinden voor 1898 Food And Drinks. Het is super handig en snel. Probeer het eens! Het is helemaal gratis.

Toon acties bij 1898 Food And Drinks