Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Depot Boijmans Van Beuningen Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Depot Boijmans Van Beuningen Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Depot Boijmans Van Beuningen Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Depot Boijmans Van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen is een unieke plek in Rotterdam die je zeker zou moeten bezoeken vanwege de volgende redenen:

  1. Collectie: Het Depot is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld en herbergt de collectie moderne en hedendaagse kunst van Museum Boijmans Van Beuningen. Het biedt een unieke ervaring voor kunstliefhebbers om toegang te krijgen tot het depot en te genieten van de bijzondere collectie.

  2. Architectuur: Het gebouw zelf is een architectonisch hoogstandje, ontworpen door MVRDV. Het is een icoon van Rotterdam en een ware eyecatcher.

  3. Beleving: Het Depot biedt een interactieve en innovatieve beleving voor bezoekers. Met een panoramische lift die je langs kunstwerken naar de top van het gebouw brengt en een loopbrug door het hart van het depot, is het bezoek aan Depot Boijmans een unieke ervaring.

  4. Locatie: Het Depot is gelegen in het Museumpark, in het hart van Rotterdam. Dit maakt het een ideale bestemming om te combineren met andere culturele uitstapjes in de stad, zoals een bezoek aan de Kunsthal of het Nederlands Fotomuseum.

  5. Duurzaamheid: Het Depot heeft een innovatief en duurzaam ontwerp met een groen dak en zonnepanelen, waarmee het bijdraagt aan de duurzame ontwikkeling van de stad. Door een bezoek te brengen aan Depot Boijmans, draag je dus indirect bij aan een duurzamer Rotterdam.

 

Feest bij Depot Boijmans van Beuningen! Wat te zien en doen bij Depot Boijmans van Beuningen.

Depot Boijmans van Beuningen is een attractie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte de Withstraat, Cinerama, Wereldhavendagen, Heerenhuys, bevinden zich op slechts 0.6 km afstand.

Kenmerken: Museum, Point of interest, Establishment

 

Met korting naar Depot Boijmans van Beuningen?

Met korting naar Depot Boijmans van Beuningen? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Depot Boijmans van Beuningen

 

 

Reviews

Suzanne Petri
12-04-2022
De buitenkant is prachtig, en hadden we ook al vaak bekeken. De binnenkant valt tegen. We deden geen rondleiding, wat denk ik wel een aanrader zou zijn want het blijft een depot met wel bijzondere uitstallingen, maar onoverzichtelijk en het lijkt heel weinig. alles is open , je loopt over glas zodat alles te zien is. Mooi bedacht maar niets voor mij persoonlijk: doodeng. Alles maakt een beetje science fiction - achtige indruk.Helemaal door de groepjes in witte jassen die rondlopen (mensen die dus wel de rondleiding doen.....)Het eetcafé boven is een vrij ongezellige plek waar iedereen aan lange tafels bij elkaar zit. Je kunt op deze verdieping naar buiten om van het uitzicht te genieten, wat dan weer prachtig is. Waarom is er geen terras buiten hier?!dat zou nou eens leuk een heerlijk zijn want nu is het buiten met alleen de mooie boompjes toch wel erg statisch. Gemiste kans .

 

Fitz Usmany
11-06-2022
Wat een f e n o m e n a a l gebouw 🌟 Ben er voorbij gelopen toen het in aanbouw was, en opgeleverd, maar nog nooit binnen noch erop geweest. Tot vanmiddag. Het uitzicht vanaf het dak was, mede vanwege het weer, spectaculair. Binnen in het gebouw was ook veel te zien. Iedereen kan zich kosteloos inschrijven voor een toer met gids, die je meeneemt achter de schermen. Zo kregen wij een kijkje in één van de opslagruimtes, waar schilderijen van oude meesters tot moderne kunst wordt opgeslagen. Iedereen die een toer doet, moet een witte jas aan, om zo te minimaliseren dat er vuil van je kleding achterblijft. Tevens gaat de groep met bewaker de ruimte in, dus kan de beveiliging direct zien of er nog anderen mee glippen naar binnen. Het was alsof je een schatkamer binnen komt. Op de derde verdieping gekeken naar de high lights. Babel en de Marskramer van Brueghel, en Titus (zoon) van Rembrandt vond ik toppers.. Er zijn tijdsloten, om iedereen gefaseerd binnen te laten, maar iedereen kan zelf bepalen wanneer men vertrekt. Het werd drukker en drukker en drukker. Velen keken hun ogen uit. Wij ook. AANRADER ✌🏼

 

