Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Trattoria Sophia Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Trattoria Sophia Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Trattoria Sophia Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Trattoria Sophia! Wat te zien en doen bij Trattoria Sophia.

Trattoria Sophia is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Onderzeebootloods, RDM, Drijvend Paviljoen, Sparta, van Nelle Fabriek, bevinden zich op slechts 303.5 km afstand.

 

Met korting naar Trattoria Sophia?

Met korting naar Trattoria Sophia? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Trattoria Sophia

 

Hotels in de buurt van Trattoria Sophia Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Trattoria Sophia Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Trattoria Sophia Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Trattoria Sophia Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Trattoria Sophia Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Trattoria Sophia Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Trattoria Sophia kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Trattoria Sophia Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Trattoria Sophia  
Trattoria Sophia (review) 0.00 km
Restaurant aan de Zweth (review) 301.24 km
Courzand (review) 303.25 km
Soif (review) 305.12 km
Vroesenpaviljoen (review) 305.34 km
 

Parkeren nabij Trattoria Sophia

Parkeren nabij Trattoria Sophia kan gewoon op straat. Prins Hendrikstraat is parkeerzone 370 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Trattoria Sophia is Hoogvliet Centrum. Deze parkeergarage kost € 1.50 per uur en ligt hemelsbreed 299.08 km bij Trattoria Sophia vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Hoek van Holland (283.16 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Trattoria Sophia met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Lloydstraat 1A, 3024 EA Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Hoogvliet Centrum (299.08 km.)
Metrostation    Hoek van Holland Strand (282.43 km.)
Tramhalte    Parkweg Rotterdam (301.37 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (306.54 km.)
Steiger Watertaxi   Schiedam Vijfsluizen (299.89 km.)

 

Foto's Trattoria Sophia

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Trattoria Sophia. Plan je binnenkort een event bij Trattoria Sophia en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Hartballonnen Valentijnsdag Trattoria Sophia Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen Valentijnsdag Trattoria Sophia Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Trattoria Sophia of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.