Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Club Xi Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Club Xi Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Club Xi Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Club Xi! Wat te zien en doen bij Club Xi.

Club Xi is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Cinerama, Witte de Withstraat, Koopgoot, Schielandshuis, Wereldhavendagen, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Met korting naar Club Xi?

Met korting naar Club Xi? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Club Xi

 

Hotels in de buurt van Club Xi Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Club Xi Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Club Xi Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Club Xi Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Club Xi Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Club Xi Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Club Xi kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Club Xi Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Club Xi  
Ferry (review) 0.11 km
Satebar (review) 0.15 km
Nieuw Rotterdams Cafe (review) 0.18 km
Sijf (review) 0.22 km
Tai Wu (review) 0.42 km
 

Parkeren nabij Club Xi

Parkeren nabij Club Xi kan gewoon op straat. Westblaak Zz is parkeerzone 41 en kost € 4,26 per uur op ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Club Xi is Lijnbaan. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.21 km bij Club Xi vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.70 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Club Xi met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Westblaak 86, 3012 KM Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Lijnbaan (0.21 km.)
Metrostation    Beurs (0.28 km.)
Tramhalte    Beurs Rotterdam (0.28 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.89 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.41 km.)

 

Foto's Club Xi

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Club Xi. Plan je binnenkort een event bij Club Xi en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 5m Club XI Rotterdam
Ballonboog 5m Club XI Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Club Xi of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.