Corstiaan Breedveld
12-03-2023
Na reservering bij het binnenkomen een sempel op je hand en meteen naar omhoog verwezen om al je tasjes, zakken enzovoort in een locker. De lokker werkt met een code die je zelf moet bedenken. Prima systeem en ruimte voor je jas, tas enzovoort. Daarna met de lift meteen naar de zesde verdieping om te gaan lunchen. Wij hadden geen begeleider gereserveerd, dus na de lunch op het dakterras gekeken. Leuk is het dat je vanaf de Boijmans-toren een foto van jezelf kan maken. Helemaal rondlopend mooi zicht op Rotterdam. Naar de vijfde verdieping gegaan en onderweg de trappen bekeken, de geëtaleerde objecten gezien. Pas wat later hadden we in de gaten dat je zelf op de lichtknop kan drukken. Zo van verdiep naar verdiep gelopen. De liften zijn voldoende en ook snel. Er is veel te zien en veel bezoekers moesten een witte jas aan als ze op excursie gaan. Een mooie ervaring en best wel interessant en trots Rotterdammer te zijn. Late rin het kaar gaan we nog eens op bezoek, maar dan met een begeiler in een groepje.

 

Ada Vermeulen
11-02-2022
Qua architectuur is het een geweldig museum, zowel binnen als buiten. Binnen is er veel glas en veel spiegels. Er zijn ook glazen bruggen. Er is zowel een snelle lift tussen de onderste en de bovenste verdieping, als een langzame,  die op elke verdieping stopt. Het verschil tussen de liften wordt helaas niet duidelijk aangegeven. Er is een gratis korte rondleiding te boeken bij de informatie balie. Je kan geen ruimte kiezen, maar je krijgt er 1 toegewezen. Een groepje mag onder begeleiding 10 minuten (door de klimaateisen van de ruimte) naar binnen, zonder (heup)tas. Binnen is er teleurstellend weinig direct te zien. Je kan door ramen kijken, dan zie je een deel van de ruimte erachter. Er is meer zien door de depot app te downloaden en vervolgens QR codes te scannen. Dan krijg je vervolgens op alfabetische volgorde de inhoud van een ruimte op je telefoon te zien. Dat kunnen echter wel duizenden voorwerpen zijn. Niemand bekijkt ze allemaal. Het zou fijn zijn, wanneer er meer QR codes bij de ramen zouden staan en er een andere volgorde dan een alfabetische, ook mogelijk zou zijn, zoals de belangrijkste voorwerpen in die ruimte. Er zijn 2 grote tentoonstellingsruimtes, waar je binnen kan lopen en die daarmee drukker bezocht zijn. Eén grote ruimte is (nog) leeg. Jammer, dat er niet meer van die tentoonstellingsruimten zijn. Het restaurant op de bovenste verdieping heeft een kleine kaart. Helaas staat de vreemde muziek heel erg hard. Je kan een dekentje pakken om buiten het uitzicht te zien. We zijn nog nooit zo snel door een museum gelopen, na een uur waren we buiten.

 

Mitchell Straub
15-03-2022
Het is een depot, geen museum, maar er is wel beperkt kunst te zien. De ingang is vrij beperkt en je wordt meteen voor een balie gegooid, onduidelijk waar de rij begint. Vervolgens worden je tickets gescand en word je gevraagd je spullen in een kluis te gooien. Je kunt via de schermen of met behulp van een medewerker een tour boeken (gratis) om een bepaald tijdstip. Wij moesten nog een uur wachten dus we zijn even zelf rond gaan kijken, zeker op het dakpark(je). De binnenkant is erg mooi en overzichtelijk. Met een QR scanner en de app vind je meer informatie over de opgeslagen kunstwerken. Toen wij eenmaal aan onze tour van 30 minuten mochten beginnen, deden we er al 10 minuten over om een trap op te komen een een speech aan te horen over het gebruik van de app. Vervolgens hebben we nog 10 minuten 150 meter gelopen op dezelfde etage en gewacht op de beveiliging om de speciale ruimte in te gaan. Je weet van tevoren niet welke ruimte je gaat betreden. De spullen (gemengde materialen) waren gaaf om even gezien te hebben maar omdat het begin van de tour al 20-25 minuten duurde, hebben we maar weinig kunnen zien. Jammer! Leuk voor een keertje!

 

 


"Een enorme kunstverzameling opgeslagen in een spectaculair gebouw waar je ogen te kort komt. De weerspiegeling van de Rotterdamse skyline is een must see. Evenals de panoramaview vanaf het dakpark."


