Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Kubuswoningen

(4.5/5)
 • Overblaak 70, 3011 MH Rotterdam [Kaart]
 • 010 414 2285
 • https://kubuswoning.nl/
 • Oude Haven (0.18 km.)
 • Blaak (0.11 km.)
 • Station Blaak Rotterdam (0.11 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.11 km.)
 • Boompjes (0.43 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Kubuswoningen en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Gemeubileerd huis met modellen, foto's en computers die het kubusproject van architect Piet Blom uitleggen. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Haven, Centrale Bibliotheek, Witte Huis, Markthal, bevinden zich op slechts 0.1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Stayokay Hostel 0.01 km
Savoy 0.26 km
Animathor 0.36 km
Motto by Hilton 0.39 km
Postillion Hotel 0.67 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Madam Chen 0.08 km
Fitzgerald 0.09 km
1898 Food and Drinks 0.16 km
Lot en Daan 0.17 km
Soju Bar 0.23 km
Kubuswoningen

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
In het levendige en innovatieve Rotterdam vind je een waar architectonisch hoogstandje: de Kubuswoningen. Deze unieke en opvallende bouwwerken, ontworpen door de Nederlandse architect Piet Blom, zijn een echte trekpleister voor zowel toeristen als lokale bewoners.

De Kubuswoningen, ook wel bekend als de "Paalwoningenn" of "Boomwoningen", zijn een ware blikvanger. Hun gedurfde en speelse ontwerp, bestaande uit kubusvormige woningen die op hun punt staan, vormt een indrukwekkend schouwspel in de stad. De felgekleurde gevels en de verrassende hoeken maken van de Kubuswoningen een uniek stukje architectuur.

Het is dan ook geen verrassing dat deze iconische locatie vaak wordt gekozen als achtergrond voor Fotoshoots en als perfecte plek voor het maken van selfies voor Instagram. En om die bijzondere momenten nog feestelijker te maken, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf altijd klaar om ballonnen te verzorgen.

Stel je eens voor: je staat voor de Kubuswoningen met hun opvallende geometrische vormen en je hebt een kleurrijk boeket ballonnen in je hand. De ballonnen zweven vrolijk boven je hoofd, terwijl je poseert voor de perfecte foto. Het contrast tussen de strakke lijnen van de Kubuswoningen en de luchtige ballonnen zorgt voor een speels en feestelijk effect.

Of je nu een professionele fotograaf bent die een unieke locatie zoekt voor een modeshoot, of gewoon op zoek bent naar een originele selfie voor je Instagram-feed, het Rotterdams Ballonnenbedrijf kan je helpen om je foto's nog meer te laten spreken. Met ons brede assortiment aan ballonnen in verschillende vormen, kleuren en maten, kunnen we de perfecte ballonnen leveren om je Fotoshoot of selfie een feestelijk en levendig karakter te geven.

Dus, als je een bezoek brengt aan de Kubuswoningen in Rotterdam en je wilt je foto's net dat beetje extra geven, neem dan contact op met het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Wij helpen je graag bij het creëren van een onvergetelijke ervaring met onze kleurrijke ballonnen. Of het nu gaat om een Fotoshoot met de Kubuswoningen als achtergrond of een selfie die je deelt met je vrienden op Instagram, met onze ballonnen wordt het plaatje helemaal compleet.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Kubuswoningen

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Kubuswoningen. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Neda B
Neda B 07-10-2023
Als je in R’dam reist, Ik stel voor dat je deze kleine unieke huisjes komt bekijken, er is niet veel te zien in het museum, behalve het ontwerp van het huis en de kamers, dat is heel eenvoudig museum.

 

Stef Colson
Stef Colson 18-06-2023
3€ is een schappelijke prijs om een kubus appartement te bezoeken. Of je nu voor of tegen het ontwerp bent, het blijft een belevenis die je moet hebben meegemaakt als je Rotterdam bezoekt.

 

Marianne de Jong
Marianne de Jong 19-09-2023
Ben je in Rotterdam, is het leuk om een keer van binnen te zien hoe het is ingericht.

 

Aquilonis 78
Aquilonis 78 09-10-2023
Heel leuk! Prima ligging, geen entreekosten en chill om er te zijn.

 

Arnold Leonhard van Rijswijk
Arnold Leonhard van Rijswijk 03-06-2023
Je moet eens deze Rotterdamse Kubus een keer bezocht hebben, kost je €3 en 10 minuten maar dan heb je m toch weer gehad!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Kubuswoningen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Kubuswoningen. Plan je binnenkort een event bij Kubuswoningen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballontoef Bedrukt Station Blaak Kubuswoningen Stayokay Hostel Rotterdam
Ballontoef Bedrukt Station Blaak Kubuswoningen Stayokay Hostel Rotterdam
Ballontoef Kubuswoningen Stayokay Hostel Blaak Rotterdam Rotterdamse Ballonnen
Ballontoef Kubuswoningen Stayokay Hostel Blaak Rotterdam Rotterdamse Ballonnen

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Kubuswoningen of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Kubuswoningen zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.