Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Stayokay Hostel Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Stayokay Hostel Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Stayokay Hostel Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Stayokay Hostel! Wat te zien en doen bij Stayokay Hostel Rotterdam.

Stayokay Hostel Rotterdam is een hotel in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Kubuswoningen, Oude Haven, Witte Huis, Centrale Bibliotheek, Markthal, bevinden zich op slechts 0.1 km afstand.

 

"Slapen in een Kubuswoning is een uitzonderlijke belevenis in dit icoon van Rotterdam."

Hotels in de buurt van Stayokay Hostel Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Stayokay Hostel Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Stayokay Hostel Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Stayokay Hostel Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Stayokay Hostel Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Stayokay Hostel Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Stayokay Hostel kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Stayokay Hostel Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Stayokay Hostel  
Madam Chen 0.09 km website
Fitzgerald 0.09 km website
Bar Blink 0.24 km website
La Mozza 0.52 km website
Vandal 0.57 km website

 

Foto's Stayokay Hostel Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Stayokay Hostel. Plan je binnenkort een event bij Stayokay Hostel en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Ballontoef Bedrukt Station Blaak Kubuswoningen Stayokay Hostel Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Station Blaak Kubuswoningen Stayokay Hostel Rotterdam
Ballontoef Kubuswoningen Stayokay Hostel Blaak Rotterdam Rotterdamse Ballonnen
Ballontoef Kubuswoningen Stayokay Hostel Blaak Rotterdam Rotterdamse Ballonnen

Stayokay Hotel in de Kubuswoningen, Rotterdam

Overnachten in de beroemde Kubuswoningen in Rotterdam. Het Stayokay Hostel ligt midden in het centrum naast station Blaak. Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om in de Kubuswoningen te overnachten? Boek dan nu je kamer in Stayokay Rotterdam. De bekende cubehouses staan schots en scheef en zijn de eyecatcher van Rotterdam. De Markthal en de Oude Haven zijn op loopafstand.

Kamers

Je kunt een bed reserveren op een 4, 6 of 8 persoonskamer die je deelt met andere reizigers. Maar je kunt natuurlijk ook slapen in je eigen prive kamer. Je slaapt in een kunstwerk en dat betekent in ieder geval dat iedere kamer anders is. Bij de kamers zit ook ontbijt inbegrepen. Naast deze kamers zijn er ook 2 unieke kamers.

Eten en Drinken

In de bar kun je een lekker dranke drinken en andere toeristen ontmoeten. In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Zaal Huren

Ben je toe aan een inspirerende werkplek waar de muren niet op je afkomen? Stayokay Rotterdam is ook zeer geschikt voor vergaderingen of events voor een groter gezelschap.

 

Zalenoverzicht

Hieronder een overzicht van het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

 

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Erasmus Zaal - - - 20 12 - 25 - - - - - -
Piet Blom Zaal 40 - - 30 16 - 40 - 10 - - - -

 

 

Parkeren nabij Stayokay Hostel

Parkeren nabij Stayokay Hostel kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Stayokay Hostel is Oude Haven. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.17 km bij Stayokay Hostel vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.88 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Stayokay Hostel met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Overblaak 85-87, 3011 MH Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Oude Haven (0.17 km.)
Metrostation    Blaak (0.12 km.)
Tramhalte    Station Blaak Rotterdam (0.12 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.12 km.)
Steiger Watertaxi   Boompjes (0.43 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Stayokay Hostel Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.