Hotels in de buurt van Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Depot Boijmans van Beuningen kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Depot Boijmans van Beuningen  
Old Dutch (review) 0.22 km
Wester Paviljoen (review) 0.33 km
Nieuw Rotterdams Cafe (review) 0.41 km
Ferry (review) 0.46 km
Satebar (review) 0.47 km

 

Zaal Huren bij Depot Boijmans van Beuningen

Interesse in een zaal huren bij Depot Boijmans van Beuningen, eventueel met aankleding? Depot Boijmans van Beuningen heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Depot Boijmans van Beuningen en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij Depot Boijmans van Beuningen met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Tegelzaal - - - 24 14 - - - 14 - - - -
Oude Bibliotheek - - - 45 24 - 60 - 24 - - - -
Auditorium - - - 210 - - - - - - - - -
Lijstenzaal - - - 24 14 - - - 15 - - - -
Paviljoen - - - - 120 - 350 - - - - - -

 

 

 

Parkeren nabij Depot Boijmans van Beuningen

Parkeren nabij Depot Boijmans van Beuningen kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. Reserveer je parkeerplaats van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Waar parkeren Wanneer betaald parkeren Parkeertarief 2023
Museumpark (op straat zone 42) ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 € 4,26 per uur
Parkeergarage Museumpark (loopafstand 0.04 km) ma t/m zo: 0:00 - 23.:59 € 2.00 per uur

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.98 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Depot Boijmans van Beuningen met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart. Lees ook ons blog over gratis parkeren in Rotterdam.

 

 

Contact

010 441 9400

 

Openingstijden

Depot Boijmans van Beuningen is nu gesloten.

maandag11:00–17:00
dinsdag11:00–17:00
woensdag11:00–17:00
donderdag11:00–17:00
vrijdag11:00–17:00
zaterdag11:00–17:00
zondag11:00–17:00

 

 

Bereikbaarheid

Adres   Museumpark 24, 3015 CX Rotterdam (Centrum) [Kaart]
Website   https://www.boijmans.nl/depot
Parkeergarage   Museumpark (0.04 km.)
Metrostation    Eendrachtsplein (0.32 km.)
Tramhalte    Museumpark Rotterdam (0.07 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (1.19 km.)
Steiger Watertaxi   Mainport Hotel (0.81 km.)

 

Meer artikelen over Depot Boijmans van Beuningen

De meest kansrijke plekken in Rotterdam om singles te ontmoeten en indruk te maken op je date

De meest kansrijke plekken in Rotterdam om singles te ontmoeten en indruk te maken op je date

Zin om andere singles in Rotterdam te ontmoeten? Is het tijd voor meer gezelligheid in jouw leven, of misschien wel tijd voor een nieuwe liefde? Hieronder vind je een overziht van de de beste plekken om leuke vrijgezellen te ontmoeten in Rotterdam. Daarnaast geven we nog een aantal goede ideeen ...

24 Bezienswaardigheden langs deze stadswandeling van 5 km door Rotterdam

24 Bezienswaardigheden langs deze stadswandeling van 5 km door Rotterdam

In Manhattan aan de Maas bruist het van de gezelligheid. Zeker in de zomer. Gezellige terrassen, spectaculaire uitzichten, stoere havens en heel veel water. Kom een dagje naar Rotterdam en ontbijt op het cruiseschip SS Rotterdam, scheur met de watertaxi onder de Erasmusbrug door en geniet van een bi...

Dit is de meest complete lijst van 2023 van alle musea in Rotterdam

Dit is de meest complete lijst van 2023 van alle musea in Rotterdam

Rotterdam is een stad vol cultuur en geschiedenis. Het staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur, bruisende haven en levendige kunstscene. Rotterdam heeft een gevarieerd aanbod aan musea die de moeite waard zijn om te bezoeken en die een breed scala aan kunst, cultuur, geschiedenis en weten...

 

Foto's Depot Boijmans van Beuningen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Depot Boijmans Van Beuningen. Plan je binnenkort een event bij Depot Boijmans Van Beuningen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 45 Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Folieballon Cijfer 45 Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Ballon Bedrukt Museum Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Ballon Bedrukt Museum Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Heliumballonnen Opening Museum Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam Rotterdamse Ballonnen
Heliumballonnen Opening Museum Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam Rotterdamse Ballonnen
Ballonpilaar Breed Rond Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Ballonboog 6m met Folieballon Cijfer 45 Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Ballonboog 6m met Folieballon Cijfer 45 Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Depot Boijmans van Beuningen of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.