Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Chinese Boot Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Chinese Boot Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Chinese Boot Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Chinese Boot Ocean Paradise

De Chinese Boot is het drijvend Chinees all-you-can-eat-restaurant 'Ocean Paradise', wat afgemeerd ligt bij de Euromast in Rotterdam. Je kunt er onbeperkt genieten van sushi, zeevruchten, teppanyaki, wok, desserts en drank. Tijdens het eten op deze bijzondere locatie, geniet je van een prachtig uitzicht op de maas.

 

Feest bij Chinese Boot! Wat te zien en doen bij Chinese Boot.

Chinese Boot is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Euromast, Heerenhuys, Schiecentrale, SS Rotterdam, Museum Rotterdam1940 1945 nu, bevinden zich op slechts 0.5 km afstand.

 

Met korting naar Chinese Boot?

Met korting naar Chinese Boot? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Chinese Boot

 

Hotels in de buurt van Chinese Boot Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Chinese Boot Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Chinese Boot Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Chinese Boot Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Chinese Boot Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Chinese Boot Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Chinese Boot kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Chinese Boot Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Chinese Boot  
Chinese Boot (review) 0.00 km
Euromast (review) 0.16 km
Parqiet (review) 0.38 km
Restaurant Goud (review) 0.40 km
Harbour Club (review) 0.47 km
 

Parkeren nabij Chinese Boot

Parkeren nabij Chinese Boot kan gewoon op straat. Parkhaven is parkeerzone 120 en kost € 4,26 per uur op ma t/m za: 09:00 - 18:00 zo: 12:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Chinese Boot is Schiecentrale. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.54 km bij Chinese Boot vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.45 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Chinese Boot met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Parkhaven 21, 3016 GM Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Schiecentrale (0.54 km.)
Metrostation    Coolhaven (0.83 km.)
Tramhalte    Euromast Rotterdam (0.15 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (2.30 km.)
Steiger Watertaxi   Euromast (0.01 km.)

 

Foto's Chinese Boot

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Chinese Boot. Plan je binnenkort een event bij Chinese Boot en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed en Heliumboog Babyshower Ocean Paradise De Chinese Boot Amazing Oriental Parkhaven Rotterdam
Ballonpilaar Breed en Heliumboog Babyshower Ocean Paradise De Chinese Boot Amazing Oriental Parkhaven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Chinese Boot of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.