Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Engels Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Engels Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Engels Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Engels! Wat te zien en doen bij Engels.

Engels is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Centraal Station, Delftse Poort, De Doelen, Oude Luxor, Lijnbaan, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

 

Met korting naar Engels?

Met korting naar Engels? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Engels

 

Hotels in de buurt van Engels Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Engels Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Engels Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Engels Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Engels Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Engels Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Engels kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Engels Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Engels  
Engels (review) 0.00 km
Beers and Barrels (review) 0.27 km
Ayla (review) 0.27 km
De Beurs (review) 0.49 km
Tai Wu (review) 0.49 km
 

Parkeren nabij Engels

Parkeren nabij Engels kan gewoon op straat. Weena is parkeerzone 50 en kost € 4,26 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Engels is Schouwburgplein II. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.11 km bij Engels vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (2.91 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Engels met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Schouwburgplein II (0.11 km.)
Metrostation    Rotterdam Centraal (0.12 km.)
Tramhalte    Rotterdam Centraal Rotterdam (0.10 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.13 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (1.20 km.)

 

Foto's Engels

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Engels. Plan je binnenkort een event bij Engels en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Groot Handelsgebouw Engels Weena Rotterdam
Heliumballonnen Groot Handelsgebouw Engels Weena Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Engels of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.