Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Engels

 • Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam [Kaart]
 • https://www.engels.nl/
 • Schouwburgplein II (0.11 km.)
 • Rotterdam Centraal (0.12 km.)
 • Rotterdam Centraal Rotterdam (0.10 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (0.13 km.)
 • Centrum (1.20 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Engels en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Centraal Station, Delftse Poort, De Doelen, Theater Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Premier Suites Plus 0.09 km
Marriott 0.20 km
Midtown Hotel 0.54 km
Hilton 0.55 km
The James 0.65 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Engels 0.00 km
Krozant 0.01 km
Beers and Barrels 0.27 km
Ayla 0.27 km
NOYA 0.37 km
Engels

 

Inhoudsopgave

 1. Zaal huren
 2. Foto's
 3. Reviews
 4. FAQ
Engels, het legendarische grand café, restaurant en Zalencentrum in het iconische Groothandelsgebouw in Rotterdam, was een plek waar vele feestjes en bijzondere momenten werden gevierd. Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf hadden we het genoegen om regelmatig ballonnen te verzorgen voor Verjaardagen en andere festiviteiten die plaatsvonden bij Engels. Hoewel Engels helaas permanent gesloten is als gevolg van de coronacrisis, willen we graag terugkijken op de rijke geschiedenis en de feestelijke gelegenheden die hier hebben plaatsgevonden.

Engels werd opgericht in 1884 door C. Engels en was oorspronkelijk gevestigd aan de 1e Middellandstraat in Rotterdam. Voor het bombardement op Rotterdam waren er verschillende cafés en restaurants van Engels in de stad, waaronder het beroemde café-restaurant Le Commerce. In 1952, terwijl het Groothandelsgebouw nog in aanbouw was, opende het vernieuwde grand café-restaurant en Zalencentrum van Engels nabij wat later het Rotterdam Centraal Station zou worden.

Engels werd al snel een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Het was een plek waar mensen samenkwamen om te genieten van heerlijke gerechten, een gezellige sfeer en natuurlijk het prachtige uitzicht op de stad. Bij de oplevering van het Groothandelsgebouw werd het dakpaviljoen in 1953 geopend door koningin Juliana.

In 1988 ontving Engels het prestigieuze predicaat "hofleverancier," een erkenning voor de kwaliteit en gastvrijheid die de zaak bood. Gedurende 68 jaar was Engels een belangrijk onderdeel van de Rotterdamse horecascene en een geliefde locatie voor feesten en evenementen.

Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf mochten we bijdragen aan de vrolijkheid en feestelijke sfeer bij Engels door kleurrijke ballonnen te verzorgen voor Verjaardagen en andere vieringen. Hoewel Engels nu helaas de deuren heeft gesloten, blijven de herinneringen aan de bijzondere momenten en de warme gastvrijheid die hier werden geboden, voortleven in de harten van degenen die de gelegenheid hadden om hier feest te vieren.

 

Zaal huren

Bij Engels in Rotterdam, gevestigd in het Groothandelsgebouw, kunt u genieten van diverse ruimtes en faciliteiten voor verschillende evenementen, waaronder borrels, (personeels)feesten, bruiloften en private dining. De Rotterdamkamer biedt een intieme setting voor kleinere bijeenkomsten en privédiners met een capaciteit van 30 personen, inclusief een eigen terras. De Weenazaal met grote ramen en een sfeervolle inrichting is geschikt voor diverse bijeenkomsten tot 50 personen en kan 's avonds worden aangepast voor de perfecte sfeer. Op de Entresol, met een eigen balkon voor 350 personen, kunt u genieten van een informele setting en de levendige sfeer van het restaurant op de verdieping eronder.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Engels, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Engels

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Engels. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Engels?

 

Gerelateerde artikelen

 

Foto's Engels

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Engels. Plan je binnenkort een event bij Engels en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Groot Handelsgebouw Engels Weena Rotterdam
Heliumballonnen Groot Handelsgebouw Engels Weena Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Engels of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Engels zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.