Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Chinese Boot Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Chinese Boot Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Chinese Boot Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Inhoudsopgave

  1. Wat te Zien en Doen
  2. Hotels in de buurt
  3. Restaurants in de buurt
  4. Reviews
  5. Foto's
  6. Bereikbaarheid
  7. Ask a Local

Rotterdam Toerisme Tips. Wat te zien en doen bij Chinese Boot Rotterdam.

Chinese Boot Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Euromast, Heerenhuys, SS Rotterdam, Wereldmuseum, Depot Boijmans van Beuningen, bevinden zich op slechts 0.7 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Chinese Boot Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Chinese Boot Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Chinese Boot Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Chinese Boot Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Chinese Boot Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Chinese Boot Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Chinese Boot kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Chinese Boot Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Chinese Boot  
Chinese Boot 0.00 km website
Euromast 0.16 km website
Harbour Club 0.47 km website
Eetcafe Verhip 0.48 km website
Iskender 0.93 km website

Foto's Chinese Boot Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Chinese Boot. Wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Ballonpilaar Breed en Heliumboog Ocean Paradise De Chinese Boot Amazing Oriental Parkhaven Rotterdam
Ballonpilaar Breed en Heliumboog Ocean Paradise De Chinese Boot Amazing Oriental Parkhaven Rotterdam
 

Bereikbaarheid

Adres   Parkhaven 21, 3016 GM Rotterdam [Kaart]
Website   https://www.dechineseboot.nl/
Parkeergarage   Schiecentrale (0.54 km.)
Metrostation    Coolhaven (0.83 km.)
Tramhalte    Euromast Rotterdam (0.15 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (2.30 km.)
Steiger Watertaxi   Euromast (0.01 km.)

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.45 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Chinese Boot met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Vraag een Rotterdammer

Heb je een vraag of opmerking over Chinese Boot Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.