Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Boot10 Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Boot10 Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Boot10 Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Boot10! Wat te zien en doen bij Boot10.

Boot10 is een partyschip in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte Huis, Willemsbrug, Oude Haven, Wijnhaven, Hulstkamp Gebouw, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Boot10 Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Boot10 Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Boot10 Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Boot10 Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Boot10 Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Boot10 Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Boot10 kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Boot10 Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Boot10  
Fred 0.22 km website
Bar Blink 0.24 km website
De Vrienden Live 0.32 km website
Fitzgerald 0.35 km website
Madam Chen 0.44 km website
 

Parkeren nabij Boot10

Parkeren nabij Boot10 kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Boot10 is The Red Apple. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.27 km bij Boot10 vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.82 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Boot10 met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   The Red Apple (0.27 km.)
Metrostation    Blaak (0.41 km.)
Tramhalte    Station Blaak Rotterdam (0.41 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.43 km.)
Steiger Watertaxi   Boompjes (0.08 km.)

 

Foto's Boot10

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Boot10. Plan je binnenkort een event bij Boot10 en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Hartballonnen aan Ballongewicht Bedrijfsfeest Marktplaats Boot10 NL Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen aan Ballongewicht Bedrijfsfeest Marktplaats Boot10 NL Rotterdam

 

Aanbiedingen en Kortingen

Met korting naar Boot10? Iedere dag doorzoeken we voor je op o.a. Tripper, Social Deal, Goupon en Vakantieveilingen naar aanbiedingen van Boot10 en plaatsen we die hieronder.

 

Helaas geen aanbiedingen gevonden van Boot10 Rotterdam :-(

 

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over Boot10.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Boot10 of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.